FPS v prirode 20-40.Ve meste 40-100.V souboji 10-40.V dungeonu 60-300.Swat píše:To Head:Mám na tebe prosbu.Mohl bys mi prosím tě napsat,s jakým nastavením Oblivion hraješ a kolik fps máš ve městě a kolik v přírodě?Potřeboval bych to srovnat s někým,s kým mám aspoň trochu podobnou sestavu.Tweakováním přes ini.soubor jsem už strávil 5 nocí,včera jsem to už snad trochu vychytal a sice tak,že v přírodě mám 25-60 fps,ale i když to spadne na těch 25 tak je to celkem hratelný,protože jsem vychytal cukání kamery-při otáčení už tak nepotrhává.Vě městě prostě nevím co s tím-při vstupu do města to jde někdy na 16 fps
,zajdu za roh a už zase ve 30-40ti fps,chová se to fakt zvláštně.Jinak jedu 1280x1024,"fade"posuvníky na 50%,tree fade na 100%,posuvníky stínů na 30%,self shadow=on,jinak zbytek stínů off,specular light.na 50%,voda na max,HDR=on,FSAA při HDR samozřejmě off,textury na large.Jinak dohlednost včetně budov a stromů taky na max,zobrazení trávy rovněž max.Kdybys měl chuť,napiš prosím svoje nastavení.Díky moc.
Nastaveni: