Vodny píše:Maličko uskočim od hry. Chci se zeptat jestli jste někdo neslyšel něco o filmu WoW. Nedavno mi kámoš něco vyprávěl že se chystá filmeček tak se ptám jestli něco nevíte.
Ve Winterspringu jsem dal na levelu 56, elitniho modreho obra level 60 :-d
Jestli znate ten group q na krystaly.
Tohle bych s affi nedal ani nahodou.
Ted jsem nadotkoval, pak health funnel a az dojely dotky tak zase health funnel....a bylo to
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Ve Winterspringu jsem dal na levelu 56, elitniho modreho obra level 60 :-d
Jestli znate ten group q na krystaly.
Tohle bych s affi nedal ani nahodou.
Ted jsem nadotkoval, pak health funnel a az dojely dotky tak zase health funnel....a bylo to
Právě s affli bys ho dal úplně v pohodě, chodil jsem si tam trénovat kitování. Dotky, fear, občas SB, v nejhorším Death Coil. To samé ty démoni co jsou kousek dál v Dark Whisper Gorge, ty jsou ještě tužší
na raidy neni cas, taky podle toho vypada muj equip.
Kalhoty mam kvuli stamine a armoru, zatim lepsi nepadly ani nebyly na ah
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Cemu by jste dali u Warlocka prednost? Empowered corruption a nebo nightfall? sice ten shadowtrance ma jen 4% sanci, ale prijde mi to pomerne casto a zase vylepsene corruption muze byt dost znat na celkove damagi....co myslite?
Tezky rozhodnuti. Ja mam na lockovi Nightfall protoze na to lvl mam +spell dmg veskery zadny. Bral bych to podle toho na co. Pokud areny tak Nightfall protoze mi prijde, ze ten Corrupiton proste nestihne dotikat do konce a v arene je instant Shadowbolt docela luxus. Ale na dlouhy boje asi Empowered corruption, u bosse ten par instantu nespasi ale poradny Dmg je urcite dobry.
Empowered corruption by potom davalo corruption misto 93% + spell dmg 129%. Takze cim vic + spell dmg mas, tim vic ti to prida.