Bathory píše:Pokud bych se měl někdy rozhodovat mezi Pioneer nebo Lite-On, tak vyhraje Pioneer naprosto jednoznačně. Lite-Onu se akorát povedlo zničit Teacu dobrou pověst, já osobně bych OEM Lite-Onu v současné době nekoupil a jestli na CDR píšou, že to je palírna pro podsvětí, mě vůbec nebere. Z jednoho jejich testu se to dost dobře nedá poznat. Nedávno taky psali v Computeru, jak vynikající je vypalovačka od BTC a strhala tam pomalu všechny rekordy.
Teac DV-W58G.....................LiteOn LDW-811s
Teac DV-W58GA...................LiteOn SOHW-812s
Taky nemuzu souhlasit .....
Jestli pioneer nebo liteon, tak liteon (pali super, kvalitne a je bezporuchovy...)
S teacem souhlasim, ale nemuze za to liteon ale Teac, kdyz to neumi, to je jeho problem .... Sony je taky liteon a maka .....
BTC delam, ale zatim jim neverim, co psali v computeru je nesmysl (jako vetsinou ).
Nejmensi problemy a nejvetsi kvalita:
1. Toshiba (3 roky prodej DVD-ROM cca 200-300 kusu) jedna reklamace.
DVDRW zadna (ted nutim vsem Toshibu)
2 Liteon (original) za 4 roky 500 kusu(CDRW), 10 reklamaci s DVDRW zadne problemy ani reklamace, CDROM hrozny smejd
3. Teac original - v norme
4. Pioneer Plextor par kusu = nestoji za rec
Smejdy byly Acer, liteon CDROM, NEC DVD ROM a dal uz si nevzpominam ....
LG a BTC delam kratce a zatim zadny zazrak ....
BTC jsem testoval nedavno (8x DVDRW) a jel mi lepe pod k3b (linux) nez s poslednim Nerem ....
Atari Falcon030,Phantom acccelerator,CT63@MC68060@50Mhz,256 MB TT-RAM,14MB SDRAM,SCSI HDD,50kHz sound,LAN,VGA 16bit,FreeMiNT+N.AES2.0