Doom 3
Moderátor: Baneshee
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Doom 3
Jo a jak, kdyz ten mod nefunguje s patchem 1.31?
- kotas
- Středně pokročilý

Jak říkám, co to píšeš za blbosti, mě funguje samozřejmě s patchem 1.3.1, kde jsi na to přišel?!HEAD píše:Jo a jak, kdyz ten mod nefunguje s patchem 1.31?
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak sem na to prisel?Je to v readme i v diskusi pod modem.Mas asi zazracnej komp.Jinak me to samozrejme nefunguje s patchem 1.31.
- kotas
- Středně pokročilý

Nevím proč to tam je v diskusi, asi to nemumí pustit nebo co, mě to jede bez sebemnších potíží!!

A klidně udělám nějaké další screeny
. Nevím, asi to neumíte nebo co..

A klidně udělám nějaké další screeny
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- kotas
- Středně pokročilý

Sakra, když říkám že to jde tak to jde, moje screeny:

Patch: 1.3.1
ATi 3870
Doom III update info:

Patch: 1.3.1
ATi 3870
Doom III update info:

- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hm tak treba to funguje na starych kartach.na 5850 to proste nefunguje.Nedostanu se ani do menu.Proste doom3 prestal pracovat...
- kotas
- Středně pokročilý

Hele, a zkopiroval jsi soubor interaction.vfp? Z instalačky od toho MODU, kde musíš přepsat původní soubory?HEAD píše:Hm tak treba to funguje na starych kartach.na 5850 to proste nefunguje.Nedostanu se ani do menu.Proste doom3 prestal pracovat...
Tady do toho adresáře (musíš přepsat ten původní tím určený pro ATi):

- Mě to totiž dělalo stejou chybu, ale hru jsem korektně odinstaloval, vyčistil PC od zbytků a v registech, potom nahodil čistou instalaci hry včetně patche 1.3.1 + ten MOD a přepsal ten ten soubor v adresáři BASE\glprogs - interaction.vfp
- Bez toho zásahu mod nefungoval a psal taky chybu při spuštění, podle mě to je jedno i kdyby jsi měl ATi 6850
Kód: Vybrat vše
Napis mi kdyztak, jak presne jak si to nainstaloval.Zkusim to podle tebe.... :(
Napsal jsem to do threadu,
ale je pravda, že naporpvé mě to taky vůbec nešlo, musel jsem korektně odinstalovat původní hru a pak hodit čistou instalaci + patch 1.3.1 + mod + přepsat nakonec ten soubor interaction.vfp (tím stejným jen určeným pro ATi karty, je to někde v adresáři toho modu, na disku ho už nemám, tak ti to teď přesně neřeknu).
Pak napiš, jak jsi dopadl :wink:GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ten soubor sem prepisoval...Asi to vyresim tak, ze ten lvl si projdu v puvodnim doomu a pak si jen zkopiruju save do newdoom modu.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono to fakt fungovalo.Prosel sem ten usek v puvodnim doomu a pak jen zkopiroval save do newdoom modu
.Me proste nic nezastavi
BTW ta grafika je naprosto silena.Par screenshotu dal ze hry.kam se na to hrabe ten extreme quality mod.Tohle je proste silenost.

BTW jestli mi to ten error hodi nekdy ke konci hry, tak me asi jebne
EDIT:bez toho hudu to ma jeste daleko lepsi atmosferu.Nevite, kolik mate zdravi, naboju...proste nic.Smrt muze prijit kazdym uderem
Proste narez.
BTW ta grafika je naprosto silena.Par screenshotu dal ze hry.kam se na to hrabe ten extreme quality mod.Tohle je proste silenost.
BTW jestli mi to ten error hodi nekdy ke konci hry, tak me asi jebne
EDIT:bez toho hudu to ma jeste daleko lepsi atmosferu.Nevite, kolik mate zdravi, naboju...proste nic.Smrt muze prijit kazdym uderem
- kotas
- Středně pokročilý

..jak jsem už psal, zkus ten Ultra Quality Mod, ten NewDoom je hrůza-děs běs
Přesvícené, staršně barevné, plné chyb - celé to působí na hovno..
Přesvícené, staršně barevné, plné chyb - celé to působí na hovno..
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A jak ja uz psal me ten ultra quality mod NEFUNGUJE
.Navic grafika v newdoom modu se mi zda daleko, daleko lepsi.A bez toho hudu je to fakt zazitek.
- Swat
- Mírně pokročilý

Včera jsem rozjel Extreme Quality Mod.Všechno funguje,ale rozhodně není bez chyb.Seberu samopal,objeví se ikona,že jsem sebral chaingun,i v PDA mi to ukáže obrázek rotačáku.Když jsem poprvé našel granáty,napsalo mi to,že jsem sebral plazma gun.....Nicméně EQ vypadá uvěřitelněji,je to barevný a nasvícený velice decentně,zvuky jsou dobrý a co je vychytaný jsou pády sestřelenejch zombíků.V NDM někdy odlítnou na deset metrů,v EQM se krasně zřítěj k zemi nebo maximálně poodlítnou dva metry,přidává to na atmosféře a na pocitu,že něco vážej.V NDM odlítnou jako by byli z papíru.Mě se taky víc líbí EQM,nicméně ať to každej hraje s tím,co mu vyhovuje.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Weightlifter
- Začátečník

-
Co vlastně změnil ten extreme quality mod? Textury stejné, žádné efekty navíc (aspoň je na těch screenech nevidím) ten GTX unlimited měl aspoň odlesky od podlahy a takové ty blbosti. Na ATI to asi nejede korektně, protože na těch screenech co jsou na filefront je to úplně něco jiného
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Btw kulomet v newdoom modu

Dokonale odrazi prostredi
Jinak nemuzu si odpustit, ale ta grafika je proste neuveritelna

To opravdu uz nema s doom3 absolutne nic spolecnyho.To uz je jina hra
Weightlifter:
extreme quality je slouceni nekolika modu
Dokonale odrazi prostredi
Jinak nemuzu si odpustit, ale ta grafika je proste neuveritelna
To opravdu uz nema s doom3 absolutne nic spolecnyho.To uz je jina hra
Weightlifter:
extreme quality je slouceni nekolika modu
New doom3 naproti tomu obsahujeUEQ-Mod -Oneofthe8devilz
Doom3-bump-specular-modv2.0 -Wiseman
Gravmod -Bloodrayne
Parallaxmapping -Junkguy
GTXMod -Gyppi
Detailed_doom3 -Trojanman190
Kasey_s_skinpacks -Kasey
Xio`s Skinpacks -Xio
Rsjrv99skinpack -Orlykilla
PerfectedDoom3 -Violentgames
Ultimate_v1beta -Bloodrayne
brilliant bloom -maha_x
3Mood -Tertsi
Trentreznorsounds -Trend Reznor
AMD-Optimized-Glow -bjl66733 aka Eclipse-X
Doom3_Reliefmaping -Fabio Policarpo
# Better sounds
# Better metallic look
# Better Special FX
# Better models and texture resolutions
# Better overall shininess and graphics using the latest technique
# Realistic environments and weapons
# Fullshadows so you can have more then one shadow and everything can cast a shadow
# New splash screen and menu
# Lasers on all weapons and weapon lights
# More gore and ungibbible bodies
# Small change in loading
# HDR bloom effect and motion blur
# New doom 3 AI
# Extra scary atmosphere and High definition cutscene backgrund noisse
# Ultra realistic weapon sounds
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Uz je to dlho co som Doom 3 nehral, ale nechapem co ma byt na tom newdoom mode tak uzastneho, tie screenshoty vyzeraju podla mna fakt nic moc, farby su na nich prepalene - prehnany kontrast. Nehovoriac o tom ze 50% je len cierna farba proste tma, ja na tom nevidim nic teda... V pohybe to zrejme vyzera lepsie ale moc by som nato nevsadil.
Stalker alebo FEAR 1 vyzeraju v interieroch aspon 10x lepsie.
Stalker alebo FEAR 1 vyzeraju v interieroch aspon 10x lepsie.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak zalezi jestli mas zkalibrovany lcd.Jestli ne, tak tam asi vidis prd a jen cernou barvu.
Kdyz to porovnam s puvodim doomem, tak to vypada asi 10x lip.
Presviceny se mi to nezda.Delam screenshoty vetsinou pod zdrojem svetla.V porovnani s puvodnim doom3 to mozna tak vypada,Ten byl vyblitej a sedivej.

