Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

2Piso: ja som za svoj zivot mal stovky mysi a preto sa takymto znackam vyhybam.

Otazka sa da polozit aj takto:
Ako ty vies, ze je ta tvoja mys dobra, ked si nikdy nemal v ruke nejaku poriadnu (a aj drahsiu) ???

P:S.: ano, aj Trabant je dobre auto... odvezie ta. Ale skusis ine a prides na ten rozdiel v cene.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

ja mel v ruce i high-end mysi, mel jsem i ty nejvetsi shity mysi, zkousel jsem i ruzny podlozky...

- od geniusu jsem utek pac prestal klikat a byl to nespolehlivej kram
- pak jsem mel a4tech kterej byl relativne fpoho, akorat jeho sensor nestihal rychly pohyby, coz me celkem sralo
- tak jsem az a4tech doklikal koupil MS IE4 a jsem max spokojenej, akorat uz mu zacina vynechavat levy tlacitko tak se poohlizim po dalsi...

- drzel jsem v ruce mx518... hral jsem s ni asi 2 hodiny... jako pekny ale rozdil oproti ie4 je uplne minimalni, spis zadnej, rozhodne neodpovida rozdilu v cene (logitech mozna vydrzi dyl klikat...)
- jezdim uz nekolik let po stole, furt jsem slysel a cetl jak podlozka za 1000kc je povinnost a skill jde potom o 100% naohru... tak jsem si pucil od kamose nakej top IceMat... a hovno, akorat me to sralo pac ta podlozka je proste omezena a nemuzu si jezdit kam chci, mys se chovala v podstate uplne stejne (opet nebyl rozdil odpovidajici cene)

tak se ptam co je spatny na trustu? prestane klikat? pomalej sensor?
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

I don't trust TRUST :(
(něco jako Myslím to upřímně)
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Piso
Nováček
Nováček

Příspěvek od Piso »

Wuuduu píše:2Piso: ja som za svoj zivot mal stovky mysi a preto sa takymto znackam vyhybam.

Otazka sa da polozit aj takto:
Ako ty vies, ze je ta tvoja mys dobra, ked si nikdy nemal v ruke nejaku poriadnu (a aj drahsiu) ???

P:S.: ano, aj Trabant je dobre auto... odvezie ta. Ale skusis ine a prides na ten rozdiel v cene.
ale ja som mal v ruke nejake te mysky ... lenze ja nisom ochotny dat 2000 za mys ... ani 1000 za podlozku ... to je to o co tu ide...
|MB ASUS M2R32-MVP (0804) |CPU AMD Athlon X2 4800+ EE 2,5 GHz (Brisbane) |VGA ATi Sapphire X1950GT 256MB (500/600) |RAM Kingston 2x1GB 667 CL5 |HDD WD 2500KS |PSU Fortron 400W GLN
#standa
Nováček
Nováček

Příspěvek od #standa »

No tak jsem nakonec nevzal ani mx518 s podlozkou, ani g5 bez podlozky, ale trochu jsem zainvestoval a skoncilo to u G5 + Razer eXactMat + eXactRest a jsem maximalne spokojen :-D
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

#standa píše:No tak jsem nakonec nevzal ani mx518 s podlozkou, ani g5 bez podlozky, ale trochu jsem zainvestoval a skoncilo to u G5 + Razer eXactMat + eXactRest a jsem maximalne spokojen :-D
Ty ses jak ja - furt se rozmejslim, co bych vzal v pomeru cena/vykon a pak si reknu "zijes jenom jednou", vezmu si od huby a koupim neco poradnyho ;)

