Far Cry 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Marek4
Červená karta
Červená karta

Re: Far Cry 4

Příspěvek od Marek4 »

jo u jezevce jsem taky rostl, říkám si 2 3 kulky on začne utíkat, no šel po mě na férovku vůbec se toho nebál, což o to celkem dával... :D

jinak jde mi chlapík obchodník po silnici, těším se že si nakoupím, zpoza rohu se vyřítí auto plné modrých vojáků, ou yea posily, škoda mi bez milosti stařešinu přejedou a vůbec je to netrápí, prostě ho naberou na kapotu a jedou dál :lol:
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Moje první setkani s Far Cry 4. Jde takhle pocestny, chci dat pokec, najednou auto a pocestny se vali na silnici. Druhy setkani s Far Cry 4 bylo stretnuti s jezevcem, který me na miste sezral. Jen jsem tak nejak nevericne zkamenel. Sel na ferovku a ze strel z pistole si nic nedelal a normalne me sezral. Jelikoz jsem jiny FAr CRy 2/3 nehral, tak jsem si rikal WTF ? Když uz me malem zabil orel, tak to jsem si nejak uvedomil, ze tahle hra se asi moc realite přibližovat nechce. Nakonec me sezral krokous u himalajskeho jezírka a to uz jsem poderzival autory, ze jim definitivne hrablo.

PS: Nakonec kobry v trave a zabijacky vcely........u tech vcel jsem myslel, ze to je jen dekorace a ty potvory me zabili :shock: Dat kobru hned v miste, kde clovek vyleze na skalu, taky dobry.
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

no to s tím orlem je fakt dost ulítlý... já se zatím na první mapě, jen tak kochám a chodím "po horách" a každou chvíli slyším nářek heeeeelp.....eagle.... heeeeelp.... k realitě samozřejmě na hony daleko, ale o to nejde je to hra........ mě to spíš připadá, jako kdyby to směřovali k 10letým teenagerům.... :)

edit:// ale aby to nevyznělo špatně, tak hra jako taková se mi vzhledem k otevřenosti světa líbí mno....až na uvedené výše :sad:
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Mě za hru napad orel zatim jednou, jinak ne. Ale že furt někdo řve, bacha vorel, to jo :D Gyrokoptéra je dobrej vynález na objevování radio věží, zaparkuju na střeše a nemusim se plahočit buhví kudy jak štrekou. :)
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Tak ako hladis , farcry 2/3 som moc nehral, takze bol to pre mna trochu sok.
Ist len tak po lese je ozaj zaujimave, cista psychiatria :-D
Inak tej zveriny je halda a vyzera to na Ultra paradne.

Len nejako som sa nezaoberal , ako vyrabat predmety a co vlastne
s tymy nazbieranymi vecami robit...
Pise mi ze mam plny batoh, co s tym ? :oops: :oops: :oops:
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

blahorodie píše:Pise mi ze mam plny batoh, co s tym ? :oops: :oops: :oops:
prodat...
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Vyrobit větší batoh :roll:
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

:D

Aha, ako sa to vlastne predava ?
Fakt som to neskusal
Ajtak hrat najskor budem az v stredu vecer, tak aby som vedel
Dovtedy work,work...
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

buď potkáš obchodníka na cestě a prodáš u něj, nebo je shop v domovské vesničce, žádnou vědu za tím nehledej, prostě klasika...
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Diky
Varimathras
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Varimathras »

Mno, tak ty první mise přímo v Himalájích hodně zajímavý, hlavně ta, kde se musí chodit s kyslíkem, sakra ani jsem neměl čas se řádně kochat výhledy abych se neudusil. Ta další jak se jde pro ten rubín byla velmi příjemná jen s lukem :-)
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Ty zvirata jsou skutecny zverstvo ale pomalu si zvykam a snazim se jim vyhnout. Na kochani je nejlepsi jit po zapadu slunce, nejsou takovy rozdily v osvetleni a je prekvapive krasne videt i do dalky. Za plnyho slunce je to humus, vzdaleny mista jsou presvetleny a pokud stahnu jas tak je zase prd videt ve stinu. Tohle se jim moc nepovedlo, doufam ze na to bude patch (pokud to vubec engine umozni).
Jinak uz nevim jak udelat stanoviste bez odhaleni, luk je nahovno protoze vetsina sipu jde jinam, ani ten namer na optice nepomuze kdyz nevim jak je cil daleko. Tak jsem je zkusil ze zoufalstvi postupne vsechny oddelat jen macetou bez poplachu a stejne se mi podminka nesplnila. Ze by nejakej bug? Potrebuju udelat aspon 2 abych moh behat bez unavy a pak na to seru, na stealth stejne nemam trpelivost...
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 990Pro 1T+870EVO 2T | SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=RTX2060S | SSD=Samsung 970Evo 1T+870Evo 250G | HDD=Seagate 1T | PS=Seasonic SSR-550RM | OS=W11Pro |
vavron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vavron »

Větší batoh a vlastně všechny vylepšení se dělají pomocí kůží zvířat, takže ty je dobré si nechávat a hned je neprodávat. Jinak mě osobně zvířata moc neobtěžují, jen posledně jsem hledal plakát propagandy, otočím se a skočil na mě tygr. No přežil jsem, ale jen díky rychlému útěku na střechu a pár přesných střel z kalašnikova :lol:
PC:MSI VELOX 100P AIRFLOW, B650 TOMAHAWK WIFI, 7800X3D, MSI MEG Coreliquid S360, Kingston FURY Renegade RGB 32GB @ 6000 MHz, MSI RTX 5080, MSI MEG Ai1300P PCIE5
Mercedes A45 AMG 2020 (W177)
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

Jo, to mne se stalo neco podobneho. Sel jsem udelat jedno stanoviste, plizim se tam podel zdi a ze zadu taky tygr... bohuzel, jakmile jsem do nej nasypal zasobnik, na stanovisti poplach a mohl jsem ho delat znova :( :mrgreen:

Da se nejak branit utoku toho stupidniho orla?
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Co máte za problém s orly? Mám odehráno 63% / 25 hodin a za celou dobu mě napadl orel jen asi 6x a vždy hned odletěl. Nikdy mě nezabil a maximálně mi ubral jeden obdelníček zdraví.

Dříve jsem používal pouze luk, ale nyní když mám odemčenou odstř. pušku s tlumičem, tak není třeba :)
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Asi chodíme po jinejch stezkách a bez orlů, než ostatní, mě taky napad jen jednou. Zato nosorožec mě rozdupal, ale pak sem na něj šel s granátem a těžkym kulometem a to už neustál, frajer :mrgreen:
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Orel utoci vcelku často a sice po upgradu zdravi člověka nezabije ale je to neprijemny. První setkani s tygrem bylo taky......skocil na me nenapadne zezadu a bylo po me. Od ty doby jsem to tygri populaci Xkrát vratil.

Jinak zakladny je snadny dobyt. Luk a cokoliv s tlumicem, vypusteni zvirat.....atd.... Obsadit zakladnu bez poplachu a spozorovani není nic tezkyho.

Jinak mam vcelku problém, mam strasne hodne penez a nemam je za co utracet, takze nemuzu ani sacovat padle a otvírat bedny :| To je kapku nevychytany.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Ty zvířata se zdaj bejt agresivní trochu víc, než by bylo zdrávo, nicméně hodně záleží na tom, kde se člověk pohybuje. Když se držím hlavních cest, tak o zvířatech skoro nevim. Vlezu někam do lesa, nebo do nějakejch strmějších svahů a tam to lítá, no. Jinak jak tu byla debata o tom, kolik je třeba do čeho vysypat nábojů, tak taky dost záleží na tom, z čeho člověk pálí. Ten jezevec je kurva, ale teď mu stačej dvě krátký dávky ze Shreddera a leží. Na druhou stranu jezevec je údajně pěknej kanál i v reálu a má dost velkou sílu na to, jak je relativně malej.

Včera se mi třeba stalo, že jsem vylez z lesa na cestu a 20 metrů přede mnou šel přes tu cestu medvěd. Viděl mě, díval se mym směrem a normálně šel dál, ani nezařval, nic. Je fakt, že po pětadvaceti odehranejch hodinách už taky můžu říct, že to s agresivitou zvířat mírně přehnali. Člověk by se taky rád pokochal a ne jen pálil po zvířatech. Mohli to třeba udělat tak, že by to zvíře nejdřív začalo zastrašovat nějakejma typickejma projevama pro to daný zvíře, aby se hráč držel dál... Jako já když vidim divoký psy nebo vlky, tak už na to seru a nasypu to do nich rovnou.

Ale teda musím říct, že s ochráncema zvířat by to asi švihlo. Potřeboval jsem upgrade už nevim čeho, tak jsem vyrazil s C4kama na nosorožce :lol: :lol: K mýmu překvapení mi to napsalo, že ta kůže je nepoužitelná (evidentně po tý C4), tak jsem musel najít dva jiný a ustřílet je z PKM.

