problém Club-3D radeon X1800XT a nízké skóre v 3Dmark 05

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

Stratos píše:
danny222 píše: jo dělal,mám dva disky,tak jsem jen nainstaloval ten systém na druhej disk,kterej byl čistej..a tam jsem to testoval...ale přineslo to jen asi 390 bodů navíc.

kdyz ti umoznej vzit jinou ber HIS s tim super chlazenim ty sou nejlepsi

tam odkud beru,his nemaji:( nevíte někdo co si mám vymyslet nebo říct,aby mě jí vyměnili? prý jí otestujou a pak ještě pošlou dodavateli taky na otestování...tak nevim :(
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

danny222 píše: tam odkud beru,his nemaji:( nevíte někdo co si mám vymyslet nebo říct,aby mě jí vyměnili? prý jí otestujou a pak ještě pošlou dodavateli taky na otestování...tak nevim :(
To je tezky..esli ji otestujou stylem zandani do slotu a 30s zkoumani ve WIN tak teda nevim....nikdo ji asi nebude prohanet markama a resit skore..jsem zvedav :)
Mac...
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

godlike píše:
danny222 píše: tam odkud beru,his nemaji:( nevíte někdo co si mám vymyslet nebo říct,aby mě jí vyměnili? prý jí otestujou a pak ještě pošlou dodavateli taky na otestování...tak nevim :(
To je tezky..esli ji otestujou stylem zandani do slotu a 30s zkoumani ve WIN tak teda nevim....nikdo ji asi nebude prohanet markama a resit skore..jsem zvedav :)
no v té firmě jí markem proženou,ale nevim co potom až jí pošlou tomu dodavateli.... kdyžtak bych se jí holt někde v bazaru na netu pokusil prodat no :(
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

godlike píše:
tak je to jak jsi říkal,je prý plně funkční a reklamace není prý na místě. tak jsem si jí ponechal. ale chtěl bych jí prodat. kdybyste o někom věděli kdo má zájem,dejte vědět.buď bych jí prodal s chladičem Zalman VF-900cu,nebo bez něj. dohoda možná :)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

danny222 píše:
godlike píše: To je tezky..esli ji otestujou stylem zandani do slotu a 30s zkoumani ve WIN tak teda nevim....nikdo ji asi nebude prohanet markama a resit skore..jsem zvedav :)
tak je to jak jsi říkal,je prý plně funkční a reklamace není prý na místě. tak jsem si jí ponechal. ale chtěl bych jí prodat. kdybyste o někom věděli kdo má zájem,dejte vědět.buď bych jí prodal s chladičem Zalman VF-900cu,nebo bez něj. dohoda možná :)
napis mi na ICQ uvidime co se da delat mozna nekoho najdu
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

Stratos píše:
danny222 píše: tak je to jak jsi říkal,je prý plně funkční a reklamace není prý na místě. tak jsem si jí ponechal. ale chtěl bych jí prodat. kdybyste o někom věděli kdo má zájem,dejte vědět.buď bych jí prodal s chladičem Zalman VF-900cu,nebo bez něj. dohoda možná :)
napis mi na ICQ uvidime co se da delat mozna nekoho najdu
prosim tě,já icq nemám,ale jesti chceš,dám ti mail. danny222@seznam.cz . ty bys o někom věděl?
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

danny222 píše:
Stratos píše: napis mi na ICQ uvidime co se da delat mozna nekoho najdu
prosim tě,já icq nemám,ale jesti chceš,dám ti mail. danny222@seznam.cz . ty bys o někom věděl?
myslíš že nějakýho kupce seženeš? nebydlim od tebe moc daleko.
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

danny222 píše:
danny222 píše: co přesně chceš v tom everestu otestovat a nahrát ? nějak jsem s ním ještě netestoval ale mám staženou nejnovější verzi :)

tak tady to máte :)
danny222
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od danny222 »

Teuzz píše:
godlike píše: Jasny..ale pentium D 641 na 3.55ghz neni brzdou pro tuhle grafiku...7500b to je skore jak s x1800GTO na 500/1000(nebo lehce taktlou)
Panove, laskave si prectete cely thread, placate tu dobry kraviny (a to i nezavisle na neznalosti threadu - treba "pentium D 641").

2danny: na tvem systemu mas zkratka takovy vykon, tim to konci
Tak zítra jdu koupit desku ASUS A8N-SLI PREMIUM , procesor ATHLON A64 3700+ (939,Toledo), a Freezer 64pro. K tomu paměti 2x515MB Kingston CL2 (2-3-2-6-1), tak jsem zvědavej co to provede :)
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“