http://www.tftcentral.co.uk/reviews/ace ... or_x34.htm
Acer v oblasti displejů šel nějak do sebe

Moderátoři: Walker1134, Wilik
Protože sRGB je vyblité a neumí zelenouHladis píše:Mno Ache uz jsme to nekde probirali, ale proc na herni monitor něco vic jak sRGB. Tohle opravdu neni monas na praci v AdobeNehlede na to, kolik penez by to stalo navíc.
Mno a byl by pak ještě drazsi. Prihod tak dalších 10k.Ache píše: Jako by tyhle 34" monitory byly levný ty jo..
Protože se všichni řídí jak komunisti heslem: Se sRGB na věčný časy a nikdy jinak.Hladis píše:Mno myslim, ze nez ti někdo udela monitor dle tvých pozadavku, tak uz budes dedeckem.
No problém je ten, že i bez SYNC ti já ve slepým testu (nebudu vědět na čem hraju) označím sestavu s Nvidii jako lepší.Hladis píše:K tomu G-sync, podivej se stranku zpet na "blind" test z Tom hardware. nVidia opravdu nemá důvod prebirat "Free"-sync.
tak to dufam ! konecne by som som chcel prejsť na 2560x , ale ono ani ta 980Ti na to moc neniHladis píše:Vim ze se to tam resilo a clanek i pise, ze to je soft problem a ze se na oprave pracuje.
Jsem trochu OT ale já si naopak VA panel nemůžu vynachválit. Kontrast šplhá až k 5000:1, úroveň černé je famózní. A hlavně se nekoná, žádný hnusný IPS glow.Ache píše:
Moje hodnocení:
Za ty prachy tragédie, na tohle bych se nemohl koukat. Za většinu špatných vlastností může použitý AMVA panel (továrny na AMVA panely už měli spolu z TNkovejma odstřelit a nahradit OLED výrobou)
No o tom je řeč. Ty AMVA jsou strašný a S-PVA už snad Samsung nedělá... ten taky přešel na PLS = klon IPS. VA mají jediný plus - vyšší kontrast. Vše ostatní mínus (včetně pozorovacích úhlů - VA gamma shift). Na filmy super, na hry nic moc. Hrát na takovým Monitoru SOMA a podobný hry musí být utrpení díky odezvě. Jeden přechod pomalej 0-xxx. A další zase s překmity - viz pixperan.DOC_ZENITH píše:On je rozdíl mezi VA a VA. To co je dnes na trhu je vesměs odpad, já mam nádhernou S-PVA obrazovku (vlastně dvě)...