Jinak ty sloni jsou doslova majestátní, do toho to jejich troubení, ty se fakt povedli. Včera jsem šel vyhlídkovou na slonovi, najednou se přiřítí jeep s banditama a rovnou do slona. Přestřelka, granát pod auto, rána a slon lehnul. Normálně mi ho bylo i v tý hře líto.

Co se týče stealth postupu, tak ten funguje podle mě výborně a je dost zábavnej. Hlavně je ta hra férová, že když člověk něco posere, tak si za to může sám. Každopádně luk funguje perfektně, běžně trefuju panáky na osmdesát metrů.

A nakonec - včera jsem dal druhou pevnost, bohužel jsem si nevšimnul těžkooděnce, kterej mě sice odhalil, ale nestihnul vystřelit, protože jsem zdrhnul a vyřídil ho později takedownem. Ale to v tý době byly vypnutý všechny tři alarmy a zbytek osazenstva v sobě měl šípy z mýho luku, tudíž no alarms bonus, bohužel undetected bonus mi jen těsně uniknul. Takže i pevnost se dá dát stealth celkem v klidu. Chce to nespěchat a dobře naplánovat, v jakym pořadí to začít čistit.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

No jezevec je svine i ve skutecnosti :) Ted není problém a clovek ty zvířata uz detekuje po sluchu, ale na zacatku hry ,kdy se clovek rozkoukava, není uplne prijemny byt sezran jezevcem :) Ono sel jsem si takhle prohlidnout Jaka zblízka, jak je hezky chlupatej a ze mi jako neublizi (jsou to plachyzvirata) . Jo prd zvalchoval me hezky. I ten divocak občas neutece a nabere me na kly. Souboje dvou medvedu, medveda s tygrem atd... jsou hezky divadlo. Nakonec není nad divadlo, když nosorozec zrovna dostane naladu projit se po silnici. To clovek jen sedne a pocita zniceny auta :) I takovy slon zrovna nemiluje, když kralovska garda s autem zacne palit po lidech. Místo aby slon utek, tak zdroj hluku prevalcoval.

Jinak nepratele nejsou uplne tupy a i ten stealth není o tom sednout a strilet do tupych vojaku. Oni často zjistuji odkud se asi strili a dohled nemaji spatny. Snazi se me najit, takze musim menit pozice a ti kteří me hledaji pak dostanou do zad zase odjinud.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Jo, ai byla dobrá už ve trojce. Vypálim z luku a když někdo vidí, jak se mu kámoš kácí k zemi, tak většinou vyrazí směrem, odkud to přilítlo, což mi přijde v pořádku. Ještě k tomu utrácení peněz - měl jsem stejnej problém, tak jsem prostě zkoupil všechno, co šlo, včetně toho, co nepotřebuju, nakonec i mapy treasures/posters/letters/mani wheels/masks. Pak jsem teda otevřel mapu a spadla mi čelist, kolik tam toho je. Myslel jsem, kolik jsem toho nenašel, po nakoupení map jsem zjistil, že jsem neobjevil ani deset procent. Takže teď se jen procházim po mapě, a objevuju nový místa, ztrhávám propagandistický plakáty, sbírám masky, dopisy atd. Ukazatel ukazuje 45% hry splněno a to jsem něšel hlavní příběh, dělám všechny ty collectibles a karma events, když se naskytnou. Pak teda asi popojedu s příběhem, abych odemknul ten sever a tam to začne s tím vysbíráváním nanovo.

Jinak včera jsem měl docela problém dostat se na jedno odlehlý místo, kde mi to říkalo, že jsem ještě nebyl. Na mapě kousek nad Banapurem, ale za boha jsem se tam nemohl dostat. Tak jsem si řekl, že ten masiv budu muset celej obejít/objet a zkusím to tam, a taky že jo. A normálně tam snad byla jen jedna přístupová cesta, žádna pěšina, prostě jsem se zanořil do lesa a doufal, že to půjde a vyšlo to. A pak už jsem jen stoupal hustym lesem až jsem tam došel, místo se jmenuje Rukha Sikhara Summit a fakt jsem měl dobrej pocit z toho, že jsem to našel a 'vystoupil' tam.

To horolezení mě taky baví, nevím, jak to bude v těch zasněženejch lokacích, ale mačky s cepínama tam asi nebudou, což je škoda, ale pořád je to dobrej nápad s tou vertikalitou některejch částí mapy.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“