-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

WTF? Ty klice uz prece davno nejsou potreba.
viz nabidka blizzardu: http://teaser.wow-europe.com/
Wow na ofiku si muze vyzkouset kazdy na 10 dnu bez potreby jakehokoliv klice.
Je tam jen velmi zkracena registrace a pak staci stahnout instalacky.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Butch píše:WTF? Ty klice uz prece davno nejsou potreba.
tak to jsem ani nevedel, super sance na zkousku
konecne si to budou moct kamosi zkusit, trochu je protahnu at jim ukazu co a jak a verim ze se jim to bude libit, jen je tam myslim par omezeni jako ze nejde smenovat veci
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Wiruz píše:
Butch píše:WTF? Ty klice uz prece davno nejsou potreba.
tak to jsem ani nevedel, super sance na zkousku
konecne si to budou moct kamosi zkusit, trochu je protahnu at jim ukazu co a jak a verim ze se jim to bude libit, jen je tam myslim par omezeni jako ze nejde smenovat veci
jo jo nic netradnes a a snad ani nehodis na ah - kvuli blbejm farmarum... uz zase zacinaj spamovat, aspon ze uz cloveku nechodi 10 mailu denne
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

ja jsem ten trial acc zkousel, kdyz jsem se znovu rozhodoval jestli se vratim k wowu.

Max level hrace je myslim 20 a nejak jsou omezeny i finance.
Dale eml nelze pozivat, jak jiz bylo receno.

Vse je jinak funkcni.

Jinak neni problem se servery, normalne lze hrat s kamarady co maji full.
Staci zvolit stejny realm a je to. Da se kecat whisp bez problemu atd...
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

kolega plati wow pres ty karticky a prej je ke kazde ten guest pass takze tech trialu pro lidi co to chteji jen skusit maji nekteri lidi plne suple. :D
omezeni tam jsou jak bylo receno. ale na vyzkouseni zda cloveku vyhovuje hra jako takove by to melo stacit. a pokud se cloveku jeho rozehrana postavicka moc zalibi tak lze trial acc pak povysit na plnohodnotnej.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

Wiruz píše:na free serverech hrajou z 90% deticky kterejm to rodice bud nezaplati a nebo si na to sami neumi vydelat (takova prazdninova brigada dokaze vydrzet treba i na rok... je to jen otazka priorit a chut pro to neco udelat)
hm nevim o jakejch free serverech mluvis, ale tam kde sem hral ja, tak vetsina lidi hrala proto, ze jim prislo jako blbost platit prachy za to aby mohla hrat "hru"... a mozna by ses divil, ale treba v nasi G na jednom free serveru by byl vekovej prumer mezi 18-20... a taky znam par lidi, co hrajou na free kvuli tomu, ze to nezere tolik casu... zrovna nedavno sem se bavil s jednim clovekem, co zacal na free, pak mel dve 60tky na ofiku a nakonec se zase vratil na free...
MacBook Air 13" Mid 2013 + iPhone 4s
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Průměr 18-20? No tak v takový guildě bych fakt chtěl hrát :-) Jen pro zajímavost, v guildách kde jsem doteď působil bylo málokomu pod 20 a většina mých herních kolegů je (stejně jako já) přes 30, plno i přes 40 a 50
vss Vodnik DrC+ (kp)
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

filletzz píše:hm nevim o jakejch free serverech mluvis, ale tam kde sem hral ja, tak vetsina lidi hrala proto, ze jim prislo jako blbost platit prachy za to aby mohla hrat "hru"...
Na svete to tak funguje, ked niekto pre teba nieco robi, mal by si mu za to nejako zaplatit.
filletzz píše:a mozna by ses divil, ale treba v nasi G na jednom free serveru by byl vekovej prumer mezi 18-20...
Tym sa to vysvetluje, ja som v jednej medzinarodnej EQ2 guilde, ale tam snad nikto pod 20 nema, vacsina sme okolo 30. A to je obrovsky rozdiel hrat s "dospelymi" a "teenagermi".
filletzz píše:a taky znam par lidi, co hrajou na free kvuli tomu, ze to nezere tolik casu...
Ani oficialna, platena hra ti cas nasilu nezoberie, ale len tolko, kolko si sam ochotny obetovat svojho casu.
Na free serveroch hraju/hrate len preto, ze je to zadarmo, aj ked si to nechcete priznat.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

no jenze spousta lidi na ofiku ma takovy nutkani hrat co to jde, kdyz uz za to platej...
jo hraju tam protoze je to zadarmo... ale me to na vyradeni staci... je mi fuk ze tam nejede vsechno jak ma, obcas to laguje a pada, zahraju si tam jako tak, pokecam s kamosema, zajdu nejakej dung/raid nebo jdu pobijet hordu...
ofik mi nic navic nenabidne... jen to je lip podany, jede to jak ma a je to bez lagu, ale ten "luxus" mi za 400/mesic nestoji...
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

filletzz píše: ale ten "luxus" mi za 400/mesic nestoji...
neskusils newis.....
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

