No pomohlo to,nicméně o to jsem zvědavější,co to mohlo způsobit.....Správce úloh už nemusím spouštět(po jeho zapnutí mi teploty ukazovaly skutečnost a zatížení-točky-byly v normálu).Ty tendence se rozběhnout ve všem do maxima byly,ale pokud jsi jen tak brouzdám po netu,je klid,předtím šel i bez vyvíjené nějaké činnosti do maxima ve všem....teď je to taky mírně slyšitelné,nicméně během 1-2vteřin,během kterých procesor zvýšil zatížení,se vše zklidní...předtím jakoby chyběla ta pomyslná "brzda" a jelo to vše na max.
Tak díky za radu a kdyby jste někdo věděl tu příčinu,tak bych byl rád za odpověď.Nyní mně jako neznalého napadá jen to,že problém je u mně(bezpochyby)v tom smyslu(i když si nejsem vědom ničeho),že snad jen třeba jestli jsem nemohl něco "rozhasit" už jen nějakou instalací nějakého softwaru 3.strany....nevím....ty Speedfuny a pod jsem stáhnul až po průběhu komplikací a jediný co občas použiji,je CCleaner.....no buď jak buď.....pro tentokrát jsem rád,že jako ve většině případech,se problémem ukázal článek mezi klávesnicí a židlí