Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Re: Windows 7; Windows Seven-vše okolo nového připravovaného OS

Příspěvek od tx3rf »

zdravim lidi :) mám s nima jedinej problém, nejde mi zvuk, zvukovka terratec aureon 5.1 pci model, ten zvuk prostě zaboha nepujde, mám ovladače jenom na xp a vistu, nic jinýho výrobce neposkytuje :-) co teď?
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Ovládače na Vistu si skúšal? Malo by to byť kompatibilné.
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

vyzkoušim zejtra :-) nahodil sem integrovanou
Mafioso
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mafioso »

Zdárek, tak sem vyzkoušel ty poslední release W7 a měl sem pekelný problémy se zvukovkou a reprákama. Nastavit tam 2.1 zvlášť aby hrál basák je docela unikum nakonec to přes všemožný klikání šlo ale potřebuju poradit. Repráky sice hrajou ale úplně jinak podpora basů je někde pryč basy takřka nejsou slyšet a když na subwooferu zvýším basy začne to chcrchlat, ze satelitů se line hnusný plechový zvuk a to mám dřevěné 5.1 Geniusky. Neví někdo čím to může být páč od XP je to dost markantní rozdíl. (Btw. ovladače mám nejnovější co sem sehnal.)
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

No to je síce pekné že máš "dřevěné 5.1 Geniusky" ale čo máš za zvukovú kartu resp čip?
Danoboss
Nováček
Nováček

Xp mode nefunguje (aj keď papierovo by mal)

Příspěvek od Danoboss »

Prosím vás, mám dosku Asus p5q-e a procesor Intel C2D 8400 (teda taký ktorý by mal virtualizáciu podporovať). Stiahol som si pre Windows 7 toľko ospevovaný xp mode, ale nešiel nainštalovať s tým, že systém toto nepodporuje. Po prečítaní rôznych návodov som ešte skontroloval bios. Nedám ruku do ohňa za to, že som to pozrel dokonale ale jediná vec v záložke CPU ktorá mala v názve "virtualization" mala hodnotu enable. Ešte prinášam screenshot zo všetkých aplikácii ktoré by mali slúžiť na detekciu (všetky ma presviedčajú, že môj systém virtualizáciu nepodporuje).

http://mylego.cz/image/tmp/xpmode.jpg

Jediná vec čo ma napadá je flashnúť bios, ale neviem či je šanca že to pomôže, tak som dúfal, že snáď sa tu nájde niekto s rovnakou konfiguráciou.

Dik

(PS: sorry že som to predtým vložil nesprávne).
krainaj
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Windows 7 Audio problem

Příspěvek od krainaj »

caute mam windows 7 final vse slape jak ma ;-) ale nabootuje (rychle a to mam stary pc) :-D pustim pisnicku,zavru ji a kdyz si chcu pustit dalsi Media player stoji !! prez bs player neslysim zvuk proste to nejak blbne nestalo se to prosim uz nekomu ? jestli by mi nekdo poradil,diky predem
bonavox
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bonavox »

Špatný, špatný, špatný :sad:
Koupil jsem si Il-2 Sturmovik: 1946 a instalátor se ve Win7 7100 ani nespustí.
Režimy kompatibility nic, ani ťuk. Přitom starší Il-2 Forgotten Battles běželo v pohodě.
Co s tím, netušíte někdo?

//EDIT
Tak nakonec vyřešeno. Namísto setup.exe (na který mimochodem odkazuje i autorun.inf) je potřeba spustit jakýsi a.exe, umístěný ve stejném adresáři. Zajímavá featura :?
Naposledy upravil(a) bonavox dne čtv 13. srp 2009, 08:58, celkem upraveno 1 x.
Podpis může být maximálně “50 bodů vysoký”, akorát že už nikdo neřekne, kolik řádků těch 50 bodů je. Tak raději pro jistotu nic … PRAVIDLA VIVAT!
Mafioso
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mafioso »

To sTano11: jo moje chybka promiň. Mám integrovanou realtek HD ale jestli chceš podrobně čísla tak to ti povím až budu u kompu. Pročítal sem různá fora a vím že s těmahle zvukárnama jsou velký problémy a skutečně podporovaných zvukovek je jen málo ale veškerý věci byly vyřešeny novými drivery, ale ten zvuk u mě je fakt hnus a vím na 100pro že to není zapojením či co ale software.
esfilip
Začátečník
Začátečník

Win 7 uprvy

Příspěvek od esfilip »

Ahoj lidi nevýte někdo zda existuje ke stáhnuti neco z techo obrázků??
protže windows 7 to neobsahuje ale obrázky existují a i videa takže to existuje...

Start lišta
http://www.apple-mac.cz/obrazky/windows ... s-7-02.jpg

Tento počítač
http://smash.own.cz/files/windows7_1.jpg

Medi center
http://djsnail.bloguje.cz/img/win7ui/w7ui08.jpg

Nebo tahle start lišta
http://apcmag.com/system/files/images/w ... vienna.jpg

a nebo něco z tohodle videa
http://www.youtube.com/watch?v=G0r6tINInrw

a nebo jiný takovýdle upravy nebo doplnky předem moc děkuju
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Zdar,
jse navnaden vseobecnym hypem o w7, mam par dotazu. Faqy jsem zbezne proletl, trpim akutnim nedostatkem casu :(

1. Ofikielne RC stahnu pouze z webu MS, kde to po me chce prihlasit se k LiveID?

2. Nejak jsem zaznamenal, ze moznost stazeni brzo skonci, tak to asi vyzkousim. Chapu spravne, ze RC nejak prestane fungovat po zahajeni prodeje W7?

3. Vecna otazka 32 nebo 64 bit, aktualne pouzivan na pc v podpisu 32bit Visty s 2GB ram a pri 2 spustenych virtualpc to uz neni stopro, 64bit (a jeho xpmod kvuli dvema starsim hram) by mel byt jasnou volbou?

Diky :)

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

BRKO píše:3. Vecna otazka 32 nebo 64 bit, aktualne pouzivan na pc v podpisu 32bit Visty s 2GB ram a pri 2 spustenych virtualpc to uz neni stopro, 64bit (a jeho xpmod kvuli dvema starsim hram) by mel byt jasnou volbou?
ano, ale současně to chce přidat další minimálně 2GB paměti...
ignorelist: kremrole a dezoláti
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

zombux píše:
BRKO píše:3. Vecna otazka 32 nebo 64 bit, aktualne pouzivan na pc v podpisu 32bit Visty s 2GB ram a pri 2 spustenych virtualpc to uz neni stopro, 64bit (a jeho xpmod kvuli dvema starsim hram) by mel byt jasnou volbou?
ano, ale současně to chce přidat další minimálně 2GB paměti...
2 GB se mi tu vali uz druhym rokem, takze hardwarove bez problemu.
Co softwarove ve smyslu bezneho kazdodenniho softu na 64bit, nou praaablm? Nedavno jsem bohuzel zjistil, ze ne uplne spravne chapu rozdil mezi 32 a 64 bit a funkcnost programu v obou verzich :D Proto tento dotaz :oops:

Diky zombuxi a cau .)

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

so 64bit OS neni problem uz niekolko rokov. Ci uz XP alebo Vista, neviem co riesis, ale nema to zmysel drzat sa 32bit OS.

Btw. prave preto mas moznost si to teraz vyskusat, nie? Win7 je na strankach MS na stiahnutie prave pre tento ucel.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Mafioso
Nováček
Nováček

Příspěvek od Mafioso »

Takže kdo má zvukovku od Realteku a měl problém se zvukem a repro, tak by měl být už vyřešen nejnovějšími ovladači pro win7 od realetku HD 2.30. Tak vesele stahujte konečně to fachá jak má alespoň u mě. Njoy.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Tak na MSDNAA včera (14.) ještě Win7 nebyl (jen jazykové disky s MUI), dneska už to je ale připravené ke stažení :twisted: . Je tam Professional verze x86 a x64.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

Tak se dívu, že my máme Windows 7 Professional x86/x64 na MSDN AA už od 12.8. :)
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Nj - ale zatím jenom v EN.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Jo, to mi došlo až po nainstalování a zjištění, že v Professional verzi nemůžu doinstalovat ostatní jazyky, přitom mám CZ MUI pack (langpack asi 15ti jazyků na jednom DVD, taky z MSDNAA). :sad:
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Jedině smáznout v ISO "ei.cfg" => vlastní instalačka => nainstalovat jako Ultimate => hodit tam language pack.
Bohužel klíč tam pasovat nebude...
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“