Company of Heroes

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

Takže řešení problému "sekání" v MP při více něž dvou hráčích je vypnutí všech firewallů a antivirů na všech PC, které budou hrát.

Dále je pak možná příčina a její řešení zde:
http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=109175
:wink:
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Máte nekdo podobnou zkušenost ze normal enemy je vlastne lepší než hard?? Poslední dobou jsem zkoušel prechazet na hard protivníky a pripadá mi, že AI je v tomhle stavu blbejší. Normal me trapí víc, nechapu, ale je to tak ....

Jinak jako u každy RTS - když je AI enemy na koni a drtí me, tak vymejšlí zajímavy veci, kdyz prohrava a je jasny, ze ho tlačim - tak se chová jak magor :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Achilies
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Achilies »

Sentenced píše:Máte nekdo podobnou zkušenost ze normal enemy je vlastne lepší než hard?? Poslední dobou jsem zkoušel prechazet na hard protivníky a pripadá mi, že AI je v tomhle stavu blbejší. Normal me trapí víc, nechapu, ale je to tak ....

Jinak jako u každy RTS - když je AI enemy na koni a drtí me, tak vymejšlí zajímavy veci, kdyz prohrava a je jasny, ze ho tlačim - tak se chová jak magor :)
No, já dám normal úplně v pohodě, ale hard je opravdu šílené maso. Nezdá se mi, že hard by byl lehčí.
Připadá mi jako ruská armáda za 2.sv.v. - valí to na mě v masách a já to nestíhám střílet :roll: Až mě nakonec převálcuje.

Proti compu už moc nehraju, protože to není fér - on umí realtimově hýbat se všema jednotkama naráz a na to já teda nemám. Taky mu stačí zatarasit cestu třeba dráty a on to neprostříhá. Takové chování lidský protivník naštěstí nemá :)
Athlon64 X2 4200+@2.6GHz,MB Gigabyte GA-M52L-S3 (rev.1.0),ATi Radeon x1950 Pro (648/1440),2x2GB A-DATA DDR2 800,Seagate 320GB 7.2k 2MB,SoundBlaster Audigy4, Samsung WriteMaster DVD, Fortron 400W, Creative Inspire T3030 2.1, 19" LCD HP L1940T
crux2005
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od crux2005 »

hmm, neviem, ale Hard je už imho moc ľahký
musím porovnať, ale mám podobný pocit ako Sentenced
s pozdravom, crux.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak to jdu zas chvalit :roll:

Fakt to hraju vicemene denne - aspon jednu bitvu na odreagování. I když je tam tak malej počet map, stačí si vybrat jinyho generala a jina volba na strane protivníka a je to uplne neco jinyho, proto to neprestává bavit.

Včera jsem hral tu mapu pro 6, kde jsou 4 mosty. Po hodine to vypadalo ze uz je klasicky smetu a pri mojem hlavním utoku zautočili Germání pres jedinej volnej most a prorazili, tim mi to dost zkomplikovali a musel jsem se vracet pres pul mapy :roll: Vyborná bitva, jeste ze nemeli 88, jinak to hraju jeste ted ...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Lamac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lamac »

tyyyyyy jo. Tak sem si tu hru prinesl konecne taky domu... A musim ji pochvalit, sice musim hrat na low detaily, ale i tak to vypada krasne..... a hlavne se to stejne dobre hraje.... sice jsem teprv asi v 8my misi kampane.... ale..... no....proste parada doporucuji... :D
Darden
Nováček
Nováček

Příspěvek od Darden »

Sentenced píše:Máte nekdo podobnou zkušenost ze normal enemy je vlastne lepší než hard?? Poslední dobou jsem zkoušel prechazet na hard protivníky a pripadá mi, že AI je v tomhle stavu blbejší. Normal me trapí víc, nechapu, ale je to tak ....

Docela s tebou souhlasím ohledně prvního příspěvku.Bude to asi tím že AI když je na normal,postupuje opatrně má lépe vypracované zázemí a hlevně kvalitnější jednotky.Ale když je na hard,compl posílá co se dá a nekouká na kvalitu jednotek.Takže když přežiješ prví vlnu nic nemá v záloze.

Ještě se chci zeptat jakou specializaci preferujete. 8)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já osobne mam u amíků nejradší infantry pač maj artilerii, ale nejlip hraju asi s airborne, dostupneost ATček vsude a rychle je k nezaplacení, ty šmejdsky nemecky tanky jsou všude... :)

Za germány me baví defensive - flak88 proste nema chybu a par vhodne rozmistenych (chranenych bunkrama) je proti PC ultimatní obrana ..

