J.
Moderátor: Eddward
ten PC neni moj cize ani bios a nastavenia v nom niesu moje len mi to posielal kamos lebo chcel zistit tu vec so strapomLokomotiva píše: Jo a na posledním screenu vidím, že chceš aby BIOS nejdřív hledal grafiku v PCI slotu.
To mi přijde jako humorné, když všichi používají grafiky PCI-E...
jasná záležitost, měl jsem jí ke svému C2D a jelikož šlo přetočit jen na 3,4 Ghz, tušil jsem problém v desce a fsb. Pořídil si Msi NEO 2 a to jsem trochu šlápnul vedle. 3,4 Ghz byl strop procíku a je zbytečně vyměnil stabilní leč hůře chlazenou desku za celkem problémovou. U Msi se mi občas stane, že se pc občas stále restartuje dokola. Stačí vyndat a zandat paměti takže občas zbytečná hrabačka v case, ale to startování desky nadvakrát při OC takže prakticky každý start pc, je fakt ulitlý. Disk dostává docela kotel si myslim.Sheep-Master píše:tak desku už mám už přes 3 roky a šlape jako hodinky
Ono je to "divné" chování paměťového řadiče spíš obecně vlastností těchto intelovských mainstreamů a sláva tomu výrobci,který na nich dokáže postavit stabilní desku...Zub píše: U Msi se mi občas stane, že se pc občas stále restartuje dokola. Stačí vyndat a zandat paměti takže občas zbytečná hrabačka v case....