Projecet -> CS:S & magic airbrush by OneHead_Nové fot

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

XXXtremer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XXXtremer »

no nevim... me se to docela libi takhle.. pusobi to jakoby ucelene.. je fakt ze te CT moh bejt v stejnym stylu jako logo nahore... ale ty packy vepredu sou podle me hrozne...

jinak dobra prace, jeste nejaky streva tam hod...
Fryi
Nováček
Nováček

Příspěvek od Fryi »

Podle mně by to chtělo sladit ten předek case stejne jako bocnici takze nake to zlutocerne pruhovani a vice cerne a neco by chtelo udelat s tou striskou pres mechaniky... tak alespon muj subjektivni nazor
Papilla
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papilla »

Mne sa to zda nahodou fajn a ked sa to aj tebe zda fajn, tak je to vlastne cele fajn. :)
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
Nazgul442
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nazgul442 »

ked sa ti to paci tak to je super ale kazdy ma iny vkus :razz:
lukazkiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lukazkiss »

Jj, panďuláka dej někam do pryč a rez asi taky. Ty pásy s nýty by mohly bejt dost ok, ještě mě napadlo udělat tam sváry, třeba místo těch pásů... :oops:
Niko1ajev
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Niko1ajev »

Mě to jako celek dohromady moc nesedí, ale pokud se ti to líbí není problém. Celkově to není nějak odfláknutý, oproti původní case je vidět pokrok... Ale podle mě tomu pořád něco chybí.
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

řez (dobre som to napisal? nesom cech, neviem :D ) nechaj. Predok uplna šupa. Lava bocnica detto. Na pravu sprav nejaky nakres, ale nie jedneho CTcka a nie taky co vidno vsade, ale nieco originalne.. snaz sa aby aj CS hracom bol mod atraktivny ;) inac zvysok je fakt nice joint a ber to ako pochvalu od skuseneho admina z CS serverov.... ;)
Nica
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nica »

Tak me to taky moc nesedi ale treba trochu jeste prace a bude to pekny ale musis an tom jeste trochu makat :oops:
Projekty: Silver flame, Yellow missile
PC: Intel Core2 Quad Q6600, GeForce 8800GTS 640MB, Gigabyte GA-P35-DS4, 4x1 GB RAM GeIL CL4-4-4DDR2-800, ST3250410AS ATA Device 250 GB,Logitech G15, Logitech MX518
XeZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XeZ »

urcite poriadny obrazok na bok cely biely, mozno podsvieteny a poriadne sa s nim pohrat.. ;)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“