I když je ma protivník, tak se je snažim paraganama obsadit, to je herní extáze :roll:

PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

ahoj, nevíte prosím někdo jak v té hře spustím benchmark?
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

PCMark píše:ahoj, nevíte prosím někdo jak v té hře spustím benchmark?
Jednoduse, je to primo v menu.. Urcite to snadno najdes.
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

možná že jsem nechápavý ale já to v menu nevidím ...
http://ukazto.com/img/coh_menu.jpg
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

A ted uz to vidis?
Obrázek

//edit
BTW ten benchmark je dost na nic.. Ve hre jsou sceny mnohem narocnejsi nez v tom testu...
PCMark
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCMark »

Jo, díky, je to přímo na očích a mě nenapadlo že to je ten bench :oops:
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Hmm... neviem ci sa mi to iba zda, ale nema ta hra nejaky preformance bug s creative zvukovkami? Podla toho perf testu asi aj ano... bez audigy mi to robi 83 fps AVG a s audigy uz len 63 ..to je vcelku dost ... rozliseny a detaily tie iste :sad:
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Hijacker933
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hijacker933 »

nemate nekdo tip (a link) na nejakou dobrou mapu? uz to mam hrozne vohrany,na filefront zas takovej vyber neni,chci nejakou velkou mapu se spoustou detailu,neco jako montelagro bo jak se menuje
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty :blee:
Obrázek
DAveDOG
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od DAveDOG »

Po nějaké době jsem opět nainstaloval CoH a chtěl jsem se pro osvěžení paměti kouknout na nějaké replaye z netu ale z odkazů co jsou zde jsem stáhnul poze ZIP soubory které nejdou rozbalit. :-( Poradíte co s tím? Nebo se vůbec nemají rozbalovat? A jen někam nakopírovat? Díky.
L!po
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od L!po »

Dr.Evil píše:Cau,
zkouseli jste nekdo hrat CoH ve vic lidech po hamachi? My to chceme zahrat ve 3, vsichni mame verzi 1.2 a kdyz se konecne dostaneme do hry, tak to cely jede strasne pomalu a trhane. Pritom kdyz to zkousime jenom ve dvou tak to jede uplne bez problemu. Vi nekdo proc?

edit 30.12.06
Tak sme si ve hre nechali stahnout patch 1.4 a zadny zlepseni :(
Taky mi to dela ale je to na 98,5% lagama... kdyz mam(ja nebo kdokoli kdo hraje) packetlose tak se to trha nehorazne ale okolo te 22hodiny prejdou lagy a jede to bez jakyhokoli sekani... :wink:
PC: CPU: R7 9850X3D, (NOCTUA NH-D14 + offset mnt ), RAM:2x16GB 6GHz CL30 G.Skill TridentZ5, MB: ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI, GPU: ASUS RTX 5080, SSD: Samsung 960 PRO 1TB + 970 Evo plus 2TB + 850 EVO 1TB + 2x 860 EVO 500GB, PSU: Seasonic Prime GX-750W, Case: Corsair Obsidian 750D, Dell AW3418DW, Logitech G11 + MX518
hurrican
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od hurrican »

Zdravim...Hrate niekto na 8800gts 320MB...Skusal som to na tejto karte ale nejako som zadiveny...Pred tym na 1900xt min FPS v tom teste okolo 25-30... a teraz na 8800gts min. fps 8..a ked spustim hru sekanica.... tomu sa mi nechce verit ze by to ta karta nezvladala... ovladace mam 97.92...
Intel i7 7700k@4.8/4.5Ghz, MSI Z270 Xpower gaming titanium extreme6, Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200Mhz Cl16, 2xGainward phoenix 1070 GS, 128+256 SSD, 750HDD,
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Na netu je v testech videt, ze 8800GTS 320MB podava v CoH hodne špatny vysledky... Je to divny, často horší nez x1900xt s chudyma 256MB pameti a často poloviční oproti 640MB verzi, tezko rict kde je problem. Bud to spraví novy drivery nebo snad nejakej patch, nevidim jedinej důvod proč by jinak tahle GK mela podavat horší vysledky nez ta x1900, ktera ma pameti mín.
CoH je jedna z mala her, ktera opravdu vyuzije GK s 512+ MB pameti...

HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ale stejne min. 8 fps to je strasne malo.To nemam ani s 16xaa + supersampling.Porad se to drzi nad 20 fps v min.V jakym rozliseni a detailama hrajes?

Jo a graficky karte pomuze hodne, kdyz ji pretaktujes.

1280x1024 4xAA 16AF vse max.
GK na default
min 44
avg 76
max 211

PO oc GK na 650/2200
min 55
avg 100
max 217
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“