filletzz píše:no jenze spousta lidi na ofiku ma takovy nutkani hrat co to jde, kdyz uz za to platej...
jo hraju tam protoze je to zadarmo... ale me to na vyradeni staci... je mi fuk ze tam nejede vsechno jak ma, obcas to laguje a pada, zahraju si tam jako tak, pokecam s kamosema, zajdu nejakej dung/raid nebo jdu pobijet hordu...
ofik mi nic navic nenabidne... jen to je lip podany, jede to jak ma a je to bez lagu, ale ten "luxus" mi za 400/mesic nestoji...
takovydle nutkani mas mozna prvnich 14 dni, pak si reknes ale co a hrajes jak potrebujes, kdyz si platis mesicne a vis ze pojedes treba na 14 dni na dovolenou zrusis platbu, je ti fuk ze nejede vsecko jak ma hm tak to si pak uzivas tak na pul, jo jo ofik ti nic navic nezabidne to si trosku protirecis, ale jak rikam hral sem UO na free shardu a bavil se s clovekem co hral na OSE, to sou 2 uplne jiny hry. Dal to nema cenu rozebirat, nehlede na nulovy support kdyz se cokoliv stane
filletzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od filletzz »

zkusil sem trial, to mi stacilo...
jinak hraju wow asi dva roky a za ty dva roky, me zatim nic nepresvedcilo jit na ofik a hadam, ze ani nepresvedci... uz sem si zvykl na free se vsema jeho plusama i minusama a sem tam spokojenej...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja jsem na neofiku zacinal s wowkem, nefungovalo temer nic, limit hracu, lagy a wipy.... po roce tam stravenem jsem presel na ofik a prvni co me trklo bylo "co jsem tam vlastne ten rok delal" :) Nerikam, ze jsou neofiky uplne naprd, ale s ofikem se to proste neda srovnat, tech 400kc mesicne je pakatel a klidne je obetuju, dyt je to jeden patecni vecer v hospode omg :) Nehlede na to, ze platit nemusis kdyz nechces hrat....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Když už je řeč o neofiko serverech, tak se došlo k následujícímu závěru:

Obecná diskuse o neoficiálních serverech tady možná je, ale jsou zakázány konkrétní názvy, linky atd. tak si na to dávejte prosím pozor.
Goldnoob team proud member!
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Hmm zvažuju, že se vrátím na ofik, 400kč/ měsíc = 10-15kč na den což vzhledem k tomu, za jaké připojení, údržbu serveru a elektřinu platí částky, mě přijde naprosto v pohodě.

Hmm ale kupovat znova WoWko, protože můj původní acc a WoWko sem už prodal to sou zas 2.5k v háji... :(
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

este si to prepocitaj, na hodina zabavy/Kč. Pivo je drahsie, billiard, golf, sipky, paintball, BINGO, motokary, bobove drahy, kina... vsetka zabava co poznam je vlastne drahsia.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

presne tak, ta platba je zanedbatelna, a offic se opravdu s free neda srovnat
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Vodny
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vodny »

Jooo moje cesta k WoW byla taky zajímavá. Prvně jsem to viděl u kámoše a řikal jsem si joooo to je ale blbost(a to mám Warcraft moc rád). Cestou domu se mi to rozleželo v hlavě tak jsem mrknul na stranky znovu na nějaky screenshoty a řikam si že když to hraje takový mrtě lidí tak to nemůže bejt špatný. Mno tak jsem si zkusil Free bylo to fain ale občas mi nešel dokončit nějakej ten Q a bohužel mě to moc bavilo. Potom jsem se o tom zmínil tomu kámošovi že jsem si to zkusil a že goood a on že má ten Guest Pass Key a bylo jasno. Ještě ten den jsem to všechno připravil a začalo se pařit. 10 dní bylo v tahu hned a bohužel jsem měl příjmačky na VŠ a jiný starosti takže jsem se k tomu dostal až nedavno když jsem se rozkoukal ve škole a bylo nahlášený hnusný počasí na dost dlouho dopředu. NO prostě jsem pokoupil krabici s WoW odblokoval kartu na platby po netu a už to jelo:-D Takže asi takhle moje cesta k WoW.

Co se týče tý platby tak si myslim že těch 360kč/měs je slušná cena za tu kvalitní zábavu. A jak někdo psal je to jeden večer v hospodě!! Teď prostě nehraju a zacvakám si to až napadne sníh a budu na to mít čas. Je teda fakt že kdyby blizzard udělal ještě třeba platbu na 14 nebo 7 dní bylo by to perfektní!! měsíc je dlouhá doba a někdo by pak mohl litovat těch 400 když by propařil třebas jen 10dní :-D
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100

Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Haha

Příspěvek od liquidfunk »

No jestli mohu doporučit, slabším náturám ani nedoporučuju začínat. Já hru začal někdy v liistopadu 05 a chytla mne teda moc pěkně. S příchodem BC jsem si dal pauzu a před necelýma třema měsícema jsem se nakonec rozhodl si BC koupit a vyleveloval 60 ku na 70. V současné době vypadá můj main takhle http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Liquidod a rozhodně zatím nemám v plánu přestat :oops:
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Jj...je to nechutnej žrout volnýho času :fear: ... známej bráchy (něco přes 30 let) je tatík a koupil svýmu synovi Wow - sám předtím nikdy nehrál a počítačové hry mu nic neříkaly...teď už má druhou postavu těsně před 70-tym levelem a tvrdí, že Wow je druhá nejlepší věc v životě, která ho kdy potkala hned po jeho synovi :shock: ... holt fenomén dnešní doby ...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“