Ty brambory mu opravdu utekli, kdyz v jednom postu psali, ze brambory patri mezi zakazane potraviny, ktere ve hre nebudou.
Uvidim, pokud mi po stehovani o vikendu a dokoupeni nutnych veci zbude par prebytecnych susnaku, tak jim take trosku prispeju.
Moderátor: Baneshee

Ten build ze kterého dělali video je víc než půl roku starý, to není ani prealpha, spíš nějaká prepreprepreprealpha.TankGeorge píše:Normálně bych je zprcal, že v ingame ukázce se mihne postava zaseklá v chůzi do plotu a že sklep na potatoes asi fakt sklepem na potatoes není, bo brambory přivezli z Ameriky dlouho po roce 1403... ale tak je třeba vlastenecky přimhouřit oko

Pochop že jim 15 (!!!) vydavatelů hru odmítlo. Kdyby jsi byl Bakala a měl ses rozhodnout jestli jim dát dalších 5 milionů dolarů, hrnul by ses do toho, po takovém odmítnutí ?huhla píše:já si teda nemůžu pomoct, ale financovat takovouhle hru přes KS mi trochu smrdí
Jako máme tu profi vývojáře v profi studiu, kteří vyvýjejí áčkovou hru, dokonce mají i investora s miliony, na co ten KS? Jen čekám kdy na KS půjde třeba i EA
Ještě teda chápu ty, kteří jim zaplatí minimální částku, za kterou mají slíbenou hotovou hru, to je taková loterie, se slušnou šancí na výhru. Ale vy co platíte víc, to vám nevadí, že dotujete Bakalův byznys plán?
ps. ta kritika se samozřejmě netýká hry samotné, na tu se taky těším, ale to jestli koupím/koupím ve slevě/budu ignorovat se rozhodnu až podle toho jak bude vypadat výsledek.

Za poslední týden jsem si málem rozbil hlavu self-facepalmama pokaždé, když jsem v nějaké cz diskusi pod článkem o této hře četl, že teda "Bakalovi nesmíme dát ani korunu, jak vytuneloval nějaký OKD".huhla píše:já si teda nemůžu pomoct, ale financovat takovouhle hru přes KS mi trochu smrdí
Jako máme tu profi vývojáře v profi studiu, kteří vyvýjejí áčkovou hru, dokonce mají i investora s miliony, na co ten KS? Jen čekám kdy na KS půjde třeba i EA
Ještě teda chápu ty, kteří jim zaplatí minimální částku, za kterou mají slíbenou hotovou hru, to je taková loterie, se slušnou šancí na výhru. Ale vy co platíte víc, to vám nevadí, že dotujete Bakalův byznys plán?
ps. ta kritika se samozřejmě netýká hry samotné, na tu se taky těším, ale to jestli koupím/koupím ve slevě/budu ignorovat se rozhodnu až podle toho jak bude vypadat výsledek.

Jasně, tohle je dost možný, ale právě proto by od takový EA na KS mohlo nejspíš uspět jen něco co by bylo opravdu zajímavý/originální.Alfajk píše:EA by neuspelo z jednoduchyho duvodu - golden poo award,na kickstarteru prispivaji nejvic fanousci her,takovy,kterejm zalezi na hre jako takove,ne na tom,kolik lens flare a postprocesingu je na tom naflakanyho,takze ty kindermafini nakupujici cod a spol by se odfiltrovali a tim padem by moc lidi na zaplaceni nezbylo