se současnou generací grafik gtx9xx se zdroj vyloženě fláká
tento zdroj se mimořádně hodí do tichých sestav. jsou tu i Seasonicy, které nemají chlazení žádné a celá krabička je perforovaná ze všech stran a to podle mě je horší řešení do výkonných sestav. Zdroj pak konstantně vyzařuje odpadní teplo uvnitř skříně, ohřívá grafiku atd. a když začne jít do tuhého, tak se musí logicky začít maličko přehřívat, ovšem je to důkaz toho, že i výrobci věří i kompletně pasivním řešení s určitými podmínkami (umístění zdroje, orientace zdroje, nějaká airflow ve skříni...), tak bych se nebál u evga.... co jsem četl recenze 750/850W G2 zdrojů tak jsou navrženy kvalitně, že součástky mají nízké teploty po celou dobu (musí mít). také stačí vidět jak hezky to uvnitř zdroje vypadá

jediné co mě trochu rozrušilo, byly ty negativní recenze na amazonu u vyšších modelů 1000W a 1300W, které také pro evga vyrábí super flower a skutečně to byly případy špatné série s nekvalitně osazeným pasivem, takže nejen že chcípl zdroj, ale odpálil často i nějaký HW. to se ale naštěstí netýká těchto modelu a navíc to byla asi jen jedna série vyrobený někdy na podzim 2013. to není chyba EVGA. SuperFlower to posrali
jak to čtu z recenzí, tak kritická doba je někdy od 2 týdnů do 2 měsíců, kdy může zdroj chcípnout, max. půl roku... pak už je velká šance, že zdroj zdroj vydrží roky