No jo ale zas kdyby se to celý odehrávalo jen v Řecku, zkrátila by se doba hraní, nebo tebe by bavilo třetí nebo čtvrtej večer v řadě masakrovat kentaury, harpie a nic jinýho?? byl by to rychle stereotypHijacker933 píše:no me se nelibilo ,ze kdyz uz je tam i Cina,Egypt ,Babylon atd tak se stava vcelku z toho panacka kyčar ,misto pekne nalesteny recky zbroje ma boty z Ciny,helmu z Egyptu, oblek z Babylonu a stit z Recka.To se podle me k sobe vubec nehodi
Titan Quest - hodne povedene akcni RPG
Moderátor: Baneshee
- tom01
- Mírně pokročilý

ignor:trodas,heroik, Luks,Nordir, aliencz, Flegy, viky58, facility, hlupak..
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Od toho máš mít v tom refreshi (česky nevim) aspoň jeden bod...Obnovuje všechny zrovna dobíjený kouzla a tak je můžeš hned kouzlit znova...HEAD píše:Dal jsem 8 bodu do vyvolani predku ve valecnictvi a jeto dost silny.Skoda, ze se to dobiji mega dloho
.
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Hijacker933
- Začátečník

- MAGMA
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak prave sem v orientu na 44LVL a musim rict, ze brutalne prituhlo.
Recko a egypt sem prosel bez jediny smrti a v orientu sem chcip asi 8x
.
4x me dal ten nejvysi vojevudce neandrtalcu a 4x ten kouzelnik ve meste stema hlinenejma vojakama.Hlavne ten kouzelnik byl brutus.Srilel naky fialovy koule a 1 ranou mi ubral asi 5000zivotu
a pak me dodelal dalsi ranou fireballem.Stalo me to PULKU carky zkusenosti
a dostal sem za quest jen 1 ctverecek...Nechci ani videt toho posledniho bose. 
Recko a egypt sem prosel bez jediny smrti a v orientu sem chcip asi 8x
4x me dal ten nejvysi vojevudce neandrtalcu a 4x ten kouzelnik ve meste stema hlinenejma vojakama.Hlavne ten kouzelnik byl brutus.Srilel naky fialovy koule a 1 ranou mi ubral asi 5000zivotu
- Vocko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Potreboval bych radu jak na Quest
Je to Greece - Delphi - The Grieving Window
CPU - Intel Core i5-11400 - Arctic Freezer 7 X CO MB - ASUS PRIME B560M-A RAM - 2x Transcend 8GB DDR4 2666 CL19 GPU - MSI nVidia GTX 1060 3GB iGPU - Intel UHD Graphics 730 HDD1 -HSK Hynix PC801 1TB HDD2 - Kingston NV1, M.2 - 500GB CASE - 1stCool STEP 2, USB 3.0, černá ZDROJ - 1stCool White Storm - 450W Monitor - LCD 22" Samsung
- tom01
- Mírně pokročilý

- Vivec
- Středně pokročilý

- tom01
- Mírně pokročilý

Jo, je to tak, vdova truchlící nad manželem, máš zabít tu potvoru co jí zabila muže..Tušim kance? To poznášGr8 Vivec píše:neni to náhodou grieving widow?Vocko píše:Potreboval bych radu jak na Quest
máš zabít takovou potvoru v jeskyni za delphama, tou jeskyní musíš projít (jmenuje se myslim parnasus nebo tak nějak) uvnitř je taková místnost a tam ho klepni
- Logue
- Začátečník

- Vocko
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
uz vim kde je problem ja nemohl najit tu vdovutom01 píše:Jo, je to tak, vdova truchlící nad manželem, máš zabít tu potvoru co jí zabila muže..Tušim kance? To poznášGr8 Vivec píše: neni to náhodou grieving widow?
máš zabít takovou potvoru v jeskyni za delphama, tou jeskyní musíš projít (jmenuje se myslim parnasus nebo tak nějak) uvnitř je taková místnost a tam ho klepni
CPU - Intel Core i5-11400 - Arctic Freezer 7 X CO MB - ASUS PRIME B560M-A RAM - 2x Transcend 8GB DDR4 2666 CL19 GPU - MSI nVidia GTX 1060 3GB iGPU - Intel UHD Graphics 730 HDD1 -HSK Hynix PC801 1TB HDD2 - Kingston NV1, M.2 - 500GB CASE - 1stCool STEP 2, USB 3.0, černá ZDROJ - 1stCool White Storm - 450W Monitor - LCD 22" Samsung
- CHRASTY
- Začátečník

