Komu není rady, tomu není pomoci
Crysis - o hře jako takové, ne technické záležitosti
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

- marek16
- Začátečník

Pokud jsem si správně přečetl pravidla, je zakázáno shánění a poskytování warezu.Thellwin píše:Zkuste mi vymluvit, že tady řešíte warez verzi (někteří už podruhé, že Red Devile ?) ... a hlavně netvrď, že ne, tvůj post na SD mluví jasně.
Komu není rady, tomu není pomoci
viz "2) Respektujte copyright. Žádosti o cracky, sériová čísla a obecně warez (pirátský software) budou bez oznámení mazány. Spam v jakékoliv formě není tolerován. "
Já se ptám na jednoduchou otázku, jak zničit tank. Nevidím v tom ani náznak slova warez, jen jsem položil dotaz, kvůli čemuž tady snad fórum je. Podobnej problém může mít kdokoliv. Opravdu nevím, jak jsem se tímhle prohřešil proti pravidlům.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
Quis custodiet ipsos custodes?
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Vzhledem k tomu, že problémy které řešíte se v demu na 99% nevyskytují (na 100% tvrdit nechci, protože jsem to nehrál), tak je jasné, že řešíte problémy s plné verze, která ale ještě není nikde v prodeji, bude ofiko až zítra (pokud bude odblokovaný ten predownload z EA store nebo odkud).
A protože tady se warez neřeší, tudíž ani problémy s warez verzemi ne tak z toho vyplývá pourušení pravidel.
To RD - tož kurňa, do zjtrea to vydržíte i vy, ne ? Zítra bude (snad) ofiko k dispozici, tak i když si budu myslet bůhví co, tak už vás nechám na pokoji. Ale do té doby ne, zkuste to nějak pochopit.
A protože tady se warez neřeší, tudíž ani problémy s warez verzemi ne tak z toho vyplývá pourušení pravidel.
To RD - tož kurňa, do zjtrea to vydržíte i vy, ne ? Zítra bude (snad) ofiko k dispozici, tak i když si budu myslet bůhví co, tak už vás nechám na pokoji. Ale do té doby ne, zkuste to nějak pochopit.
Goldnoob team proud member!
- marek16
- Začátečník

Znova bych se rád zeptal, které přesně pravidlo bylo porušeno.
"žádosti o cracky, sériová čísla a obecně warez (pirátský software) budou bez oznámení mazány. Spam v jakékoliv formě není tolerován"
Nevidím tu ani jedno z vypsaného.
Krom toho, zítra je za 2 hodiny, takže opravdu nechápu proč se tím vůbec zaobírat.
"žádosti o cracky, sériová čísla a obecně warez (pirátský software) budou bez oznámení mazány. Spam v jakékoliv formě není tolerován"
Nevidím tu ani jedno z vypsaného.
Krom toho, zítra je za 2 hodiny, takže opravdu nechápu proč se tím vůbec zaobírat.
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K
- tom01
- Mírně pokročilý

- Thellwin
- Administrátor

- marek16
- Začátečník

tom01: Pravidla zakazují žádat o S/N, a cracky. Ne řešit problémy s hrou(je jedno jestli je koupená, nebo stáhlá, nebo bude koupená za 2 dny.)
To je to, co se dá z té věty logicky odvodit.
Neříkám že ji nemám, ale já ji po nikom nechci ani nenabízím. Jen jsem se zeptal na otázku, to v pravidlech zakázaný není. Pokud si ovšem pravidla někdo za chodu dotváří, pak je problém.
To je to, co se dá z té věty logicky odvodit.
Neříkám že ji nemám, ale já ji po nikom nechci ani nenabízím. Jen jsem se zeptal na otázku, to v pravidlech zakázaný není. Pokud si ovšem pravidla někdo za chodu dotváří, pak je problém.
- PcBuh
- Začátečník

-
- Thellwin
- Administrátor

Ber to jako nepsané pravidlo (které jak je vidět bude brzo změnit na psané). Dělá se to takhle od té doby co jsem na fóru (něco málo přes 4 roky) takže nejde o nějaké pravidlo, které jsem si teď vytvořil, abych se mohl po někom povozit.
Pravidla těžko obsáhnou všechny situace, které mohou nastat a pokud si nejsi něčím jistý, tak požádat někoho pověřeného (mod dané sekce/admin fóra) o jejich výklad, případně doplnění, není podle mě nepřekonatlený problém.
Takže když řeknu, že warez se tu neřeší, tak to ber jako fakt, proti kterému se můžeš maximálně odvolat k vyšší instanci (admin fóra) jejíž verdikt bude konečný. Ale veř, že modi pravidla vytvářejí v souladu s pravidly a směrováním fóra, takže šance, že uspěješ bude mizivá až žádná. Nicméne, jak už jsem jednou napsal, tu možnost máš.
EDIT - to PCBuh - ukaž mi kde je to v USA v prodeji, když ofiko to mělo vyjít 16.11. a jen kvůli úniku na warez scénu to EAs odblokne zítra (14.11.)
Pravidla těžko obsáhnou všechny situace, které mohou nastat a pokud si nejsi něčím jistý, tak požádat někoho pověřeného (mod dané sekce/admin fóra) o jejich výklad, případně doplnění, není podle mě nepřekonatlený problém.
Takže když řeknu, že warez se tu neřeší, tak to ber jako fakt, proti kterému se můžeš maximálně odvolat k vyšší instanci (admin fóra) jejíž verdikt bude konečný. Ale veř, že modi pravidla vytvářejí v souladu s pravidly a směrováním fóra, takže šance, že uspěješ bude mizivá až žádná. Nicméne, jak už jsem jednou napsal, tu možnost máš.
EDIT - to PCBuh - ukaž mi kde je to v USA v prodeji, když ofiko to mělo vyjít 16.11. a jen kvůli úniku na warez scénu to EAs odblokne zítra (14.11.)
Goldnoob team proud member!
- marek16
- Začátečník

- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- MatesJ
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor