Battlefield 4

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Battlefield 4

Příspěvek od Flegy »

to chce klid. dej ty srajde cca 2 roky a mozna to bude i hratelny...

jinak demence... 6 raket do heliny ze stihacky, nespocetne hitu z kanonu a hle... ona ne a ne chcipnout. netcode k nicemu, chyba s vypoctem headshotu (umirani na jednu dve kulky all the time...) proste nadhera
iOioo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od iOioo »

za dva roky bude BF5 :lol: kdesi som to čítal že každé dva roky majú v pláne vydávať BFko ... takže to pôjde stále dokola :D
Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

hej to som potreboval vediet bracho, idem si naliat :roll:
PKBO
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od PKBO »

Blaho poraď nějaký triky na JETu, je to hrozně rychlý, já přelítnu z jednoho konce mapy na druhý, tam se otočim provedu jeden útok a zas si musim znovu nalítavat takže za minutu letu zaútočim jednou a to ještě ke všemu nic netrefim :d
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Na žalobu bys musel bydlet v civilizovanější krajině. Ale upřímně jsem zvědavý, jak dlouho si ještě dovolí vydávat nedodělky a jak dlouho jim my hráči budem zobat z ruky předobjednávky. Protože je to v podstatě naše kolektivní vina (nenávidím tohle spojení, ale bohužel se sem hodí). Nebudou předobjednávky a komické fronty u zahájení prodeje? Vydavatel udělá vše pro to, aby hra vyšla v co nejlepším stavu. Budou si všichni jak idioti kupovat hry na základě "zaručeně pravých dojmů" před vydáním? Situace se nezmění.
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

PKBO píše:Blaho poraď nějaký triky na JETu, je to hrozně rychlý, já přelítnu z jednoho konce mapy na druhý, tam se otočim provedu jeden útok a zas si musim znovu nalítavat takže za minutu letu zaútočim jednou a to ještě ke všemu nic netrefim :d
ja neviem, ale na triezvo lietat neviem. :mrgreen:
Zaklad je, aby na druhej strane nebol skiller v jete, ktory ma este podporu aj na zemi a potom mi to ide.
Tazko radit. Dostatok fps, dobru mysku a aby to cloveka bavilo :wink:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Mám dva dotazy týkající se destrukčního modelu, jelikož šla 4-ka zatim mimo mě:
1) Jak moc je prostředí zničitelný, když bych to porovnal s BBC2?
2) Dá se destrukce využít nějak v boji nebo je ve hře jen na oko?

Jde mi o to, že teď vychází Second assault, kde bude i Operace Firestorm, a mě by zajímalo, jestli bych si svou TOP mapu užil i trošku víc než ve trojce.

Díky :wink:
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

no asi takhle, na operation locker si airbuřtem rozstřeluju zeď abych za ní mohl kempit a sypat ostatní protože tam nejsem vidět

BFBC2 má lepší destrukci než BF3 a BF4
michalos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od michalos »

Přesně tak, nemůžu si pomoct, ale destrukce byla nejlepší v Bad Company 2, kde jsem jí v boji využíval furt (jj, zlatej granátomet :D :D :D ), tady je to spíše na oko....

Že bych po pár letech zase zkusil BC2?
Case: Jonsbo BO400 + 10x FAN Noctua Sterrox black, CPU: AMD Ryzen 7 9850X3D, MB: ROG CROSSHAIR X870E HERO, RAM: 64GB DDR5, Gskill 6000 MHz CL28 (2x32GB), VGA: Nvidia MSI RTX 5090 Suprim 32GB GDDR7, SSD: Samsung 9100 4TB (System) + USB/Sata 7,68TB Micron 5210 ION (enterprise), Sandisk Professional G-DRIVE 24TB, PSU: Seasonic Prime TX-1600 Noctua Edition, Corsair K100 RGB OPX US layout, Panasonic TX-65JZ2000E, Samsung 27" Odyssey OLED G8 (G81SF) 4K 240Hz, Linksys Velop PRO 7 OS: Windows 10 Enterprise
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Úplně na oko to není, ale že by to byla nějaká hitparáda se taky říct nedá. A zdůvodnění naskriptované destrukce prohlášením, že je to designerský záměr a že by nás mapa srovnaná se zemí nebavila... No mohli vydat nějakou sandboxovou mapu a nechat na tom řádit 64 hráčů, popularita by byla pádnější důkaz než řeči "game designérů". Je otázka, jestli dnešní PC a konzole nové generace mají na to, aby simulovaly destrukci cihlu po cihle. Fakt bych rád viděl uvěřitelnější model, kdy RPG na jednu stranu nesejme celou zeď na jednu ránu (pokaždé stejně) a na druhou stranu udělá na zdi vedle jen začouzený flek. Jenže ve chvíli kdy se to někdo odváži vysvětlit, hned jsou tu "game designéři" a jejich nám nucené představy o tom jak by to vlastně mělo vypadat :P
Core i5 3570k @ 4.5GHz | AMD HD7970 | MSI Z77A-G43 | 24GB RAM | Audiotrak Prodigy HD2 | Crucial RealSSD C300 256GB + Intel S3500 240GB | 2TB HDD | CM Silencio 500 | Seasonic S760 platinum | Xigmatek Aegir + Noctua NT-H1
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

kupkoid píše:Je otázka, jestli dnešní PC a konzole nové generace mají na to, aby simulovaly destrukci cihlu po cihle.
Mozno by sme boli prekvapeny co take moderne PC dokaze, keby to tie hoväda optimalizovali a vobec na tom makali.V BF4 a destrukcia ? kde ? Ja neviem, podla mna bola BC2 ovela zabavnejsia hra. BF4 uz nadej nedavam. Mozno spravna cesta je Mantle od AMD,ze budu vyrobcovia hardwaru uzko spolupracovat s firmamy co makaju na gameskach. Kazdy rok menit VGA ? omg a naco?
Dobre z nas žmýkajú miliardy a mi jak chujove ich im dame :roll: Dufam, ze aj v nVidii pochopia o co sa snazi AMD a nebudu na nich pozerat do poslednej chvile ako idioti . A BC3 nebude ?

PS:este ma zarazilo ako DDebil ospevuje AMD 7990,ze ide vyborne ,super , ziadny microstuttering,
a znamy co hrava BF4 tak mu BF4 ide na hovno. Cize este stale ma neopustil strach z dvojcipoviek,
je to trapne. No len dufať ze to Mantle bude super a ziadna bublina
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Kluci, diky za popis (ne)destrukce. BF4 tedy necham dal litat mimo me. Na BBC2 mam obcas taky chut znovu zahrat. Trojku by pry radi v DICE udelali, ale nevi kdy na ni prijde rada.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

Ve stavu v jakém teď BF4 je stejně nejde hru doporučit. Nehledě na destrukci. Ona tam teda je, baráky se dají srovnat se zemí (ale jen k tomu určené a vždy stejně) a prostě je to všechno předscriptované. Levolution je ptákovina a zvláště v SA to vypadá jako čistě marketingová nálepka, nic co už by tu někdy nebylo a žádné velké momenty co by opravdu změnily mapu.

Osobně si myslím, že destrukce ve 4 vypadá tak jak vypadá kvůli starým konzolím. Uvidíme s čím přijdou do budoucna.
zumpar1234

Příspěvek od zumpar1234 »

blahorodie píše:
kupkoid píše:Je otázka, jestli dnešní PC a konzole nové generace mají na to, aby simulovaly destrukci cihlu po cihle.
Mozno by sme boli prekvapeny co take moderne PC dokaze, keby to tie hoväda optimalizovali a vobec na tom makali.V BF4 a destrukcia ? kde ? Ja neviem, podla mna bola BC2 ovela zabavnejsia hra. BF4 uz nadej nedavam. Mozno spravna cesta je Mantle od AMD,ze budu vyrobcovia hardwaru uzko spolupracovat s firmamy co makaju na gameskach. Kazdy rok menit VGA ? omg a naco?
Dobre z nas žmýkajú miliardy a mi jak chujove ich im dame :roll: Dufam, ze aj v nVidii pochopia o co sa snazi AMD a nebudu na nich pozerat do poslednej chvile ako idioti . A BC3 nebude ?

PS:este ma zarazilo ako DDebil ospevuje AMD 7990,ze ide vyborne ,super , ziadny microstuttering,
a znamy co hrava BF4 tak mu BF4 ide na hovno. Cize este stale ma neopustil strach z dvojcipoviek,
je to trapne. No len dufať ze to Mantle bude super a ziadna bublina

Ved prave spolupraca vyrobcov PC HW s vyvojarmi tie hry robi narocnejsimi napriklad PhysX atd, vyrobcovia grafickych kariet potrebuju aby boli hry narocne casto aj zbytocne. Uzka spolupraca prinasa vylepsenia hier rast ich narocnosti alebo implementaciu exkluzivnych technologii. Na Mantle by som sa velmi nespoliehal. A dalsia vec veris ze vecne zabugovane AMD pride s mantle ktore bude bez problemov od prveho dna fungovat ako ma? aj keby to bola pecka minimalne zo zaciatku to ma velmi velky predpoklad ze to bude zabugovane jak fras. Ved AMD + DICE ultra kombo na tech. problemy. :mrgreen:
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

hmm nescriptovaná a neomezená demolice by byla hodně zajímavá. Teď jsem to několik dní nehrál a ještě asi několik dní nebudu. Teď raději brázdím moře v Black Flag :) třeba než to dohraju tak bude zase nějakej patch co opraví aspoň ten sound bug. Ten mě aktuálně vysírá nejvíce.
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

tak hlavně je uplně tragický to jak v roce 2007 vypadalo crysis 1 a jak vypadaj hry teď

tam je snad všechno pokročilejší než tady
kupkoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kupkoid »

To jsem si včera říkal taky, viděl jsem po dlouhé době nějaké video z Crysis a za těch 6 let se neudálo skoro nic, kdyby Crysis 1 vyšel dneska tak je pořád považovaný za grafickou špičku. Ale víte jak, je to jen 6 let vývoje. A za tak krátkou dobu se přece nedá grafický pokrok poznat. Se podívejte, jak to vypadalo v roce 2001.

Resp. ona se ta grafika hnula, ale špatným směrem. Začaly se hromadně aplikovat post-process efekty, ale modely/textury zůstaly stejné. A co na hrách nemůžu vystát jsou právě všechny možné motion blury, lens flary, "bordel na čočce" - ahoj BF3/4 a podobné. Tvůrci se vydali cestou pozlátka na hromadě hnoje :)
icebosss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od icebosss »

BTW dneska je velká sleva na Battla 4.... kdo chce mít premium + hru za levno nechť postupuje tímto způsobem

http://dd.reddit.com/r/GameDeals/commen ... 2831_2281/

Hra + premium výchází na 700 pesos, což je 1075 Kč :P

teď jsem tak nakoupil a je to v pohodě
sefin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sefin »

dobrej deal. Mě to vyšlo na 2200 + 1600 (které neuvidím po naletění na playintime) :-D no holt je to jako kdybych si koupil za plnou palbu tomb raidera a farcry k tomu. ty jsem koupil za pár šupek.

škoda, že si ten zmrd už smazal veškeré kontaktní údaje. Já si to zapomněl blbec uložit. Jinak bych se stavil na osobní návštěvu a rozbil mu pěkně držku. (ano v našem banana státu by to bylo trestné nebo přestupek) ale za ten pocit by to stálo :lol:
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

zumpar1234 píše:Ved AMD + DICE ultra kombo na tech. problemy. :mrgreen:
:up: +1 :lol: :lol:
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“