crash3r_cz píše:však to by šlo vyvíst třeba na podvozek jenom spínače
BTW : jaký jsou v Pc spínače ? OFF/ON ne ?
v AT su spinace (ON/OFF)
v ATX (BTX) su uz iba ... zabudol som to slovo, ale neostavaju v polohe on, alebo off. su zopnute iba v momente stlacenia, cim sa vysle doske signal ze ma nieco robit. ci uz vypnut, alebo zapnut.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
a este treba spomenut moznost zapinania pomovou klavesnice. v biose by si mal najst takuto moznost. je to prakticke a jednoduche. moze to byt aj doplnok dialkovemu z centralu, ale neviem aku velkost ma prijmac s obvodmi a to je dost podstatne.
tomu zvukovemu spinaniu by som sa racsej vyhol. mal som tak chvylu svetlo v izbe a obcas sa mi stavalo, ze pri pisani na starej klavesnici reagovalo svetlo na kazdy uder. stroboskop jak svina.
zaroven sa da urobit este jedna vec. neviem ci je to domaca zalezitost, alebo sa to aj predava ale videl som nico take, ze na dialkovom od televizora sa urcilo jedno nepouzivane tlacidlo (vtedy to bolo zlte tlacidlo ovladania teletextu) a pomocou neho sa v miestnosti ovladalo svetlo. to sa mi velmi pacilo, kdeze nebolo nutne mat dalsie ovladanie.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
Lubitel píše:a este treba spomenut moznost zapinania pomovou klavesnice. v biose by si mal najst takuto moznost. je to prakticke a jednoduche. moze to byt aj doplnok dialkovemu z centralu, ale neviem aku velkost ma prijmac s obvodmi a to je dost podstatne.
zapínání přes klávesnici sem používal hodně dlouho, ale teď když mám USB klávesku tak to nejde... tak jsem používal double-click na myši v PS2, ale tu už mám taky v USB a navíc ten double-click byl spíš penta-click na tý klávesnici to bylo super, ale teď když ji mám v PS2 tak ve hrách funguje vždy jenom jedno zmáčknutý tlačítko, takže to je nepoužitelný a nebudu to pořád přehazovat...
a ta centrála vypadá dost malá... někde o stránku dřív je na ni odkaz na aukro tak se mrkni
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
po delší pauze jsou tu nějaké fotky, pro představu je osvíceno lampou, přední mřížka bude osazena větrákem 100x100mm který bude chladit HDD, karoserie je konečná nic víc se dělat nebude, na konec bude jen naleštění, teď budu dělat podvozek. Zapínání PC bude uděláno na DO od centrálu,
pokud se ti to povede,tak to bude velmi zajimave,co za sestavu tam budes davat??(nevim jestli si to nekde neuvadel,ale nejak se mi nechcou projizdet vsechny ty stranky...)
NZXT H440 White, Intel i7-5820k 4.3GHz @ 1.18V, Noctua NH-C14S, ASUS X99-A, Corsair Vengeance LPX 16GB (4x4GB) DDR4 2400 CL14, MSI GTX 1060 GAMING X 6G, Samsung SSD 970 Pro 512GB, Crucial M4 250GB, Samsung 840 EVO 250GB, Western Digital Green 3TB, Corsair RM650, Samsung C34F791-WQ
amd.21 píše:pokud se ti to povede,tak to bude velmi zajimave,co za sestavu tam budes davat??(nevim jestli si to nekde neuvadel,ale nejak se mi nechcou projizdet vsechny ty stranky...)
nic extra = Athlon XP M 2600+, 2x 512MB DDR, 250GB HDD, GF 6600GT
amd.21 píše:pokud se ti to povede,tak to bude velmi zajimave,co za sestavu tam budes davat??(nevim jestli si to nekde neuvadel,ale nejak se mi nechcou projizdet vsechny ty stranky...)
nic extra = Athlon XP M 2600+, 2x 512MB DDR, 250GB HDD, GF 6600GT
tyo vypadá to fakt dobře! kam plánuješ (nebo si udělal) výstupní konektory? btw. a DVD mechanika bude asi externí žejo... normální mechanika by jí asi kazila vzhled...
jinak se mi to opravdu MOC líbí a odemě dostáváš 11 bodů z 10
Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
tyo vypadá to fakt dobře! kam plánuješ (nebo si udělal) výstupní konektory? btw. a DVD mechanika bude asi externí žejo... normální mechanika by jí asi kazila vzhled...
jinak se mi to opravdu MOC líbí a odemě dostáváš 11 bodů z 10
Díky, výstupní konektory budou uvnitř svedené flexem do podlahy na které bude hummer stát, zapínání a osvětlení bude na DO a mechanika zabudovaná do falešné zdi kde bude i monitor a ostatní ovládací prvky PC, USB atd.
momentálně není moc času na pokračování, čekám na horší počasí,