xmen2 píše:Tyhle pozadavky splnuje Centurion 532 Black,ja se ji taky dlouho nahledal,akorat ma uchyceni disku v plastu,ale velmi kvalitne vyresene!!
Centurion-y som pozeral, ale prave styl uchytenia diskov ich u mna diskvalifikuje. Keby som uz vyberal skrinku s tymto vnutornym usporiadanim, tak radsej Gigabyte Poseidon kvoli umiernenejsiemu designu. Pri tejto skrinke sa navyse bojim o hlucnost predneho ventilatora, ktory tlaci vzduch priamo na disk tray a "rozbija" sa on. Takze vlastne ani nechladi disky, ale ramcek na ktorom su upevnene.
lordmystic píše:xmen2: jenže tahle má dost málo místa na disky, vejdou se tam tři a narvané na sobě, se budou totálně přehřívat bez mezery...
Chvalabohu zatial mam iba 2 disky, ale hriat budu asi aj tak.
lordmystic píše:faugusztin: No měl jsem podobný problém když jsem kupoval novou PC sestavu. Nic mi nedalo takovej problém vybrat jako case. Ale já koupil relativně kvalitní Fortron Blue Storm II zdroj a chtěl jsem levnou case kam by se vlezly 4 disky a hlavně obří chladič procesoru Thermalright Ultra-120 eXtreme. Nakonec jsem vybral case AeroCool Nitron Black (
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41430 ), která má diskutabilní boční obří nízkootáčkový větrák. Tím si slibuju uchlazení všech vnitřních komponent, hlavně čtyř disků a přetaktovaného čtyřjádrového Q6600. Tahle case má vpředu rovnou namontovaný 120mm větrák a na zadní stranu jsem si nechal dát rovnou také jeden 1200mm větrák - tady jsem zjistil že jsou extra účiné a tiché Noctua NF-S12-1200 (120mm) (
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=41088 ) který mám i na pasivu u procesoru. Za tuhle cenu (do 2000kč) si myslím že dobrá volba, uvidíme v praxi...
Ako som pisal, cenovy strop je vyssie takze radsej by som sa vystrelkov ako modre led podsvietenie ventilatorov a obri vetrak na boku vyvaroval
. Do zoznamu alternativ ho zaradujem, i ked ma zatial zaujalo najviac asi fakt to LIAN LI PC-7B Plus II kvoli jeho cene pod mojim limitom, ako aj normalnemu vyzoru a prevedeniu (cital som i recenziu jej bledsej dvojicky PC-7A na svethardware.cz, ako aj na inych servroch). Negativom ma mna asi iba jedno - umiestnenie panelu s konektormi na spodnej strane prednej masky.
Za tip na vetraky dakujem, v pripade hlucnych vetrakov vo vybave ich skusim vymenit
.