Použij google a najdeš třeba tohle:Red Devil píše:Aha tak to by slo hodis mi sz link na down??
http://stalker.vokr.com/index.php?menu=mody
http://stalker.megahry.eu/index.php?opt ... &Itemid=65
Moderátor: Baneshee

Použij google a najdeš třeba tohle:Red Devil píše:Aha tak to by slo hodis mi sz link na down??

´KIMI9 píše:Takový artefakty asi mám, ale jen ASI. Nevíš jména?Teffel píše:na transport mod sa vys.... najdi si dva artefakty čo predlzuju vydž a mozes behat hore dole bez prestavky

Tak napiš co máš za verzi tý hry? Jestli 1.000, tak se nedivím. ten patch 1.0001 je prostě nutnej, jinak si nezahraješ v klidu.Papo píše:No ja tuto hru na mojej zostave neviem absolutne hrat. Kazdych asi 30 s. mi zamrzne hra (len restart pc pomoze) seka jak blaznive. Ved to sa absolutne neda hratA pritom je uplne jedno ci dam Vysoke detaily alebo stredne, vzdy to zamrzne na tvrdo

Patch 1.0001 som dal hned na zaciatku ak som to nainstaloval. Teraz skusam ci zamrzne ked som vypol EAX a zatial pri 15 minut hrania vsetko ok.KIMI9 píše:Tak napiš co máš za verzi tý hry? Jestli 1.000, tak se nedivím. ten patch 1.0001 je prostě nutnej, jinak si nezahraješ v klidu.Papo píše:No ja tuto hru na mojej zostave neviem absolutne hrat. Kazdych asi 30 s. mi zamrzne hra (len restart pc pomoze) seka jak blaznive. Ved to sa absolutne neda hratA pritom je uplne jedno ci dam Vysoke detaily alebo stredne, vzdy to zamrzne na tvrdo

Me tyhle artefakty nejak moc nepomahaj, stejne vydrzim bezet jenom par vterin. Mozna je to tim ze taham naklad skoro k 60 kilum, ale nejsem si jistej jestli ty artefakty vubec fungujou. Staci si je dat na opasek nebo je treba je nejak zapnout? V nastaveni klaves je polozka artefact, defaultne nastavena na 7, ale kdyz to zmacknu tak to nic neudela.Teffel píše:na transport mod sa vys.... najdi si dva artefakty čo predlzuju vydž a mozes behat hore dole bez prestavky

Staci si ich dat za opasok...Ja ked som sa vracal k obchodnikovy..tak som tam vzdy vsetky pozicie zaplnil tymi co davaju endurance..(vydrz...) (taka vacsia modra gula...flash/blesk ...a take nieco podobne ale mala gula) Ono ti to hlavne aj tak moc nevydrzi pri behu ked mas v batohu naklad uz nad limit.. (teda cervenym oznace kila...ale staaale este mozes bezat..) Inac defaultne co je tam tych 50/60 kilo je strasne malo...treba si najst mod ...ja som mal na 150KG ale su ja 300Kg.... Aspon mna to tak viac bavilo...Steffy píše:Me tyhle artefakty nejak moc nepomahaj, stejne vydrzim bezet jenom par vterin. Mozna je to tim ze taham naklad skoro k 60 kilum, ale nejsem si jistej jestli ty artefakty vubec fungujou. Staci si je dat na opasek nebo je treba je nejak zapnout? V nastaveni klaves je polozka artefact, defaultne nastavena na 7, ale kdyz to zmacknu tak to nic neudela.Teffel píše:na transport mod sa vys.... najdi si dva artefakty čo predlzuju vydž a mozes behat hore dole bez prestavky

Dik, aspon vim ze to funguje. Ten mod sem nasel, asi ho zkusim, ale prijde mi to trochu jak cheat, prece jenom to dost zjednodussi hru, protoze clovek pobere vic zbrani, munice...hurrican píše:Staci si ich dat za opasok...Ja ked som sa vracal k obchodnikovy..tak som tam vzdy vsetky pozicie zaplnil tymi co davaju endurance..(vydrz...) (taka vacsia modra gula...flash/blesk ...a take nieco podobne ale mala gula) Ono ti to hlavne aj tak moc nevydrzi pri behu ked mas v batohu naklad uz nad limit.. (teda cervenym oznace kila...ale staaale este mozes bezat..) Inac defaultne co je tam tych 50/60 kilo je strasne malo...treba si najst mod ...ja som mal na 150KG ale su ja 300Kg.... Aspon mna to tak viac bavilo...Steffy píše: Me tyhle artefakty nejak moc nepomahaj, stejne vydrzim bezet jenom par vterin. Mozna je to tim ze taham naklad skoro k 60 kilum, ale nejsem si jistej jestli ty artefakty vubec fungujou. Staci si je dat na opasek nebo je treba je nejak zapnout? V nastaveni klaves je polozka artefact, defaultne nastavena na 7, ale kdyz to zmacknu tak to nic neudela.

A hlavne to bude menej realneSteffy píše:Dik, aspon vim ze to funguje. Ten mod sem nasel, asi ho zkusim, ale prijde mi to trochu jak cheat, prece jenom to dost zjednodussi hru, protoze clovek pobere vic zbrani, munice...

Wuuduu píše:niekto tomu hovori "mod" ale je to obycajny ubohy CHEAT. Mozno by nebol odveci cheat na nosnost milion ton, alebo biliardu ton, ak by nestacilo, nejaka verzia s nosnostou quadriliardu ton by pomohla.

Asi jsem dlouho hral Gothic III a zvyk jsem si sbirat vsechno co neni pribityfilletzz píše:vyhazejte vsechno nepotrebny, ja sem se vzdycky drzel kolem 35kg, staci vam jedna puska (stejne vsechny strilej cca stejne), pistolka, par lekaren, jidlo a hafo naboju...

Ups, teraz neviem, ci sa mam urazit, alebo akos to myslel... v zivote som na ziadnu hru ziadny cheat nepouzil a presiel som kazdu dobru hru, co ma bavila.MichiGen píše:ako vzdy od teba dobry komentar