Diablo IV

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
zhor
Začátečník
Začátečník

Re: Diablo IV

Příspěvek od zhor »

Vypad mi z Grigoire zajimavej mythic armor Shroud of False Death, kdyz neutocim jsem neviditelnej, mam rychlobeh a potvory me ignorujou, to lze vyuzit treba k prohlidce mapy nebo cekani na cooldown. Jeste zajimavejsi je ze kdyz ten stav ukoncim, tak davam pres +600% damage a to uz je docela znat.
Ta hra porad dokaze bejt zabavna, bohuzel to dost zavisi na nahode.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Shroud je BiS chest armor pro Spiritborna, ale zrovna ta dmg je úplně o ničem, když je to jenom na jeden útok a pak už je zase po Stealthu...
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Tak hlavne ta zbroj zveda vsechny pasivky a all staty, takze ji mam i na druidovi a socce :-)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

to sice jo, ale zase nemá žádný magic resisty, což je na T4 trochu problém. Tyrael's Might pořád pro mě lepší :)
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Nevim, pořádnej Spiritborn se s nějakýma resistama a armorem nezahazuje :-D
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zkusil jsem rozjet sorcku. na T3 to chain lightning docela dává :)
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Nejsilnejsi sorc je ted fireball, kdyz vyuzije udajnou chybu skill stromu u modifieru Destructive Fireball, kterej tak dava 10x vetsi dmg nez zamysleli, doufam ze to 'neopravej'. Je to taky jedina sestava se kterou muzu jit na T4 bosse i kdyz to taky nekdy trva pres minutu. Sranda ale je ze na T3 je dam za 1-2s, to se hodi pro rychle farmeni mythicu, je jen treba mit dost itemu na jejich vyvolani.
Tady je dobre zpracovanej navod: https://www.youtube.com/watch?v=mpcTWQ91Pis
Akorat nechapu kde vsichni vzali ten starless ring, jakoby to bylo neco beznyho a pritom jsem ho jeste ve hre nevidel.
PC1: CPU=i7-11700F+NH-U12A | MB=Asus TUF B560M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x16G 3600 | GPU=Asus RTX4070 Dual | SSD=Samsung 970 Evo Plus 1T+SSHD: Seagate FireCuda 2T | PS=Corsair TX750M | Case=FD FocusG Mini | Mon= MAG272-165Hz | OS=W10Pro |
PC2: CPU=i7-6700K+NH-U9B | MB=Asus Z170M-Plus | RAM=Corsair LPX 2x8G 3200 | GPU=EVGA GTX980 SC | SSD=Samsung 850 Evo 250G | OS=Kubuntu |
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Mam i frozen orb socku a T4 je na pohodu. Jedine, co chvili zabere je zabijeni tormented bosse. bsoove v horde a pak pit 85+ boss. Pravda mam na ni dva mythicy s 2GA. Ty prstynky mam jeste 4 kusy v bedne mimo toho obleceneho na socce, protoze to byl u me snad nejcasteji padajici mythic. JInak si ho muzes i ucraftit. Tuhle sezonu sem dostal i jeden mythic pri utraceni obolu.
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Pristi utery zacina S7, udajne zatim nejlepsi sezona. to tedy chci videt. Taky bude konecne armory, vcetne komplet paragonu, takze kdyz si je rozjebete muzete to jednim klikem spravit, akorat nechapu proc v D4 neni od zacatku kdyz uz v D3 to bylo.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

killerek píše: pon 6. led 2025, 17:17 Mam i frozen orb socku a T4 je na pohodu. Jedine, co chvili zabere je zabijeni tormented bosse. bsoove v horde a pak pit 85+ boss. Pravda mam na ni dva mythicy s 2GA. Ty prstynky mam jeste 4 kusy v bedne mimo toho obleceneho na socce, protoze to byl u me snad nejcasteji padajici mythic. JInak si ho muzes i ucraftit. Tuhle sezonu sem dostal i jeden mythic pri utraceni obolu.
držet 4ks stejnýho mythicu v bedně je nonsens, stačí držet to co je fakt potřeba a zbytek salvagnout na sparky a zkusit štěstí :)
jinak lightning sorc v T4 je ještě furt slabá. musím vymakat glyfy (60 a 100 bude rozdíl) a teď s 2.1 Blizz dost upgraduje Ball Lightning, takže dost možná z toho bude celkově boost i když BL vlastně castuju jen "mimoděk" přes Unstable Currents. uvidíme.
Pfizer & Moderna inside
brambora81
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od brambora81 »

