Ma v ramke niekolko miliard chyb, v kazdej bunke od 512MB

Moderátor: Eddward
nemohol by si mi pozret ten clanok ked bude cas ??Maňo píše:Niekde na nete je článok ktorý sa venuje práve tomu ako je grafická karta závislá od počtu PCI-E liniek len sa mi to už nechce hľadať. A je fakt že ten procesor bude dosť brzdiť takú kartu, už aj pre X1950 ti to bola brzda. A čo sa týka SATA2 disku, tak mne na tejto istej doske šlape aj SATA2 disk.
No... Zase tak velký propad ve výkonu tam není ->Blue Storm píše:...to PCI-e 4x neomezuje myslím ještě ani X1950Pro,ale u 8800GTS už bude asi problém...
Ten článok na OCW to nie je, ten čo myslím tak tam porovnávajú PCI-E x16 až x1 na kartách nVidia a ATi a je to testované vo viacerých rozlíšeniach a čo si pamätám tak nVidia bolo dosť závislá na počtu liniek, ale asi nie vo všetkých hrách a čím sa zvyšovalo rozlíšenie tak dosť rapídne z nižším počtom liniek klesal výkon. Aj som to včera hľadal na google ale nič som nenašiel treba na to viac času ktorý nemám, ak niekto vie o akom článku hovorím a vie kde je tak nech to sem hodí.Shit píše:No... Zase tak velký propad ve výkonu tam není ->Blue Storm píše:...to PCI-e 4x neomezuje myslím ještě ani X1950Pro,ale u 8800GTS už bude asi problém...
http://www.ocworkbench.com/2006/asrock/ ... sta/g1.htm
Nicméně výrobky AsRocku obecně (natož v kombinaci Intel+VIA+hybrid) mně "nějak nesedí" =>.
Fakt nikdo. Je to strasne hlucne.Marlog píše:Cao,
nevedel by nekdo, jak v BIOSu nastavit autoregulaci FAN na procesoru?
Diky
Edit: Myslim u desky ASRock 775Dual-VSTA.
Prave ja jsem to chtel regulovat nejak softwarove nastalo. SpeeFanem ten chladic zreguluji, ale po restartu je zas nastavni pryc.tovr1203 píše:A co zkusit nějaký regulátor? Třeba jeden z TĚCHHLE.