Co je podle tebe lepsi?
V levo newdoom v pravo doom3@ULTRA 8xAA :lol:A ted si to jeste predstav v pohybu.
Kdyz to porovnam s puvodim doomem, tak to vypada asi 10x lip.
Presviceny se mi to nezda.Delam screenshoty vetsinou pod zdrojem svetla.V porovnani s puvodnim doom3 to mozna tak vypada,Ten byl vyblitej a sedivej.
Co je podle tebe lepsi?
V levo newdoom v pravo doom3@ULTRA 8xAA :lol:A ted si to jeste predstav v pohybu.
Naposledy upravil(a) HEAD dne úte 19. led 2010, 04:48, celkem upraveno 1 x.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mne tam ta sediva sedi asi viac, take presvietene na tom prvom to uz podla mna postrada kus atmosfery, jasne ze na kazdom monitore tie screeny budu vyzera inak, ale kontrast prehnany u seba urcite nemam v hrach nemam problemy takze aby to vyzeralo nejak akceptovatelne musel by som kvoli tym screenom menit nastavenia jasu a kontrast, no vsetko ostatne by potom vyzeralo na prd... takze na mojej strane chyba nebude.
Lepsie by mozno bolo nahrat nejake video a hodit na youtube
Lepsie by mozno bolo nahrat nejake video a hodit na youtube
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Weightlifter
- Začátečník

-
Myslím, že pokud budu chtít vylepšit Doom tak stáhnu tyhle textury
http://www.pcgameshardware.com/screensh ... gel-62.jpg
stáhnu k tomu UEQ mod, parallax mapping mod a HDR více nepotřebuju
Zkuste tuhle kombinaci
http://www.pcgameshardware.com/screensh ... gel-62.jpg
stáhnu k tomu UEQ mod, parallax mapping mod a HDR více nepotřebuju
Zkuste tuhle kombinaci
Kód: Vybrat vše
Parallax mapping
http://www.fileradar.net/files/view/Doom-3_Parallax-Extreme-1.8/2868
textury (natvrdo přepište)
http://www.fileradar.net/files/view/Doom-3_1024x-Textures-1.3/2870
HDR
http://www.strategyinformer.com/pc/doom3/mod/32406.html?details=1
UEQ mod
http://doom3.filefront.com/file/UltraExtremeQualityMOD_UEQMOD;29015
kulaté hlavy (zaoblené)IMP Betruger Swan atd
http://www.gamespot.com/pc/action/doom3/download_6106605.html- Swat
- Mírně pokročilý

Ty Rygelovy textury snad ještě nejsou hotový.Jinak tady je můj koncert,HEAD dal na předchozí stránce misi Underground v New Doom Módu,já přidávám Underground tam i zpátky v Extreme Quality Módu,ať to můžeme porovnat.Taky si všimněte,že s EQM se mírně zvedla obtížnost a trochu se změnily zásahový zóny,headshoty jsou s EQM nutností,s pár zombíkama jsem se tam trochu matlal,nicméně trápení končí s nalezením brokovnice,tam začíná koncert
http://www.youtube.com/watch?v=lnvwfYLdkGE
http://www.youtube.com/watch?v=lnvwfYLdkGE
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Pekny video.
Vsimnul sem si 2 veci, ktery sou urcite lepsi v EQM.Za prve je to textura zkrvavenyho impa a za druhe to vypada, ze kdyz vystrelis, tak to osvetli okolni prostredi.To v newdoomu neni.
Detail textur a svetelny efekty sou ale podle me v newdoomu lepsi.
Taky sem nahral video kde je konecne naka akce.Jakej mod vam sedi vic?
BTW pokud 5vterin nic nedelam a cumim do zdi, tak to mi zrovna prestala fungovat mys
.
http://www.youtube.com/watch?v=Dtx5tmusZuc
Vsimnul sem si 2 veci, ktery sou urcite lepsi v EQM.Za prve je to textura zkrvavenyho impa a za druhe to vypada, ze kdyz vystrelis, tak to osvetli okolni prostredi.To v newdoomu neni.
Detail textur a svetelny efekty sou ale podle me v newdoomu lepsi.
Taky sem nahral video kde je konecne naka akce.Jakej mod vam sedi vic?
BTW pokud 5vterin nic nedelam a cumim do zdi, tak to mi zrovna prestala fungovat mys
http://www.youtube.com/watch?v=Dtx5tmusZuc