MSI K7N2 Delta2 Platinum (nF2 Ultra 400) - tipy a zkusenosti

Pro procesory AMD Athlon, Athlon XP, Duron a Sempron.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
oorrbb
Nováček
Nováček

pomoc

Příspěvek od oorrbb »

jak to udelat s LiveUpdate když mám 11.5 a chi 11.3 když mě to najde jen tu poslední verzi dikec.
James.86
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.86 »

Chladič který mám v podpisu mi nedetekuje otáčky...víte někdo proč?
Chr0n1c
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Prime95

Příspěvek od Chr0n1c »

Nevite nekdo PLS na co je 1. test v Prime95 ??
Dekuji za odpoved
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

Odešla mi tahle deska, už sem to tu možná psal, nevim, už je to i vyřízený a mam ji zpět z reklamace. Každopádně to bylo při OC procesoru 2500+@3200+ Barton a napětí 1.775V. Měl sem nějaký očouzený mofsety, takže je nejspíš jasný co se pokazilo. Tedy otázka... je nějaká možnost jak zjistit, kolik max. napětí zvládne deska a ne procesor?? A při tom samozřejmě o desku zase nepřijít. Protože procesor jede dál, takže tomu ty volty nijak nevadili. Asi je malá naděje, ale přesto...
B@st Hunter
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

B@stHunter

Příspěvek od B@st Hunter »

ja bych to videl jen na spatnej kousek !!! ja mam MSI K7N2DELTA-L a uz mam 3 kousek pred tim jsem 2 odpalil a tahle se drzi uz pekne dlouho !!!
kazdopadne tech 1.8V by to melo vydrzet ta deska pokud ji mas v zaruce tak by se toho nebal !
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

Tak je to možný, v záruce ještě je, ale ten proces reklamace mě fakt nebaví, na tuhle desku sem čekal než mi jí vrátí jeden a půl měsíce, a to je fakt vopruz...
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Zkus pridat na mosfety maly pasivy, mozna to pomuze..

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

blazen píše:Zkus pridat na mosfety maly pasivy, mozna to pomuze..
O tom sem taky přemejšlel, řešim ale jak je tam přidělat, lepit se mi to tam určitě nechce.
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Pasivy ne.. Bude lepsi, kdyz pred ne hodis nejaky tichy 8cm FAN a zapojis ho treba jen na 5V..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

EfineSS píše:Pasivy ne.. Bude lepsi, kdyz pred ne hodis nejaky tichy 8cm FAN a zapojis ho treba jen na 5V..
Nějakej fan mi nenapad, spíš ty pasivy, přijde mi to takový elegantnější řešení, prostě je tam dam a hotovo. I když ten větrák je lepší že nebudu nic šťourat v desce...
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Tak tam dej pasivy a nekam pred ne vetrak.. :d

Tahle deska je des.. (nebo sem mel spatnej kus) stacilo dat napajeni na 1.75V --> usmazil sem desku... (a ta usmazila Athlona XP 2500+)

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
niatheppe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od niatheppe »

Já sem od ní taky čekal víc, njn nedá se nic dělat, mě se usmažila při něco kolem 1.7V a procák přežil, zajímavý...
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Ja teda nemam verzi desky "Platinum", ale "LSR".. Mam ji skoro rok, a do Bartona poustim 1,775V a porad je naprosto stabilni.. Je to zalezitost kusu, nikoliv vsech desek.. Jen to nesmim zakriknout.. :roll:
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Pjotr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Pjotr »

No ja som si ties všimol, keď som spustil Prime95 že tie mosfety sa nejako fest hrejú hádam aj nad 60 stupňov :o , zaujimve je že tak topia iba pri teste Prime95, alebo aspoň som si to nevšimol pri inom programe alebo hre.
No pre istotu som na nich nalepil malé pasívy čo idú na pamäte graf. kariet tak by to malo byt hádam OK :) 8-)
PC1: Case Akasa AK-CHC UV, MB MSI K9N SLI Platinum, CPU AMD X2 6000+, VGA MSI NX7900GTO, RAM Crosair PC4600 4x1GB 4-4-4-12, HDD 2xHitachi 320GB Raid0, Sound SB Audigy2 ZS Platinum, DVDRW Pioneer DVR11L, PSU 480W Tagan
PC2: Case TT Shark+Hardcano 12, MB Msi K7N2 Delta2 Platinum, CPU AMD Barton 2500+, RAM 2x512MB Kingmax Pc 400 CL2.5, HDD 2x160GB SATA Hitachi raid 0, VGA MSI FX5950U 256VTD, Sound SB Audigy 2 ZS, TV MSI TV@nywhere Master, Sat Technisat Skystar2, DVD RW LG GSA 4166B CD RW TEAC W552E, PSU Enermax 350W.
mirecek7777
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirecek7777 »

Neviete mi niekto poradit ako mozem utisit ventilator na chipsete, pretoze neuveritelne huci..Dakujem
Evilko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evilko »

mirecek7777 píše:Neviete mi niekto poradit ako mozem utisit ventilator na chipsete, pretoze neuveritelne huci..Dakujem
pouzi speedfan a vipni ho vnem nebo ho uplne odpoj stejnak je tam na nic ja sem to prave udelal teda spis jsem si koupil takovi ozdobny pasiv a dal jsem ho tam misto toho originalu
Naposledy upravil(a) Evilko dne pon 3. črc 2006, 12:36, celkem upraveno 1 x.
Evilko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Evilko »

EfineSS píše:Ja teda nemam verzi desky "Platinum", ale "LSR".. Mam ji skoro rok, a do Bartona poustim 1,775V a porad je naprosto stabilni.. Je to zalezitost kusu, nikoliv vsech desek.. Jen to nesmim zakriknout.. :roll:
je to urcite otazka kusu mam platinum a poustim do procesoru zhruba to sami asi stejne dlouho:)
Oi!@n
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oi!@n »

Koupil jsem 1GB DDR400 (noname) modul a tato deska mi ho nejak nebere. Myslite ze pomuze update biosu? Nemate nekdo podobne zkusenosti?
Macbook Pro 13 2020 | i5 / 16 /512
karl.van.blueberry
Nováček
Nováček

Příspěvek od karl.van.blueberry »

nevite nekdo nahodou kam uklada bios nastaveni mam k7n2 delta2 platinum
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PAmet

Příspěvek od HunterGtNet »

vetsinou bios na 99procent pomuze te pameti kamosovi bios hlasil 256Mbram pritom tam mel 512ku po flasnuti bylo vse v poradku :-)
Odpovědět

Zpět na „Socket A a Slot A“