Battlefield 3
Moderátor: Baneshee
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Battlefield 3
A můžeš mě teda vysvětlit, proč v Bad Company s pingem 180ms žádný lagy nejsou??
- keistown
- Žlutá karta

-
Zazil jsem prakticky to samy v bete, nektery servery s nizkym pingem strasne lagovaly. Nektery s pingem vyssim jely v klidu, myslim ze tyhle lagy kdy te to vraci zpet atd jsou spis nejaky problem serveru nez pingem.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ta hra má problémů víc než pozitiv 
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak to teda neni pravda! tento rok som lepsie nic nehral
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Lol..
Imho ty mapy to je des bes.Az na 2 nebo 3 to je odpad.
Treba ten tunel-wtf??Tohle ma byt mapa 64 conqest?Smeju se.
Maximalni super mega campfest.
Mapy ktery za neco stojej - grand bazar, firestorm, caspian.Ostatni odpad.
Imho ty mapy to je des bes.Az na 2 nebo 3 to je odpad.
Treba ten tunel-wtf??Tohle ma byt mapa 64 conqest?Smeju se.
Maximalni super mega campfest.
Mapy ktery za neco stojej - grand bazar, firestorm, caspian.Ostatni odpad.
Naposledy upravil(a) HEAD dne ned 30. říj 2011, 20:18, celkem upraveno 2 x.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
BFBC2 bylo po vydání snad ještě horší než to co tu popisujeteRed Devil píše:A můžeš mě teda vysvětlit, proč v Bad Company s pingem 180ms žádný lagy nejsou??
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No skoro mě to připadá, že by to měli celý smazat a naposat znova od začátku 
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A hráls něco jinýho??dzefo píše:tak to teda neni pravda! tento rok som lepsie nic nehral
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak pánové dnes jsem si konečně vyzvedl Battlefield 3 a musím říct je to senzace lepší střílečky snad nebylo a dlouho nebude. Jinak na mé sestavě to jede úplně famózně jsem spokojen. Zatím jen testuji pak napíši další postřehy ,ale líbí se mi ta týmová akce. MP vyzkouším až k večeru. 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- SNowie
- Začátečník

Začínám litovat těch vyhozenejch peněz, většina ne-large conquest map má jeden stupidní choke kolem středové vlajky, kterej se pokaždé změní v mlýnek na maso - most přes řeku, prostředek tunelu nebo absolutně nejstupidnější terminál v metru. Ke každému vedou jen 2-3 úzké koridory a kdo se tam dostane první zpravidla vyhraje bez námahy mapu. Všudypřítomná křoví a kempspoty, kde není problém střílet se zbraní schovanou v překážce aniž by byl člověk vůbec viděn nebo táhlé chodby, kterými neustále létají rakety či granáty opravdu nepomáhaj. Trojvlajkovej conquest je prostě naprosto nedomyšlená kravina, 64 lidí je na tohle vážně moc.
A sere mne to ať už jsem na té šťastnější straně nebo u těch chudáků, co se to musí pokoušet protlačit. Je to ubohost.
// existují vůbec servery s mapami z back to karkand?? nemůžu najít ani jeden
A sere mne to ať už jsem na té šťastnější straně nebo u těch chudáků, co se to musí pokoušet protlačit. Je to ubohost.
// existují vůbec servery s mapami z back to karkand?? nemůžu najít ani jeden
Naposledy upravil(a) SNowie dne ned 30. říj 2011, 21:05, celkem upraveno 1 x.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jojo tyhle mapy sou vážně debilita už jsem o tom psal, to metro v tom vedeSNowie píše:Začínám litovat těch vyhozenejch peněz, většina ne-large conquest map má jeden stupidní choke kolem středové vlajky, kterej se pokaždé změní v mlýnek na maso - most přes řeku, prostředek tunelu nebo absolutně nejstupidnější terminál v metru. Ke každému vedou jen 2-3 úzké koridory a kdo se tam dostane první zpravidla vyhraje bez námahy mapu. Všudypřítomná křoví a kempspoty, kde není problém střílet se zbraní schovanou v překážce aniž by byl člověk vůbec viděn nebo táhlé chodby, kterými neustále létají rakety či granáty opravdu nepomáhaj. Trojvlajkovej conquest je prostě naprosto nedomyšlená kravina, 64 lidí je na tohle vážně moc.
- Frackore
- Nováček

