Dále je pak možná příčina a její řešení zde:
http://forums.relicnews.com/showthread.php?t=109175
Moderátor: Baneshee

No, já dám normal úplně v pohodě, ale hard je opravdu šílené maso. Nezdá se mi, že hard by byl lehčí.Sentenced píše:Máte nekdo podobnou zkušenost ze normal enemy je vlastne lepší než hard?? Poslední dobou jsem zkoušel prechazet na hard protivníky a pripadá mi, že AI je v tomhle stavu blbejší. Normal me trapí víc, nechapu, ale je to tak ....
Jinak jako u každy RTS - když je AI enemy na koni a drtí me, tak vymejšlí zajímavy veci, kdyz prohrava a je jasny, ze ho tlačim - tak se chová jak magor

Docela s tebou souhlasím ohledně prvního příspěvku.Bude to asi tím že AI když je na normal,postupuje opatrně má lépe vypracované zázemí a hlevně kvalitnější jednotky.Ale když je na hard,compl posílá co se dá a nekouká na kvalitu jednotek.Takže když přežiješ prví vlnu nic nemá v záloze.Sentenced píše:Máte nekdo podobnou zkušenost ze normal enemy je vlastne lepší než hard?? Poslední dobou jsem zkoušel prechazet na hard protivníky a pripadá mi, že AI je v tomhle stavu blbejší. Normal me trapí víc, nechapu, ale je to tak ....
Jinak jako u každy RTS - když je AI enemy na koni a drtí me, tak vymejšlí zajímavy veci, kdyz prohrava a je jasny, ze ho tlačim - tak se chová jak magor

Taky mi to dela ale je to na 98,5% lagama... kdyz mam(ja nebo kdokoli kdo hraje) packetlose tak se to trha nehorazne ale okolo te 22hodiny prejdou lagy a jede to bez jakyhokoli sekani...Dr.Evil píše:Cau,
zkouseli jste nekdo hrat CoH ve vic lidech po hamachi? My to chceme zahrat ve 3, vsichni mame verzi 1.2 a kdyz se konecne dostaneme do hry, tak to cely jede strasne pomalu a trhane. Pritom kdyz to zkousime jenom ve dvou tak to jede uplne bez problemu. Vi nekdo proc?
edit 30.12.06
Tak sme si ve hre nechali stahnout patch 1.4 a zadny zlepseni