jak nekdo muze hrat diablo kdyz tu mame poe 2 :D nechapu co vas u diabla drzi kdyz je to tak onicem
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

zombux: Mythicy mam v bedne vsechny i nejake i s vice GA pro snad vsechny postavy na Ethernal a jeste tak 12 sparku v zasobe :-) Tahle sezona ke me byla opravdu stredra :D

brambora: Za me je D4 idelani pohodova odreagovacka po praci. PoE 2 testuji kamosi a co sem s nima na TS, tak prvotni nadseni opadlo i diky nefunkncim mechanikam a cca stejne spatnemu balancingu skillu jako v D4. Ja osobne PoE 2 vyzkousim az po skonceni EA. Do te doby mi nez trapeni v nedodelanem PoE2 prijde zabavnejsi Warhammer ARPG, ktere sem ted objevil. To bude pro me idealni zabava po dodelani D4 sezony :-) Ten Warhammer mi prijde obtiznosti, tak nekde mezi D4 a PoE, co mi presne chybelo.
Banana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Banana »

Nehraju sezony, nemám tolik času u toho sedět.Máte prosím někdo tip na build na sorcku? (mám paragon 100), nebo je to stejné jako sezonna jen se nepoužijí věci co jsou v aktuální sezone?
killerek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od killerek »

Pristi tyden bude velky patch, tak pockej jak to dopadne s upravama.

Pak si tady vyber neco minimalne v B a idealne A:
https://maxroll.gg/d4/tierlists/endgame-tier-list
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

killerek píše: čtv 16. led 2025, 17:04 zombux: Mythicy mam v bedne vsechny i nejake i s vice GA pro snad vsechny postavy na Ethernal a jeste tak 12 sparku v zasobe :-) Tahle sezona ke me byla opravdu stredra :D
já hraju jen eternal. za celou dobu mi padlo hodně mythics, ale jen DVA s 2GA, jinak všechno 1GA.
Pfizer & Moderna inside
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Sleduje nekdo Campfire chat? Sice sezona podobna sezone 2 ale ta se mi libila.
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
tnema
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tnema »

pokud chce nekdo pucit ucet, tak SZ, nemam s tim problem, zitra zacina sezona.
ntb lenovo i5/1660Ti
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

meh, stejně budu pokračovat v eternal modu. ale něco ze seasonal contentu by tam mělo bejt taky, tuším asi změna helltides na... witchtides nebo jak tomu budou říkat.
Pfizer & Moderna inside
zhor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zhor »

Tema sezony carodejnicky hlavy poskytujou uzitecny pasivni buffy, treba mensi potvory padnou hned jak mi vbehnou do aury. Zkousim ted earthquake barba kterej ma bejt v teto sezone nejsilnejsi a ten quake je skutecne drtivej. Navic dela pekny efekty, vydava dunivej zvuk a z prasklin v sirokym okruhu slehaj plameny ve kterych nic neprezije, boss se doslova vypari ve zlomku vteriny. Dobry taky je ze ktomu neni treba zadna extra vybava, staci bezny ancient legendary.
Paradoxne ale nejrobustnejsi postava ve hre ma nekdy problem s prezitim, zrejme protoze nema ty bariery jako sorc, nastesti staci dat 2-3 rany a je vymalovano.
V utery 4.2. ma bejt zase mega update se spoustou nerfu, doufam ze tohodle se to nedotkne.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zhor píše: ned 2. úno 2025, 13:57 V utery 4.2. ma bejt zase mega update se spoustou nerfu, doufam ze tohodle se to nedotkne.
no. jsem zvědav co udělaj s blood wave necrem. protože to je totální drtič. udělal jsem scrap build z toho co jsem našel v truhle a jen zírám na čísla damage v desítkách billions :crazy:
Pfizer & Moderna inside
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“