Tom Clancy’s The Division

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
woodydaocas
Začátečník
Začátečník

Re: Tom Clancy’s The Division

Příspěvek od woodydaocas »

obavam se, ze to asi byl ten pripad, ano :( No, kazdopadne mne to potesilo, neni to jednoduchy, musi se vsichni snazit, bude hodne poznat, kdo zna mapu, zkratky, asi i spawny. Trochu mne stve, ze neni trading, ale aspon teda vim, ze kazdej kdo co ma, tak si poctive vydropoval, zadny boostovani nepujde a ten system tagovani za rogue je zvlastni. Ale aspon maj co vylepsovat.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

woodydaocas píše:
Still.Lord píše:Neví někdo co byl ten dárek za hraní Bety? Jsem to nestihl přečíst :)
vubec nikde jsem to nevycetl a to ctu, co mi prijde pod ruku :(
O to ze začátku při lognutí píše, ale nikdy to nedočtu dokonce protože to zmizí...

Thank you for playing Beta, reward (......) vendor shop.

Ale vubec neví co by to mělo být :)
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nějvětší sranda je potkat grupu 4 PK :lol: Člověk žere hlínu v "minutě" :)
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Still.Lord píše:Nějvětší sranda je potkat grupu 4 PK :lol: Člověk žere hlínu v "minutě" :)
PK?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Player Killer :roll:
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Prince »

Také jsem hrál otevřenou betu a dojmy jsou pozitivní. Do plné verze půjdu.

Vytknul bych občas zmatené nahýbání kamery, místy nefunkční "přelézání/vylézání" na dostupných místech (bylo nutné se posunout o 10 cm na stranu, aby fungovalo), a hlavně nepřirozený "plechový" zvuk v některých interiérech.

Každopádně jako beta to splnilo má očekávání a myslím ,že podobný feedback dostal tým vývojářů i z dalších stran a na nedostatcích do plné verze nebo v prvních jejich dnech/týdnech zapracují.

Můj progress byl lvl 8, DZ lvl 12. Našetřil jsem na "Liberator" z safe roomu v DZ a s ním odehrál pár dalších hodin. Výše jsem se s DZ lvl nedostal kvůli fluktuaci exp díky umírání (PK).

Myslím, že největší zážitek si z toho člověk odnese, když ve čtyřech lidech projde všechny mise mimo DZ a tím si odemkne všechny/většinu možností včetně 30. lvl. Od té chvíle se s tou stejnou (nebo i jinou :-) ) partou soustředí na DZ. Do 30. lvl asi nebude DZ mít větší smysl. Možná jen k "dogearování" pro nějaké těžší mise, díky lepšímu lootu v DZ oproti zbytku města.

BTW: 9. - 11. března mám nahlášenou dovolenou :-) :-) :-) :-).

:onfire:
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

Jo Liberator jsem měl taky, dobrej masakr.

Jinak bych řekl, že docela úspěch.

http://tomclancy-thedivision.ubi.com/ga ... 8-76770-32
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Prince: Taky mám nahlášenou dovolenou 8-11.3. A těším se na půlnoční prodej :)
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Prince »

Ale na ty úvodní loadingy + loading pro "Fast travel" by to chtělo SSD. Hrál jsem v partě se třemi lidmi a všichni měli SSD. Pořád jsem je musel dobíhat... :-(. Nevím jestli by na ty loadingy nepomohla větší RAM. Resp. obojí.

Do teď jsem hrál jen Diablo 3 a DotA 2. Tam mě nic neomezovalo. Chtě nechtě budu muset upgradovat, jinak se načekám u nervy drásajících loading scréénů :-D.
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hra je celkem slusne optimalizovana krome kepler karet to beha slusne.Pretaktovana GTX780 dava stezi 35fps....
http://www.pcgameshardware.de/The-Divis ... s-1186853/
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Prince »

To mi připomíná, že jsem neinstaloval nové ovladače grafiky. :oops: Ale stejně očekávám další optimalizaci ze strany vyvojářů na všech stranách barikády (Ubisoft, nVidia, AMD). Takže se grafy po final release ještě snad pohnou k lepšímu.

Logitech G502 + G413
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

karlji
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od karlji »

No hezky to vypadá, teď ještě aby mi to fungovalo v pohodě :D
H2SO4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H2SO4 »

CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
lampa
Nováček
Nováček

Příspěvek od lampa »

Prince píše:Ale na ty úvodní loadingy + loading pro "Fast travel" by to chtělo SSD. Hrál jsem v partě se třemi lidmi a všichni měli SSD. Pořád jsem je musel dobíhat... :-(. Nevím jestli by na ty loadingy nepomohla větší RAM. Resp. obojí.

Do teď jsem hrál jen Diablo 3 a DotA 2. Tam mě nic neomezovalo. Chtě nechtě budu muset upgradovat, jinak se načekám u nervy drásajících loading scréénů :-D.
8GB RAM je ok, ale obecne na MP hry je dnes SSD nutnost, treba v BF3 a v BF4 si pak clovek muze vybirat techniku dle libosti :)
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

Mam 640GB letity WD disk s 3770K (16GB) a neprisel mi pomalejsi nez kamosuv Crucial M550 a i5 (12GB) v notebooku. Ale v BF3, BF4 nacital o hodne rychlej, to zase jo.
Naposledy upravil(a) fmx rider dne ned 28. úno 2016, 23:07, celkem upraveno 1 x.
lampa
Nováček
Nováček

Příspěvek od lampa »

no rekneme ze AC:Unity nebyl uplne z nejpovedenějších releasu, hlavne co se bugu tyce...
Elkim
Redaktor PCT
Redaktor PCT

Příspěvek od Elkim »

A co sem taháš ACU? Tohle jede na úplně jiným enginu.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

lampa: :-D :-D :-D
An7yk
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od An7yk »

Myslíte že bude grafika do plné verze vylepšena nebo zomptimalizována ještě ? Když psali že vyvíjeli pro PC hlavně a konzolistí se budou jen přízpůsobovat a né naopak, jak bývá zvykem :P
Hraju všude všchno se všema za všech okolnosti :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“