2axloth: ze ti podlozka udela skill je pi*ovina, ale jde o to, ze ti uz nikdy neustreli kurzor, ale skill je o treninku ( kopacky za 5k z tebe Ronaldinha taky neudelaj... ), kvalitni HW ber jako vybavu, co ti pomaha. Je o to, ze pri pravidelnym treninku rychle narazis na hranice mysi typu A4tech nebo Genius. Poradny kousky te limitovat nebudou, o to tu jde.
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

no to mi rikat nemusis, ja se tzv. "pro"gamingu venuju uz peknejch par let (stridave vice ci mene aktivne), takze jsem vselijakejch pover o tom co z kazdyho udela zarucene profi hrace (skilleri nehrajou na sipkach, maji super podlozku, mega mys, progamingovou rukavici a podlozku pod zapesti a hlavne potrebujou mit porad 100fps a dalsi kravoviny...) slysel opravdu hodne a o vybaveni vim taky svoje, je jasny ze kdyz me neco limituje, chci neco lepsiho > drazsiho... jde o to, ze moje ie4 me nijak nelimituje (za predpokladu ze spravne klika, coz je proste opotrebeni a tomu nikdo nezabrani), nelimituje me mys, ktera stoji JENOM 700kc, proto mi prijde zbytecny kupovat 3x drazsi ktera bude uplne stejna a kupovat podlozku, na ktere bude jezdit uplne stejne...

a ustreleni kurzoru je rychlosti snimani sensoru mysi, ne o podlozce, ie4 mi na stole nikdy neustrelila a hlavne jsem jeste nikdy nedojel na okraj stolu...

mimochodem ten raptor gaming m2 je t0talni kram, to bych si radsi koupil ten saitek i kdyby staly stejne...
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

axloth píše:...
Tak o cem se tu pak bavime? KDyz to vsechno znas... Si kup znova IE4.0 a je klid
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

no IE4 znova kupovat nechci pac:
a) rad zkousim novy veci, tak chci testnout nakou novou krysu
b) nemam rad microsoft...
Protom@n
Nováček
Nováček

Příspěvek od Protom@n »

#standa píše:Jeste jedna otazka, hraju hry, ale nejsem zadny mistr sveta, jde mi o presnost jak uz jsem rikal
a vybiram mezi mx518
a taky mx610

518 je drat, takze lepsi odezva, ale ta 610 to ma snad vychytane takze to moc poznat nejde(mel jsem tuhle a ta odezva tam byla opravdu hodne znatelna, snad to bude lepsi)

518 je lehci, ale 610 se mi lepe drzi, 610 ma vice tlacitek.

Budu k tomu brat i nejakou podlozku do 700Kc

Je to tezka volba, potreboval bych nejake zkusenosti s tou 610, hlavne ta odezva me zajima
hej tu ms610 som si kupil a je podla mna uplne super.odozva je necititelna,ergonomia nema chybu a tie tlacitka sa fakt hodia. su aj prestavitelne. jedine co mi na tom mozno vadi je to ze na tom ostavaju otlacky od prstov. s hrami je to tiez dobra kombinacia. no a skusal som po akych povrchoch by to slo tak to slo aj po zavesoch,ked som ich natiahol.no tak po zrkadle to neslo,ale po tom snad nebudes jazdit. vazne odporucam tohto hlodavca

//edit Jája: zkrácena citace
CPU:intel p4 northwood 3.0 Ghz MD:asus p4p800 E-deluxe VGA: ATI radeon 9600Pro 128MB HDD: Samsung SP120GB SATA ,RAM: twinmos 512MB+apacer 512MB, Drives: NEC DVD_RW nd_1300A, CPU FAN:AC freezer 4,Fans: 2*sunbeamtech 1900 rpm,mys: logitech mx610,LCD:acer AL1721
Krca
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krca »

axloth píše:no kupovat herni mys za vic jak 1000 kdyz ani nema ty blby bocni tlacitka... to uz radsi koupim mx310
ano, ja osobne bych si mys bez bocnich tlacitek nekoupil, proto jsem si koupil
copperhead se zelenym podsvicenim , ale je to skoro to stejny jako by tam ty tlacitka nebyly, jsou moc zapustene do "skeletu". Hlavne tlacitko dale od uzivatele. Kdy uz se konecne vyrobci nauci udelat normalni tlacitka?!?
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