- tom01
- Mírně pokročilý

Je těžký něco poradit když už jsi vlastně na konci a postavu máš vyprofilovanou..Snad jen vrátit se o kus zpět přes portály a změnit vybavení-zbraně+brnění...
Jinak u něj je vidět kdy zaútočí, musíš bejt mrštnej a rychle zaútočit, uskočit a znova..Já na to měl ještě licha a kamenožrouta, šlo to líp...
Jinak u něj je vidět kdy zaútočí, musíš bejt mrštnej a rychle zaútočit, uskočit a znova..Já na to měl ještě licha a kamenožrouta, šlo to líp...
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nějakou věc na to jsem viděl na www.titanquest.phorum.cz/Logue píše:Nepoznate nejaky tweak na tuto hru pomocou ktoreho by som mohol vypnut dynamicke tiene ?
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
- Delarge
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Pokud ti jde prostě o vypnutí stínů ve hře, tak v Dokumentech\My Games\Titan Quest\Settings máš textovej soubor options a v něm změníš položku shadows z true na false, uložíš a je to. Funguje to tak od verze 1.15..Logue píše:Nepoznate nejaky tweak na tuto hru pomocou ktoreho by som mohol vypnut dynamicke tiene ?
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
- Fe3C
- Začátečník

-
chcel by som sa spytat aky mate life refresh.. ci ako sa to vola. Proste zdravie ktore vam pribudne za sekundu, je to v sekundarnych vlastnostiach. Ja som nasiel sekeru ktora mi pridava +50 a ked si ju dam tak mi to vybehne na 241bodov za sekundu.
Inak hram Warfare + Nature level 54 takze sa mi to velmi hodi
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Vivec
- Středně pokročilý

když jsem hrál warfare + earth a hodil jsem se do stone formy tak jsem s nějakejma itemama měl přes 1000 to byl hukot, s druidem kolem 20, tam to fakt nebylo třebaFe3C píše:chcel by som sa spytat aky mate life refresh.. ci ako sa to vola. Proste zdravie ktore vam pribudne za sekundu, je to v sekundarnych vlastnostiach. Ja som nasiel sekeru ktora mi pridava +50 a ked si ju dam tak mi to vybehne na 241bodov za sekundu.
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
ja nevim.mam sestavu viz popis a když si to dam na a jinak vše na max(krom aa),tak to jede plynule(fps jsem neměřil,ale dle oka vic než 25),ale občas se to z ničeho nic(nemusi to byt v bandě monster,prostě jen tak prochazim prázdnou lokalitou) začně na par vteřin hrozně trhat.Stahnu detaily,stahnu rozliško,očividně to doda vic fps(ale i na max a na 1024 by to bylo hratelny),ale to trhání prostě nezmizí.Kamoš ma uplně stejnou sestavu,ale ma dva rychly disky a dělá mu to to stejny.jak to poladit?je to fakt nepřijemny a nechce se mě to ani hrát kvuli tomuD00M píše:hehe, athlonekXP 2400+, 512 MB RAM, GF 6600 AGP a běhá mě to v 1024 na skoro plný detaily včetně zaplýho AAGr8 Vivec píše:já jedu na C2D @3Ghz a X800GTO na taktech X850pro a musim hrát na 1014x768, vyplý stíny jinak ostatní na high, bez AA/AF, už schánim novou grafiku
- Tomco
- Žlutá karta Bazar

-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim premyslim, ze tuhle hru skusim a chci se optat 2 veci, snad mi pomuzete:)
1. CZ verze, ktera se prodava v CR a u nas na Slovensku je jenom CZ nebo de pred instalaci zvolit anglicke titulky ?
2. Jak je ve hre reseny multiplayer? je to neco jako v D2 realmy, ze postavicky byli uschovany na battlenetu?
3. Muzete hodit link na niake CZ nebo SK fansite?
Diky
1. CZ verze, ktera se prodava v CR a u nas na Slovensku je jenom CZ nebo de pred instalaci zvolit anglicke titulky ?
2. Jak je ve hre reseny multiplayer? je to neco jako v D2 realmy, ze postavicky byli uschovany na battlenetu?
3. Muzete hodit link na niake CZ nebo SK fansite?
Diky