-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

@llb_in píše:jede to pod linuxem? :oops:
Ne, ale jede to pod MacOS X, ale to ti asi nepomuze...
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

mina píše:Zajimalo by me, zautocily na Hordu vojska aliance ci to Burning Legion brala z jedny vody na cisto?
Myslim ze ta druha moznost. Jste nekdo pripojeny na nejakej good server? dyztak mne pisnete na ICQ at tady stoho nedelame chat :roll:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Matias píše:Jste nekdo pripojeny na nejakej good server?
Covece, dyt to dneska vyslo, vetsina shopu to bude mit na sklade az ted behem odpoledne... Vis neco, co nevim?
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Nevim co nevíš... :lol:
Legal verze? teprve dneska? Takze kdyz zkoncila beta tak byla jako mezipauza a az tedka se to ma rozjet? jestli to tak nylo tak je to docela doba podle mnmnela navazovat hned jak ta beta skoncila :x :?
..teda ne ze by se mne klepali prsty abstakem :oops:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Matias píše:Nevim co nevíš... :lol:
Legal verze? teprve dneska? Takze kdyz zkoncila beta tak byla jako mezipauza a az tedka se to ma rozjet? jestli to tak nylo tak je to docela doba podle mnmnela navazovat hned jak ta beta skoncila :x :?
..teda ne ze by se mne klepali prsty abstakem :oops:
No ptal ses, jestli je nekdo pripojenej na nejakej good server - tak je mi divny, ze se ptas, pac beta je v cudu a full se zatim dost blbe schani (dalo mi to fusku...), tak sem nejak nepochopil tu otazku. Jinak s tou pauzou mezi full a betou mi to taky pride stupidni. Nejvic stupidni mi ale pride, ze si teda dali pauzu pred full, aby to doladili, dnes to pustily a hned jim to kleklo. Takze kdo je stastnym majitelem WOW, ma velke stesti, jestli pari, pac servery mrznou a 75% lidi si jeste ani nemohlo zalozit account, pac to vypli. Maj v tom dost velkej chaos - meli betu tak o 2 tydny prodlouzit :wink:
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

No takhle ja nehraju na full serveru ale muzu rict ze ty crcknuty servery stojej za <-> ale prej sou nektery docela podareny, vetsinou nejde questovat a samy bugy... :( Jinak kolik se da nejlevnejs sehnat original cd? (ne dvd ale cd), a je pravda ze prvni mesic je v cene ty hry ze se nemusi platit mesicni poplatek? Jinak asi nejlepsi CZ server bude Devorian. :roll:

BTW tu betu fakt mneli prodlouzit..
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

a aké pripojenie na to staci aby to tahalo v pohode??? nejaky DSL,?
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Prince »

Infernal píše:a aké pripojenie na to staci aby to tahalo v pohode??? nejaky DSL,?
zaleži hlvně jáky maš ping a na to by dsl stačit mělo :wink:
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

ozaj a ako je to s NPC,,napriklad ked niekto zabije draka, druhy hraci ho uz nemozu zabit pretoze uz nie je?
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tUrbine »

http://dlx.gamespot.com/pc/worldofwarcr ... 19252.html

tady je ke stazeni asi ctvrthodinovy video porazeni bosse Onyxie gildou Discordia ...pekna tymova prace
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

pocujte, ked hram takuto onlinovku, neviete kolko dat sa prenesie za hodinu?
Prince
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Prince »

Infernal píše:pocujte, ked hram takuto onlinovku, neviete kolko dat sa prenesie za hodinu?
toto by me taky zajimalo chtěl bych to hrat s kamosem a on ma omezeneny 2GB :)
Intel i5-4570 ES + Coolermaster Hyper 212 Plus l Gigabyte GA-Z87-HD3 l 2x 4GB DDR3 Crucial Ballistix Tactical CL8 1600Mhz l
MSI GeForce GTX 1060 AERO ITX 6G OC l Samsung SSD 850 EVO - 250GB | HDD 250 + 1000 GB SATA II l Seasonic S12II-620 620W l Fractal Design Define R3

Logitech G502 + G413
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

VictimCZ píše: .............. ale zachvili bylo moc lidi tak ji zavreli takze hral jen ten kdo se stihnul regnout.............
Kamoska kvuli tem akountum nesla do skoly :twisted: Behem hodiny byly fuc :evil:
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

tááák už pařim.. na první dojem fakt super... akorat nevim co tam mam dělat... asi si prvni přečtu nějákou recenzi :oops:
a co vy jak se vam daři?
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

DivX píše:tááák už pařim.. na první dojem fakt super... akorat nevim co tam mam dělat... asi si prvni přečtu nějákou recenzi :oops:
a co vy jak se vam daři?
Mne se nedaří tedka nainstalovat problem je ze nemuze precist tome.mpq, nevim cimto je vubec.. :( jinak hraju na devorianu :roll:
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