-
Podle mě je to hra geniální, ovšem nedodělaná... pár patchů nebude mít chybu
Mě to po 10-25 minutách spadne s hláškou program přestal pracovat a tím končím... :X Udajně kvůli PB ale co s tím mám dělat, to už jsem se nikde nedočetl, takže otázka, má někdo podobný problém, případně jak ho vyřešil ?
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
V čem je geniální?Frackore píše:Podle mě je to hra geniální, ovšem nedodělaná... pár patchů nebude mít chybuMě to po 10-25 minutách spadne s hláškou program přestal pracovat a tím končím... :X Udajně kvůli PB ale co s tím mám dělat, to už jsem se nikde nedočetl, takže otázka, má někdo podobný problém, případně jak ho vyřešil ?
teď jsem hrál mapu, nevim jmeno ale je tam tunel
pred nim jsou tri posty k zabrani za nim dva
ten tym na strane s dvouma nemá šanci se přez tunel dostat
nasbíral jsem plno bodů jen za medika za to, že jsem házel lékarny a oživaval, nikoho nesundal
stačí bejt vzádu a léčit a dostaneš se na prvné pozice v bodování...
- Frackore
- Nováček

-
To je věc názoru, spamovat a hádat se kvůli tomu nebudu... ale mě mapy prostě baví... 
- meca
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
je to jen o lidech a jak dokazou spolupracovat, pokud jede kazdej sam na sebe je to samozrejme o hovneRed Devil píše:V čem je geniální?Frackore píše:Podle mě je to hra geniální, ovšem nedodělaná... pár patchů nebude mít chybuMě to po 10-25 minutách spadne s hláškou program přestal pracovat a tím končím... :X Udajně kvůli PB ale co s tím mám dělat, to už jsem se nikde nedočetl, takže otázka, má někdo podobný problém, případně jak ho vyřešil ?
teď jsem hrál mapu, nevim jmeno ale je tam tunel
pred nim jsou tri posty k zabrani za nim dva
ten tym na strane s dvouma nemá šanci se přez tunel dostat
nasbíral jsem plno bodů jen za medika za to, že jsem házel lékarny a oživaval, nikoho nesundal
stačí bejt vzádu a léčit a dostaneš se na prvné pozice v bodování...
zrovna ta mapa s tunelem je imho dobra, dva body na kazdy strane a jeden uprostred tunelu (a nikoliv tri na jedny a dva na druhy, hrals to vubec?), je x zpusobu jak se dostat na druhou stranu tunelu ale to musej lidi trochu premejslet a hlavne spolupracovat
- ŠakaL
- Začátečník

nektery servery sice lagujou,ale hra me lag netoleruje.sou to buzny.Mam tak jednou za 45min 4vterinovej lag a koncim.V jinejch hrach me to jen pozastavi.
Red Devil. vole tak hraj na NL a Polskejch serverech ty nelagujou.
Red Devil. vole tak hraj na NL a Polskejch serverech ty nelagujou.
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hraju jen na evropskejch, polsky skusim.
- Vlastimil91
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jako nevím ,ale mě nic nepadá. Dnes se mi hned stáhnul nějaký pathe o velikosti 487MB a vše jede v cajku 
CPU: Devil's Canyon i5 4690K 4,8GHz , GPU: MSI GTX 970 GAMING 4G 1528MHz, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB 2400MHz CL11, MB: MSI Z97 GAMING 5, LAN: Killer E2200, SSD: Kingston 240GB HyperX Fury + 240GB HyperX Savage a 1,5TB HDD, 23" ASUS IPS, PSU: Seventeam ST-P0520PBA Cilense Modular 520W, Windows 10 Pro 64bit, LG V10, ROCCAT Kave XTD Digital 5.1
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Spoluprace ti je v tom tunelo nahovnu.Staci zakempenej manik s kulometem a ani si neskrtnes.
Sam sem to zkusil a za par vterin 20 killu.Staci se zakempit nekam do tmy a lidi ti behaj pred hlaven jak kralici a nevidej te.
Ta hra je jen o kempeni.Stejny jak prechod seiny..vsude miliarda mist na zakempeni.Nemas sanci sejmout kempera, protoze ho nevidis a on te sejme jako nic.
Sam sem to zkusil a za par vterin 20 killu.Staci se zakempit nekam do tmy a lidi ti behaj pred hlaven jak kralici a nevidej te.
Ta hra je jen o kempeni.Stejny jak prechod seiny..vsude miliarda mist na zakempeni.Nemas sanci sejmout kempera, protoze ho nevidis a on te sejme jako nic.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
nevite cim muze byt to, ze se mi pc pri hrani singlu vzdy restartuje kdyz v jedny z prvnich misi vlezu na ten most kde mam sebrat ten kulas?
vzdy reset. pritom PC stable, uz sem zkousel i schodit oc