To mi je jasny ale pro první zjištění je to Ok. Však nepíšu že to je rock solid To si určitě vyžádá delší testování.
Pokud je to hodně nestabilní, tak to padá po cca 2-5 minutách.
theedge píše:...Prime95 se mi zdá lepší, protože když si pustím Správce úloh -> výkon, tak v prime CPU jede pořád na 100%, kdežto v LinX zatížení procesoru púravidelně kolísá mezi 100 a cca 25 %.
Ale to je v LinXu normální... Protože počítá několik "bloků"... Tak samozřejmě když počítá, tak je vytížení 100%, ale když začíná nový blok, tak vytížení samozřejmě na chvíli klesne.. Ale nic jiného na test stability nepoužívám
PC:CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
2Lukes: pokud neděláš na PC nic náročného, kdy třeba několik hodin v kuse renderuješ, tak i ta půlhodina v LinX často stačí...takhle to dělám vždy a musím zaklepat, že mi to dosud nespadlo kvůli nestability
PC:AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H NTB:Apple MacBook Air M1 | Phone:Apple iPhone 15 Pro
nikkec píše:jak vidim vysledky uz bych nejradeji taky taktoval ale rekl jsem si ze pockam aspon tyden ......
Proč čekáš? Co tady někteří máte s tím zahořením? To proboha věříte těm markéťáckým blábolům z obchodů, že v ceně sesty je i zahoření atd?
Co je to za nesmysl? Buď CPU funguje nebo ne.
izers18 chci se zeptat flashoval si bios ??s tim taktovanim bych asi rad zacal ale chci jeste pred tim flashnout bios nikdy jsem to nedelal a ted jak jsou nove biosy tak nvm jestli se tam nedela jeste neco jinak
nikkec: Flashnout bios je na Asusu primitivní. Vem flashku, naformátuj ji na FAT32 a dej na ni nový bios. Vlez do biosu, spusť EZ Flash, zadej mu tu flashku s tím biosem a odklikej to. Nic na tom není.
nikkec píše:joooo takhleee az tak slozite jo :DD..omlouvam se ...za sebe xP
BIOS určitě dej aktuální.
Jinak až budeš flashovat z BIOSu, tak se připrav, že po odkliknu Flash now a YES, se nebude tak cca 30s nic dít a až vyskočí, že to hotové. Já jen aby tě nenapadlo třeba restarovat atd...
jako jo, ale ono se stane myslím přinejhorším jen to, že to tu flashku nenajde..každopádně, pokud již je flashka FAT32 a jsou na ní další soubory, není potřeba ji formátovat, ale stačí tam nakopírovat ten BIOS a jen ho potom najít mezi těmi soubory
PC:AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H NTB:Apple MacBook Air M1 | Phone:Apple iPhone 15 Pro
Jelikoz uz neni LINX dlouhou dobu updatovan, zkouseli jste do nej rucne stahnout novejsi Intel Linpack knihovny z teto intel stranky? Jde o nahrazeni linpack_xeon32.exe a linpack_xeon64.exe tim z baliku. Vzroste pak zatizeni a detekce chyb je jeste citlivejsi.
Core i9-7920X + be quiet! dark rock pro 4 .:. ASRock Taichi .:. 96GB Corsair 3200MHz .:. HP Quadro RTX A4000 16GB .:. Samsung S27A850D 27" 1440p .:. Samsung P990, EVO 850, ... .:. Fractal Design Define R3 w/ PC Silencer MK II 950W
Ryzen 5 3600, 16GB RAM, Asus Prime B550-Plus, 3x Radeon VII, Gigabyte Aorus 850W Plat.
LookAS píše:Jelikoz uz neni LINX dlouhou dobu updatovan, zkouseli jste do nej rucne stahnout novejsi Intel Linpack knihovny z teto intel stranky? Jde o nahrazeni linpack_xeon32.exe a linpack_xeon64.exe tim z baliku. Vzroste pak zatizeni a detekce chyb je jeste citlivejsi.
Zkoušel. A popravdě, nic se nezměnilo, tak nevím.
//edit: vidím, že ceny desek opět klesly...to abych zase přepsal závěr článku
izerS18: Dík ale já Turbo V EVO nemám vůbec nainstalovaný ... budu to mít zakopaný někde jinde. No nicméně vypadá že to není nestabilitou ale nějakou nekompatibilitou, protože mi to dělá prakticky furt i na defaultu :-/
theedge píše:izerS18: Dík ale já Turbo V EVO nemám vůbec nainstalovaný ... budu to mít zakopaný někde jinde. No nicméně vypadá že to není nestabilitou ale nějakou nekompatibilitou, protože mi to dělá prakticky furt i na defaultu :-/
FM_Jarnis, Official Rep, replied 22 days ago
Please download and install this new update to SystemInfo and see if it resolves your issue
http://www.futuremark.com/download/fi...