Battlefield Bad Company 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Battlefield Bad Company 2

Příspěvek od Baneshee »

Jestli mas ATi kartu a pouzivas Afterburner tak ho zkus vypnout, zpusoboval nejakej konflikt s Punkbusterem a hra padala/mrzla. Nevim jestli je to aktualni i se soucasnou verzi PB.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

icebosss píše:já právě ani ten kod nemám, mam psaný jen dlc a kódy pro samotnout hru a vietnam... zkusím napsat na steam support jestli něco vyřeší

Tak to dělá pořád, punk buster aktualizovanej... prostě zásek a konec, můžu reset kompu.,. jedině pak zkusit reinstal no, jestli to pomůže
skusit muzes ale pokud je to problem pb tak to stejne nepomuze, jeste se te zeptam nemas naistalovane nahodou tuneup utilities ?
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Máš vypnutý to debilní UAC?

Steam Forum:

I am googled all day, i tried everything what i found and now can play without freezing. Last what i did was:

1. unistall punkbuster - ..\Steam\steamapps\common\battlefield bad company 2\install\PunkBuster\pbsvc_bc2.exe

2. run Windows PowerShell (no CMD) as admin, and run "sfc /SCANNOW" in this 2 folders
"C:\Windows\system32"
"C:\Windows\Syswow64"
Note: After first scan you must restart PC and after you can scan next folder.

3. Install Punkbuster again from ..\Steam\steamapps\common\battlefield bad company 2\install\PunkBuster\pbsvc_bc2.exe

4. Locate 2 Punkbuster files ("PnkBstrA.exe" and "PnkBstrB.exe") in 2 folders

C:\Windows\SysWOW64\PnkBstrA.exe
C:\Windows\SysWOW64\PnkBstrB.exe

C:\Users\XxX\AppData\Local\PunkBuster\BC2\pb\PnkBs trA.exe
C:\Users\XxX\AppData\Local\PunkBuster\BC2\pb\PnkBs trB.exe

and right click on both and Select the Compatibility Tab.
From there you must set It to Always run as Admin and Set the compatibility to Windows XP Service pack 3.

After this i don't have problem with game and can play without freezing.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

já už včera zkoumal steam fórum, kde s tím dost lidí mělo problém, všechno jsem zkusil a vypadá to, že to nepadá :)
renek1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od renek1 »

Nevim jestli se to tu uz neprobiralo, ale kamos vcera hral battla a on si toho nikdy asi nevsimal, ale ja si vsiml (zrovna hral misi s vrtulnikem kdy jste u rotacniho kulometu a kolem musite sestrelovat nepratele), ze pri strelbe kdy jsou u usti hlavně záblesky tak mu to kolem toho rozhodi obraz a skoro neni videt kam strilí a obcas to hodi pruh v obraze. A to same jsem si pak vsiml i u strileni z ostatnich rychlopalnych zbrani. Ma grafiku Asus EAH6970/2DIS/2GD5 Zkouseli jsme i ne tak kvalitni nastaveni grafiky ve hre, ale zadna zmena.
Mate tuseni co by to mohlo zpusobovat?
MB: ASUS PRIME Z370-A; CPU: Intel Core i7-8700K + Noctua NH-D15; RAM: Crucial Ballistix 32GB DDR4 3600MHz CL16; VGA: ASUS TUF GeForce RTX 4070 SUPER O12G GAMING; SSD: Samsung SSD 970 PRO 512GB + Samsung SSD 960 EVO 250GB + Samsung SSD 860 EVO 4TB; PSU: Seasonic FOCUS Plus 750 Platinum; CASE: Fractal Design Define R5; LCD: Dell AW3418DW Alienware; KEYBOARD: Logitech G910; MOUSE: Logitech G502 Hero; HEADPHONES: Logitech G635
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Zkus jestli to dělá i v DX9.
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

možná chyba hry, mě tam taky občas něco problíkává...
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Možná spíš ovladače....Zkus mu nainstalovat Catalysty 11.6 WHQL.... Já až se dostanu na svůj stolní PC, tak to můžu taky zkusit, jestli je vše OK nebo ne... :)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
^Paja^
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ^Paja^ »

pokud jde jen o BC tak nejlepsi ovladace pro tudle hru jsou 10.5a kazda dalsi verze prinesla jenom snizeni fps a ruzne dalsi problemy s blikanim textur padanim hry artefakty spatne skalovani CF atd ...
Intel 5820K@4.6Ghz | Asus X99-A | MSI GTX 1080Ti Gaming X | 32GB DDR4 Corsair 2400Mhz | Creative Soublaster Z | SSD Samsung 850PRO 1TB |NZXT H440 + 875W Thermaltake toughpower XT | Logitech G400s@Icemat 2nd edition blue | 23" 120Hz Dell Alienware OptX + 23" IPS Dell P2314H| Windows 10 Pro 64-bit
G19:DD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od G19:DD »

^Paja^ píše:pokud jde jen o BC tak nejlepsi ovladace pro tudle hru jsou 10.5a kazda dalsi verze prinesla jenom snizeni fps a ruzne dalsi problemy s blikanim textur padanim hry artefakty spatne skalovani CF atd ...
To je pravda, mně to pořád problikává... naštěstí, že to už moc nehraju, jinak bych se asi zbláznil..
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michael24 »

Tak to nevím.. Já mám aktuálně právě ty 11.6 a nevšiml jsem si žádných problémů s texturami atd... Ale mám to na HD 4870, což je možná ten důvod.. :)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Trewis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trewis »

Tak kupil som si tuto hru ked bola ta zlava za 10e +vietnam ale mam problem ako sa pripojim na nejaky server do 3min ma to vyhodi z hlaskou
the connection with ea online was lost
ked som hraval cez PS3 mal som ten isty problem ked som bol pripojeny cez wifi ale ako dam pripojenie rovno do PC tak mi hra funguje neviem co mam nastavit v tom routeri nechcem ho mat vypojeny lebo ostatny potom nemozu na net :D. Router je celkom smejd getnet gr-534w
prosim pomozte co tam mam nastavit aby vsetko fungovalo.
Začátečník
Začátečník

Lidi, někdo mi psal, že problikávání ve hře může být způsobeno nesouladem některých komponent v PC. Může být pravdou ?
]Club HD5970 2GB DDR5 , I7 930 3,33 GHZ, GIGABYTE EX58-UD3R, 6GB RAM OCZ, HAF 922, 1000W CORSAIR, LG CH08LS Blu-ray, Roccat Kone V2, Logitech G19 gaming keyboard, 26" LCD ASUS VW266H
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

JJ a taky složením ranní stolice. :roll:
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

houbelec, budto máš moc taktovanou grafiku a nebo chyba enginu/ovladačů, jestli máš ati, tak to bude spíš ovladačema, taky mě tam pořád něco bliká a tak... neřešit :)
Začátečník
Začátečník

:D nice vtip, ale já to myslím vážně, to že hra problikává není v pořádku
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Na BFBC2 vývojáři serou. Za chvíli je tu BF3.. :roll:
Začátečník
Začátečník

Ok :D, ale problikávalo mi to i v medal of honor, tak jestli to bude i s bf3...
Napadlo mě, že když mám ramky 1600mhz a běží mi na 1000 mhz... mohl by být třeba problém v tom.
Naposledy upravil(a) G19:DD dne pát 15. črc 2011, 12:58, celkem upraveno 1 x.
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Trewis píše:Tak kupil som si tuto hru ked bola ta zlava za 10e +vietnam ale mam problem ako sa pripojim na nejaky server do 3min ma to vyhodi z hlaskou
ked som hraval cez PS3 mal som ten isty problem ked som bol pripojeny cez wifi ale ako dam pripojenie rovno do PC tak mi hra funguje neviem co mam nastavit v tom routeri nechcem ho mat vypojeny lebo ostatny potom nemozu na net :D. Router je celkom smejd getnet gr-534w
Zkus nastavit DMZ pro ten PC, většinou to pomůže, ale třeba taky né... a když né, tak hodně štěstí. :lol:
Obrázek
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Atapi píše:
Trewis píše:Tak kupil som si tuto hru ked bola ta zlava za 10e +vietnam ale mam problem ako sa pripojim na nejaky server do 3min ma to vyhodi z hlaskou
Zkus nastavit DMZ pro ten PC, většinou to pomůže, ale třeba taky né... a když né, tak hodně štěstí. :lol:
Může jít o to, že je zakazáný nějaký port. Některé routry mají určité porty zakázané kvůli bezpečnosti, ale právě tyto porty některé hry využívají. Ale može to být spustu jiných věcí - Qos, omezený datový tok pro wi-fi...nebo prostě špatný router co nedokáže udržet stabilní spojení,ale to se mě nezdá
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“