Matias píše:
DivX píše:tááák už pařim.. na první dojem fakt super... akorat nevim co tam mam dělat... asi si prvni přečtu nějákou recenzi :oops:
a co vy jak se vam daři?
Mne se nedaří tedka nainstalovat problem je ze nemuze precist tome.mpq, nevim cimto je vubec.. :( jinak hraju na devorianu :roll:
nemaš nadbytečnej acc?
btw ten tome.mpg mi to taky nechtělo hodit na hard... ale sem to do druhe romky a pak to jelo f klidu :wink:
 MacBook Pro 13" 8GB, 256GB SSD | MacBook Air 13" 4GB, 128GB SSD | iPhone 11 Pro
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

DivX píše:
Matias píše:Mne se nedaří tedka nainstalovat problem je ze nemuze precist tome.mpq, nevim cimto je vubec.. :( jinak hraju na devorianu :roll:
nemaš nadbytečnej acc?
btw ten tome.mpg mi to taky nechtělo hodit na hard... ale sem to do druhe romky a pak to jelo f klidu :wink:
bohuzelů nemam mam jeden na jednom serveru a druhej na druhym a s jednim uctem sme se delily 3 lidi :oops:
seuss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seuss »

cauky, mam potíže s hraním.. po pár minutách mě to vždycky kopne a hodí mi to TUHLE HLÁŠKU
windowsáckej firewall mám vyplej, v keriu mám nadefinovanej paket filter pro wow.exe, nepomohla ani přeinstalace, připojení mám 4mbit... nemáte někdo nějakej nápad??
1. PChomemade cpu AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ (2009MHz) non OC, mb Epox 9NPA+Ultra-nForce4 Ultra s939, gpu Gainward BLISS 7600GS PCX 512MB DD Silent FX pci-e , ram 2*1024 MB A-Data, hdd 250 GB Maxtor sata + 320 GB Seagette sata II + 20 GB Western Digital (gnu testing), dvd DVD-R/RW: LG GSA-4120B, zdroj ZM-400HP 400W, crt 17´Compaq V710. + LCD os Win XP SP3 Professional 2.Notebook: HP Pavilion tx2000 tablet PC, cpu AMD Turion 64 X2 Dual Core TL-66 2.3GHz, ram 2GB DDR2, gpu nVidia GeForce Go 6150, hdd 250GB, lcd 12.1" WXGA touchscreen display (1280x800 resolution) os Ubuntu Karmic Koala 9.10 Kernelem 2.6.31-19, Gnome 2.28.1 + (virtualizace XP SP2) &dual boot& Windows Vista Home SP1
DivX
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DivX »

seuss píše:cauky, mam potíže s hraním.. po pár minutách mě to vždycky kopne a hodí mi to TUHLE HLÁŠKU
windowsáckej firewall mám vyplej, v keriu mám nadefinovanej paket filter pro wow.exe, nepomohla ani přeinstalace, připojení mám 4mbit... nemáte někdo nějakej nápad??
bohužel ti ten link nejede.. tak nemužu posoudit, co s tim máš.
ale nastaveí fw to nejspiš nebude, protože to by ses teoreticky ani neřipojil.
spiš bych to typoval ne problem serveru... záleži co ti to hlási...

jestli texture error, clinet... wow.exe.... ??
seuss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od seuss »

DivX píše:bohužel ti ten link nejede.. tak nemužu posoudit, co s tim máš.
ale nastaveí fw to nejspiš nebude, protože to by ses teoreticky ani neřipojil.
spiš bych to typoval ne problem serveru... záleži co ti to hlási...

jestli texture error, clinet... wow.exe.... ??
ten link jede.. akorát musíš url překopírovat ručně do řádky a enter, nechápu proč to tak dělá... ale taky si myslím, že to je spíš chyba serveru
1. PChomemade cpu AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+ (2009MHz) non OC, mb Epox 9NPA+Ultra-nForce4 Ultra s939, gpu Gainward BLISS 7600GS PCX 512MB DD Silent FX pci-e , ram 2*1024 MB A-Data, hdd 250 GB Maxtor sata + 320 GB Seagette sata II + 20 GB Western Digital (gnu testing), dvd DVD-R/RW: LG GSA-4120B, zdroj ZM-400HP 400W, crt 17´Compaq V710. + LCD os Win XP SP3 Professional 2.Notebook: HP Pavilion tx2000 tablet PC, cpu AMD Turion 64 X2 Dual Core TL-66 2.3GHz, ram 2GB DDR2, gpu nVidia GeForce Go 6150, hdd 250GB, lcd 12.1" WXGA touchscreen display (1280x800 resolution) os Ubuntu Karmic Koala 9.10 Kernelem 2.6.31-19, Gnome 2.28.1 + (virtualizace XP SP2) &dual boot& Windows Vista Home SP1
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“