HEAD píše:Presne tak oba vypadaj daleko lip, nez puvodni doom.Me navic zadnej jinej mod nefunguje
..ahá, tak proto furt píšeš, jak je ten NewDoom prima
- Mě fungují všechny co jsem zkoušel (cca 8 modu), ale kůli některým jsem byl dokonce i odinstalovat celou hru, protože nefungovali zcela korektně.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
dotaz pro HEAD ci kdokoliv by to mohl vedet: jestli to hrajes stale na NewDoom Modu, podarilo se ti nejak "opravit" problem s tema okny? aby nebyly prevraceny...
Nasel sem novej mod.Je to kompletne predelana hra.
The features of this modification include:
Weapon Tweaks.
Monster Tweaks.
Added Deadly Attacks.
General Tweaks.
Blood and Gore Tweaks.
Ragdoll Tweaks
Sound Tweaks.
Graphics Tweaks.
Map tweaks
Taky me zaujal E3 look mod aneb jak mel Doom3 vypadat puvodne a jak to nakonec dopadlo... http://doom3.filefront.com/file/E3_Look;87542
Oba fungujou bez problemu na ati.
Doporucuju
To poslední video je ten Extreme Quality Mod,ne?Tak to mám nahozený já a D3 vypadá fakt úžasně.Jinak těžko radit,nevím,co preferuješ...Ale jseš si jistej,že při tý řeži ještě vnímáš efekty střelby?To vnímáš teď,když se koukáš na video,ale pak při tom bordelu ve hře nejvíc vnímáš grafiku jako celek...Těžko radit,no.Nicméně mě se nejvíc líbí ten EQM (poslední video).Né proto,protože ho mám já,ale proto,že ta hra vypadá prostě nejlíp ze všech módů.Ten kovovej vzhled-takhle si předestavuju základnu na Marsu.Jinak ten Perfected Doom Mod,co jsi nahodil,se mi rozjet nepodařilo.Jakoby jsem to spustil,změnila se hudba v menu,říkám si dobrý,jedeme,ale hra pak vypadá stejně jako default,tak netušim,kde je chyba...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Jo ten posledni ma nejlepsi grafiku, ale ve vsem ostanim je stejnej jako zakladni doom.
Vlastne to neni ani mod je to jen relief mapping nic jinyho.Nema 2hlavnovou brokarnu atd.- Jedna se o relief mapping 1.5 http://doom3.filefront.com/file/Relief_ ... ders;85532
EQM to neni, protoze ten nefunguje na win7.Proste zaklani hra + lepsi textury.
Monstra se po zabiti rozlozej narozdil od perfected modu kde zustavaji a muzete je rozstriet i na podlaze a ty efekty srelby sou strasny.Ani poradne neni videt, jestli strilite a nebo nestrilite .
Je rozdil pokud po vas strili nekolik lidi a vsichni vrhaji svetlo pri strelbe a vsude litaji jiskry a na druhe strane ani nevite, ze po vas nekdo strili.
Ideal by samozrejme byl perfected mod s Relief mappingem .
Jinak swate vyzkousej novou verzi relief mappingu.Me funguje jen 2 roky stara verze 1.5.
Uz je verze 1.9, ktera ale nefunguje na ATI.
Stahuj zde- http://doom3.filefront.com/file/Relief_ ... ders;92281
Ten mod uz oboje obsahuje.Je to jasne videt na zacatku, kdyz se koukam pod sebe a postava vrha vlastni stin - to je self shadows.
A paralax mapping to uz taky asi ma....
LOL tal sem se v tom stoural a rozjel sem perfect mod s relief texturama a vypada to naprosto uzasne
Za chvilku sem hodim video.Jeste zkusim k tomu dat ten self shadows.
A jeste tam dostat ty diry po kulkach z E3 modu a je to dokonalost sama.
Bych se z toho Filefrontu vobtáh...Mám 20 Mb/s,normálně stahuju 2,4 Mb/s a tady to zase jede 140 kb/s.Ale díky,stahuju,půl hodiny do stažení,podám report.Nevíte,proč mi nejede ten Perfected Doom???
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN