Znovu, ale jen s těžšími protivníky (stejně, jako v Diablu)Isghole píše:zdar a silu
chci se zeptat, jak je to s temi dalsimi obtiznostmi. myslim, jestli to pokracuje dal (dej) nebo se to jede znova akorat s tezsimi protivniky
Dungeon Siege 2
Moderátor: Baneshee
- Rajče
- Mírně pokročilý

- Jan Sevcik
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
rada
Vetsinu odpovedi na hadanky tohoto typu najdes ve knihach, ktere nachazis v prubehu cele hry. Takze nezbyva nic jineho nez cist a cist a cist ....kadas152 píše:prosím nevíte někdo odpovědi tý soše v Runed Crypt v Azunit Desert
ptá se mě který duh ho navštvívil 1,2,3 a 4 a já to nějak nepochopil
//už to mám
EDIT
Jestli vas hra prilis nudi, zkuste to hrat jen s jednou postavou ... Ja mam elfa maga v kombinaci s lecenim a lukem .... Neskutecny zazitek ....
//edit Thellwin - sloučen dvojpost
MTB: ASRock4COREDUAL775-880pro;CPU: Intel E2160 1,8GHz;RAM: PC2 6400 DDR2 APACER 1024Mb;GPU: SAPPHIRERADEONX1650PRO256GDDR3;HDD: SATASEAGATE160GBM8MBCache
"Kdyz musim tak musim, a kdyz nemusim tak to zkusim"
- Criwalski
- Nováček

Hej taky jsem už viděl, ale to je když se orientuješ na všechno ne?Nebo přinejmenším boj a kouzla.Já jsem šel jenom do rubačství, nabral maximum do party a šel.Abych se piplal s každým malým (cenzurováno), tak to s mi zrovna nechce, ale za ty expy to asi stojí.Já jsem šel do ostatních typů boje jenom proto abych měl lepší rank, kdybych jenom rubal, taky bych byl Champion, ale jak jsem všeobecně tak jsem Grand master. 
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- shadow
- Středně pokročilý

z menuEfineSS píše:Jsem uz zoufaly... Nevite jak nacist ulozenou hru?
jinak ta hra k save/load přistupuje trochu jinak, psal jsem o tom o pár stran zpět:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... c&start=20
show must go on..
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
Budto jsem slepy, nebo tam nic neni...
V prubehu hrani si hru ulozim, ale kdyz me zabijou, vyskoci jen moznost oziveni a to se objevim dost mimo... Nevim kde najit nabidku "nahrat hru"..
//edit: Tak po precteni toho co jsi psal zpet uz jsem to pochopil... Diky...
//edit: Tak po precteni toho co jsi psal zpet uz jsem to pochopil... Diky...
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
zde jsou docela dobre stranky o DSI i DSII.
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- johnybest
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Celkove docela zabavna hra mam rad tyhle akcni rpg typu diablo apod. jedina vec co me na DS stve je to prerozdelovani zkusenosti tzn. ze kdyz mate vic postav tak se zkusenosti nedeli mezi ne ale jednoduse kazdej dostane stejne.Rad v takovych hrach hraju jenom sam za sebe maximalne s nejakym pomocnikem jako je tady vlk atd. a tenhle system hodne znevyhodnuje hrace tim ze nemaj moc na vybranou vzdycky musi mit partu na to aby se dostali dal.
CPU: Phenom X4 9550@2470MHz MB: Gigabyte GA-MA78G-DS3H RAM: 2x 2GB A-Data 900MHz GPU: Sapphire Radeon HD4850 512mb Vapor-X DDR3 750/2200 HDD: 160 GB Maxtor + 640 GB Samsung F1 DVD-ROM: LG H10N TV tuner: Jetway JW-TV878MF Repro: Genius SP-HF 2.0 Power: Seasonic S12 430W Mouse: Logitech MX518 Gamepad: Logitech WingMan Rumblepad II, Logitech Chillstream Keyboard: A4Tech KX-5MU OS: Windows 7 x64 Ultimate + Ubuntu 10.04
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja to dnes naistaloval. Uz dloho jsem nehral hru, kde se clovek svrchu kouka na postavicku, ktera bez reptani zachranuje svet a prateli se s elfy.
Hra se mi nejak trhala, tak jsem musel nastvavit affinity pouze na cpu1 - ze to nejede plynule na dualcore me prekvapilo.
Opet hra, ktera nepodporuje "crtckove" rozliseni 1280*960, musi se editovat config.
S nastavenim vseho na max hra jede skvele. Postavicky ve hre sice stale vypadaji jako shluk barevnych skrvn, ale nevadi
Jednicku jsem nehral, takze na me pri rozehrani ds2 dychlo stare dobre diablo a to je dobre
Nicmene jsem to momentalne hrat prestal. Character management se mi zda nejaky slozity (to vite, hraju hlavne kántra). Studuju ted kdejake forum s tips&tricks/walkthrough, abych omrkl ten šytém
Hra se mi nejak trhala, tak jsem musel nastvavit affinity pouze na cpu1 - ze to nejede plynule na dualcore me prekvapilo.
Opet hra, ktera nepodporuje "crtckove" rozliseni 1280*960, musi se editovat config.
S nastavenim vseho na max hra jede skvele. Postavicky ve hre sice stale vypadaji jako shluk barevnych skrvn, ale nevadi
Jednicku jsem nehral, takze na me pri rozehrani ds2 dychlo stare dobre diablo a to je dobre
Nicmene jsem to momentalne hrat prestal. Character management se mi zda nejaky slozity (to vite, hraju hlavne kántra). Studuju ted kdejake forum s tips&tricks/walkthrough, abych omrkl ten šytém
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W