no 2 litry za mys... uz mi nekdo rekne v cem je lepsi mys za 2000 nez podobna (rozumej drat, optika/laser) za polovinu nebo i min?
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

axloth píše:no 2 litry za mys... uz mi nekdo rekne v cem je lepsi mys za 2000 nez podobna (rozumej drat, optika/laser) za polovinu nebo i min?
lepsi tvar vice tlacitek,neda se "ustrelit",ale imho se da koupit dobra mys na hrani za pak korun (IE 4.0,IE 3.0, mx310,mx500)
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

jo presne o tech mysich mluvim, nemyslel jsem genius za 50kc, ja mam prave IE4, ustrelit se mi ji fakt jeste nepovedlo, tlacitek ma stejne jako vsechny jiny herni mysi (2+2+kolecko)... stala 700... do prave ruky sedne skvele (v leve se taky da)... takze je jeste lepsi nez razer za 2000 pac bocni tlacitka se mackaji uplne luxusne...
M!$cHo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od M!$cHo »

rozmyslam nad Razer Copperhead a Logitech G5 Laser.pocul som,ze pri Copperhead si treba zvyknut na ergonomiu,je to pravda?na cene mi nezalezi,chcem hlavne na hranie a aby bola pokial mozno co najfunkcnejsia,neviem sa rozhodnut ale priklanam sa k tej G5ke
som prvak a teraz mam Genius NetScroll a padne mi do ruky ako uliata,ktora z nich by sa mi teda na hranie hodila viac?pls poradte
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

M!$cHo píše:rozmyslam nad Razer Copperhead a Logitech G5 Laser.pocul som,ze pri Copperhead si treba zvyknut na ergonomiu,je to pravda?na cene mi nezalezi,chcem hlavne na hranie a aby bola pokial mozno co najfunkcnejsia,neviem sa rozhodnut ale priklanam sa k tej G5ke
som prvak a teraz mam Genius NetScroll a padne mi do ruky ako uliata,ktora z nich by sa mi teda na hranie hodila viac?pls poradte
zalezi od toho, ako hras.

Ja pri CSSku posuvam mys iba prstami, dlan mam nad mysou, ale niekto ma mozno na mysi zvalenu celu ruku, potom je ergonomia OK, ale pochybujem o rychlosti.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Wuuduu píše:Ja pri CSSku posuvam mys iba prstami, dlan mam nad mysou, ale niekto ma mozno na mysi zvalenu celu ruku, potom je ergonomia OK, ale pochybujem o rychlosti.
musis s tim trochu vic svihat :)
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

M!$cHo píše:...na cene mi nezalezi...
wow

btw k cemu je potreba vedet ze jsi prvak?
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

axloth píše:
M!$cHo píše:...na cene mi nezalezi...
wow

btw k cemu je potreba vedet ze jsi prvak?
Jezisi to ti nedoslo, ze mu chybi 1 pismenko a ma to bejt pravak? :stupid2:

2M!$cHo: uz to tu bylo receno minimalne 100x - chce si to vyzkouset sam. V Bratislave snad mate kram, kdeje budou mit na sklade, takze aspon pres ten obal si muzes udelat zakladni predstavu
ze pri Copperhead si treba zvyknut na ergonomiu
To ti rekl kdo takovou pitomost? Na ergonomii si nezvykas, proste ti sedi nebo ne, to je spolecny pro vsechny mysi. Prece si nekoupis mys za 2000KC ( ? SK ), aby sis na ni pul roku zvykal a bolela te ruka. Me prijde treba tvar Razeru daleko nekonfliktnejsi nez u Logitechu...

Uprimne me ty kecy o tom, ze Logitech je "jedinej ergonomickej" prijdou jako stejny dogma, ze je AMD nespolehlivy a jedine Intel...
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

Jezisi to ti nedoslo, ze mu chybi 1 pismenko a ma to bejt pravak? :stupid2:
oops :roll:
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“