Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Re: Battlefield 4

Příspěvek od LoCo99 »

tak křivka se nebude podobat nikdy ničemu protože neni zaručený že se tvuj "skill" bude nějak zlepšovat, navíc to neni jenom o tom ale i o věcech jako kolik poláků máš v teamu nebo kolikrát ti to spadne když stojíš za někym

o čem teda diskuze je ?
arcalimo00
Nováček
Nováček

Příspěvek od arcalimo00 »

Prosim dnes jsem koupil ,nainstaloval a jsem smutny.. xD 10z9 her po skonceni map to vykopne .
Takto se proboho neda hrat.
Jo a prosim co mam delat s 2-5min nacitanim map toje tez na pojeb.
leonin
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od leonin »

Co tak napsat na jake sestavě to spouštiš?
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

LoCo99 píše:tak křivka se nebude podobat nikdy ničemu protože neni zaručený že se tvuj "skill" bude nějak zlepšovat, navíc to neni jenom o tom ale i o věcech jako kolik poláků máš v teamu nebo kolikrát ti to spadne když stojíš za někym

o čem teda diskuze je ?

No ked sa nebudes zlepsovat tak je jasne ze ti nic neporastie. :D Inak o skille primo zavyslom na poliakoch v teame pocujem prvy krat.
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

arcalimo00 píše:Prosim dnes jsem koupil ,nainstaloval a jsem smutny.. xD 10z9 her po skonceni map to vykopne .
Takto se proboho neda hrat.
Jo a prosim co mam delat s 2-5min nacitanim map toje tez na pojeb.
Já po dnešnim patchi jdu teprve vyzkoušet, jinak s načítáním map neuděláš nic, mě to také na obyčejném disku trvalo +2 minuty na jinak solidním pc. Těch 5 minut to trvá když se ti načte mapa a admin pak mapu změní na jinou mapu takže čekáš znova.

Vyřešit to můžeš nákupem SSD disku, s tim jsem ve hře po 40 vteřinách a většinou jako první..
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Patch nevyřešil absolutně nic.Pár novejch věcí přibylo (suppres efekt i když po mě nikdo nestřílí,efekt houpání ve větru na padáku i když sem dávno na zemi-nedá se pořádně zamířit).Hra padá stejně jako předtim,kope klient při změně mapy a i program přestal pracovat.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Tak teď jsem nasranej, konečně nějakej pořádnej overkill, 25:3 a vykopne mě to ze serveru... jsem zvědavej jestli dostanu body :( ted nevim jestli se na ten server znova připojit, nepřijdu tim o všechny progresy z toho kola ?
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

nech doběhnout kolo a mělo by to snad připsat
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Luks píše:nech doběhnout kolo a mělo by to snad připsat
takže když se tohle stane ze strany klienta tak nepřipojovat zpět jo
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

já to vyzkoušený nemám,progres nějak neřešim ale kámoš tvrdil nepřipojovat se dokud neskončí kolo
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Tak jsem čekal hodinu deset minut, to ta mapa musela už skončit 3x a furt nic...
čekat už nebudu jdu hrát.
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

progress se podle mě ukládá hned. Nebo mě teda nepřišlo, že bych někdy přišel o nějakej unlock po prádu hry. Každopádně já to neřeším. Hraju jen recon. Sniperky mám všechny odemknuté a teď už mám i 1911 s tlumičem, takže je mi už celý progress u predele :-D

co se týče K/D tak je jasné, že kdo není totálně levej nebo naprostej smolař tak se K/D prostě zlepšovat musí. Pokud si člověk neresetne staty tak to jde hodně pomalu, ale prostě se to zvedá. Jen bych řekl, že 64 mapy jsou výjimka. Tam je člověk rád když má 1. Jelikož s random lidma neexistje krytí atd.

včera jsem hrál team DM na 32 mapách (potřeboval jsem si unlocknout ten tlumič na 1911) a pak to tam hodilo obliteration. Tak dobře jsem si ještě nezahrál. Na začátku výsadek na ten radar pro bombu. Tam se mi povedlo odprásknout 6 lidí než mě zabili :-D Pak to vypadalo, že asi ultra rychle prohrajeme. Náš team byl nějaký zmatený a ta bomba je nezajímala = 2:0. Pak se ale pochlapili a nakonec jsme vyhráli. Ta poslední bomba byl naprosto perfektní zážitek. Tahala se asi 10x k nim a k nám než nám to konečně vyšlo. Perlička byla když jsem měl nějakých 60 killů a cca 40 death a skóre přes 10k a MVP. To bylo poprvé na BF4 na standardním módu :-). No snad se mi bude dařit i nadále :)
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

to co bol za anal patch ?
Ved to ide horsie ako predtym ?
Z casu na cas, nejake zahadne cukanie a zamlzenie!!!
Vcera nas bolo na Teamspeku3 cca 15 ludi, no kazdy nasraty :twisted:
O co ide tym chujom v EA/DICE ?
podotykam ze faily na AMD a Nvidia takmer totozne, na TS sme vsetci bratia :wink:

jak ja som mohol vcera toto nahrat ? Krasne 5 kolecka za sebou, ale kamosi na TS,
samozrejme hlasili enemy a spotovali a znasali moje vulgarne vykriky :mrgreen:
musim sa pochvalit :oops:

Obrázek

http://s0.uploads.im/8Puhw.png

http://s0.uploads.im/b73Cw.png

http://s0.uploads.im/zVvoR.png

http://s0.uploads.im/bnVK1.png
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Je pravda, že před patchem jsem více méňě problémy neměl, ale včera mě to 2x zamrzlo a pak pomohl jen restart :sad:
jiricek_k
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jiricek_k »

já zase naopak musím potvrdit, že před patchem se sem tam objevily pády a po patchi zatím na 100%...
Obrázek Obrázek
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

Já teda taky musím říct, že mi to včera nespadlo. Jen proběhlo odpojení od serveru, ale za to může spíše moje ADSL.
Jinak mi to jednou divně zamrzlo při načítání nové mapy. Pomohlo to jen zavřít. (ale taky podezřívám ADSL, že vypadlo připojení)

jo ale co je masakr je windows 8.1 a skvělý mouse freeze! Včera se mi to stalo poprve a hned 2x. Nejdřív na BFku a pak ve World of Warplanes. Myš prostě přestala pracovat. Dneska jsem se dočetl, že je to chyba W 8.1 takže dneska musím doma sosnout nějaký ten patch na to. Ale už jsem se fakt lekl, že moje wow cataclysm mouska je mrtvá :lol:
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Po patchi to padá jak podzimní listí, neustále divné artefakty v obrazu (jako kdyby se na chvíli rozložil na RGB a rozmazal), netcode zprasili ještě více a vůbec, co já se zlostím... Tohle je tak neskutečně zprasené vydání, že zastiňuje i SimCity. Hlavně že to muselo vyjít před CoD:G, aby jim neuteklo pár $$.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

hmm uvidím jak to pofičí dneska večer, ale včera jsem si fakt stěžovat nemohl. Jen co bylo divné... po načtení nové mapy jsem to měl asi tak 10 sekund totálně rozmazané. Neviděl jsem zbraň ani HUD atd... pak se to zpravilo.
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Snížilo se ještě někomu po updatu znatelně FPS?Na nastavení co sem měl předtím to je teď nehratelný :|
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

v tom jsem rozdíl nepostřehl
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“