Tom Clancy’s The Division
Moderátor: Baneshee
- woodydaocas
- Začátečník

-
Re: Tom Clancy’s The Division
obavam se, ze to asi byl ten pripad, ano
No, kazdopadne mne to potesilo, neni to jednoduchy, musi se vsichni snazit, bude hodne poznat, kdo zna mapu, zkratky, asi i spawny. Trochu mne stve, ze neni trading, ale aspon teda vim, ze kazdej kdo co ma, tak si poctive vydropoval, zadny boostovani nepujde a ten system tagovani za rogue je zvlastni. Ale aspon maj co vylepsovat.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
O to ze začátku při lognutí píše, ale nikdy to nedočtu dokonce protože to zmizí...woodydaocas píše:vubec nikde jsem to nevycetl a to ctu, co mi prijde pod rukuStill.Lord píše:Neví někdo co byl ten dárek za hraní Bety? Jsem to nestihl přečíst
Thank you for playing Beta, reward (......) vendor shop.
Ale vubec neví co by to mělo být
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nějvětší sranda je potkat grupu 4 PK
Člověk žere hlínu v "minutě" 
- PKBO
- Moderátor

PK?Still.Lord píše:Nějvětší sranda je potkat grupu 4 PKČlověk žere hlínu v "minutě"
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Player Killer 
- Prince
- Mírně pokročilý

Také jsem hrál otevřenou betu a dojmy jsou pozitivní. Do plné verze půjdu.
Vytknul bych občas zmatené nahýbání kamery, místy nefunkční "přelézání/vylézání" na dostupných místech (bylo nutné se posunout o 10 cm na stranu, aby fungovalo), a hlavně nepřirozený "plechový" zvuk v některých interiérech.
Každopádně jako beta to splnilo má očekávání a myslím ,že podobný feedback dostal tým vývojářů i z dalších stran a na nedostatcích do plné verze nebo v prvních jejich dnech/týdnech zapracují.
Můj progress byl lvl 8, DZ lvl 12. Našetřil jsem na "Liberator" z safe roomu v DZ a s ním odehrál pár dalších hodin. Výše jsem se s DZ lvl nedostal kvůli fluktuaci exp díky umírání (PK).
Myslím, že největší zážitek si z toho člověk odnese, když ve čtyřech lidech projde všechny mise mimo DZ a tím si odemkne všechny/většinu možností včetně 30. lvl. Od té chvíle se s tou stejnou (nebo i jinou
) partou soustředí na DZ. Do 30. lvl asi nebude DZ mít větší smysl. Možná jen k "dogearování" pro nějaké těžší mise, díky lepšímu lootu v DZ oproti zbytku města.
BTW: 9. - 11. března mám nahlášenou dovolenou
.

Vytknul bych občas zmatené nahýbání kamery, místy nefunkční "přelézání/vylézání" na dostupných místech (bylo nutné se posunout o 10 cm na stranu, aby fungovalo), a hlavně nepřirozený "plechový" zvuk v některých interiérech.
Každopádně jako beta to splnilo má očekávání a myslím ,že podobný feedback dostal tým vývojářů i z dalších stran a na nedostatcích do plné verze nebo v prvních jejich dnech/týdnech zapracují.
Můj progress byl lvl 8, DZ lvl 12. Našetřil jsem na "Liberator" z safe roomu v DZ a s ním odehrál pár dalších hodin. Výše jsem se s DZ lvl nedostal kvůli fluktuaci exp díky umírání (PK).
Myslím, že největší zážitek si z toho člověk odnese, když ve čtyřech lidech projde všechny mise mimo DZ a tím si odemkne všechny/většinu možností včetně 30. lvl. Od té chvíle se s tou stejnou (nebo i jinou
BTW: 9. - 11. března mám nahlášenou dovolenou
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3
Logitech G502 + G413
- Elkim
- Redaktor PCT

Jo Liberator jsem měl taky, dobrej masakr.
Jinak bych řekl, že docela úspěch.
http://tomclancy-thedivision.ubi.com/ga ... 8-76770-32
Jinak bych řekl, že docela úspěch.
http://tomclancy-thedivision.ubi.com/ga ... 8-76770-32
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Prince: Taky mám nahlášenou dovolenou 8-11.3. A těším se na půlnoční prodej 
- Prince
- Mírně pokročilý

Ale na ty úvodní loadingy + loading pro "Fast travel" by to chtělo SSD. Hrál jsem v partě se třemi lidmi a všichni měli SSD. Pořád jsem je musel dobíhat...
. Nevím jestli by na ty loadingy nepomohla větší RAM. Resp. obojí.
Do teď jsem hrál jen Diablo 3 a DotA 2. Tam mě nic neomezovalo. Chtě nechtě budu muset upgradovat, jinak se načekám u nervy drásajících loading scréénů
.
Do teď jsem hrál jen Diablo 3 a DotA 2. Tam mě nic neomezovalo. Chtě nechtě budu muset upgradovat, jinak se načekám u nervy drásajících loading scréénů
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
Logitech G502 + G413
Logitech G502 + G413
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hra je celkem slusne optimalizovana krome kepler karet to beha slusne.Pretaktovana GTX780 dava stezi 35fps....
http://www.pcgameshardware.de/The-Divis ... s-1186853/
http://www.pcgameshardware.de/The-Divis ... s-1186853/
- Prince
- Mírně pokročilý

To mi připomíná, že jsem neinstaloval nové ovladače grafiky.
Ale stejně očekávám další optimalizaci ze strany vyvojářů na všech stranách barikády (Ubisoft, nVidia, AMD). Takže se grafy po final release ještě snad pohnou k lepšímu.
Logitech G502 + G413
Logitech G502 + G413
- Elkim
- Redaktor PCT

- karlji
- Žlutá karta

-
No hezky to vypadá, teď ještě aby mi to fungovalo v pohodě 
- H2SO4
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tady je gameplay na lvl27 https://www.youtube.com/watch?v=2w4l0QRL8h8
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
- lampa
- Nováček

-
8GB RAM je ok, ale obecne na MP hry je dnes SSD nutnost, treba v BF3 a v BF4 si pak clovek muze vybirat techniku dle libostiPrince píše:Ale na ty úvodní loadingy + loading pro "Fast travel" by to chtělo SSD. Hrál jsem v partě se třemi lidmi a všichni měli SSD. Pořád jsem je musel dobíhat.... Nevím jestli by na ty loadingy nepomohla větší RAM. Resp. obojí.
Do teď jsem hrál jen Diablo 3 a DotA 2. Tam mě nic neomezovalo. Chtě nechtě budu muset upgradovat, jinak se načekám u nervy drásajících loading scréénů.
- fmx rider
- Začátečník

-
Mam 640GB letity WD disk s 3770K (16GB) a neprisel mi pomalejsi nez kamosuv Crucial M550 a i5 (12GB) v notebooku. Ale v BF3, BF4 nacital o hodne rychlej, to zase jo.
Naposledy upravil(a) fmx rider dne ned 28. úno 2016, 23:07, celkem upraveno 1 x.
- lampa
- Nováček

-
no rekneme ze AC:Unity nebyl uplne z nejpovedenějších releasu, hlavne co se bugu tyce...
- Elkim
- Redaktor PCT

A co sem taháš ACU? Tohle jede na úplně jiným enginu.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- An7yk
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Myslíte že bude grafika do plné verze vylepšena nebo zomptimalizována ještě ? Když psali že vyvíjeli pro PC hlavně a konzolistí se budou jen přízpůsobovat a né naopak, jak bývá zvykem 
Hraju všude všchno se všema za všech okolnosti