-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- VictimCZ
- Začátečník

-
zalezi so jsou pro tebe instance ..zda 5man nebo raidy a jak casto. na 5man je doter slabsi protoze nez se mu to roztika tak to je uz mrtve.
destro je lepsi ale zas nejhorsi ze vsech tri buildy v arene.
noobguard je klasika.. s afli je to nejhranejsi build na areny a defakto se vybira podle toho co mas za partaky. a slusne naklada i v 5man. ale zas v raidu je noobguard uplne to posledni co tam nekdo vezme. tam zas vynikne afli a destro s obetovanim peta pro dalsi +dmg.
destro je lepsi ale zas nejhorsi ze vsech tri buildy v arene.
noobguard je klasika.. s afli je to nejhranejsi build na areny a defakto se vybira podle toho co mas za partaky. a slusne naklada i v 5man. ale zas v raidu je noobguard uplne to posledni co tam nekdo vezme. tam zas vynikne afli a destro s obetovanim peta pro dalsi +dmg.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
- Butch
- Středně pokročilý

To je presne co jsi napsal, dotky se u 5man instanci poradne nestacej roztikat, vetsinou stihnu nahodit a pak neco ve stylu Immolate + Incinerate. A mob je dead, tiknou tak 3x kazda.
Zatim musim nabrat nejaky eqip pres pvp a areny a instance (5 man, maximalne kara) nez se dostanu na raid.
Na 5 man inst bys tedy spise doporucil Felguarda + affi, tak jak jsem to predtim vlastne mel? je fakt ze je dost tezky najit kompromis na instance a pvp, ale zase nechci kazdy den kvuli tomu respec
Z toho co jsi psal jsem pochopil ze arenu s felguardem a 5 man instance take, na raidy uz to nebude. To mi ale asi zatim bude stacit
Asi vim proc je v raidech felguard naprd. Dostane jednu ranu a lezi co?
Zatim musim nabrat nejaky eqip pres pvp a areny a instance (5 man, maximalne kara) nez se dostanu na raid.
Na 5 man inst bys tedy spise doporucil Felguarda + affi, tak jak jsem to predtim vlastne mel? je fakt ze je dost tezky najit kompromis na instance a pvp, ale zase nechci kazdy den kvuli tomu respec
Z toho co jsi psal jsem pochopil ze arenu s felguardem a 5 man instance take, na raidy uz to nebude. To mi ale asi zatim bude stacit
Asi vim proc je v raidech felguard naprd. Dostane jednu ranu a lezi co?
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
cim vic melee v raidu tim vic nanic, navic jak by si s nim hybal do stran atd, proste je to pet, kerej neumi uhnout pred area efektem nema moc hp ani nejakou vydrz, jakejkoliv pet do raidu privede akorat problemy a ne dmgButch píše: Asi vim proc je v raidech felguard naprd. Dostane jednu ranu a lezi co?
- Butch
- Středně pokročilý

Myslite si ze az bude novy datadisk, tak bude navic dalsich 10 talent pointu a pujde treba kombinace felguard + ruin? Nebo ty "stromy" prekopou tak aby to neslo? Vim ze je to jeste za dlouho, ja jen jestli nekdo neco nezaslechl 
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

No při BC taky přibylo talent pointů, ale jestli to půjde tak jak píšeš to ví snad jenom vývojáři Blizzardu ( zatím ).Butch píše:Myslite si ze az bude novy datadisk, tak bude navic dalsich 10 talent pointu a pujde treba kombinace felguard + ruin? Nebo ty "stromy" prekopou tak aby to neslo? Vim ze je to jeste za dlouho, ja jen jestli nekdo neco nezaslechl
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Butch
- Středně pokročilý

Tak jsem respecnul zpet na demo, ale trochu jinak nez predtim.
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
Shadowburn je docela pecka, zatim crituje kolem 1600.
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 0000000000
Shadowburn je docela pecka, zatim crituje kolem 1600.
- Butch
- Středně pokročilý

Existuje addon, co umi zobrazit nad postavou protihrace jeho class?
To znamena abych videl co je to za class, ale nemusel na nej klikat.
To znamena abych videl co je to za class, ale nemusel na nej klikat.
- Skeeter
- Začátečník

Butch > tak to netusim, ale jestli myslis jako pod jmenem nad postavou tak to asi ne, myslim, ze ho musis mit v targetu nebo na nej alespon najet mysi...
Ja zase shanim nejakej addon co mi umozni sledovat vice targetu. Je to predevsim do instanci abych vedel kdy kterej mob neco casti a mohl na nej hodit silence pripadne shackle atp....
Ja zase shanim nejakej addon co mi umozni sledovat vice targetu. Je to predevsim do instanci abych vedel kdy kterej mob neco casti a mohl na nej hodit silence pripadne shackle atp....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Butch
- Středně pokročilý

zatim na to nemam honory, spis by me zajimalo co by jste preferovali:
PVP pasek boty wristy
soucet statu
Dreadweave:
Stamina: 121
intelect: 76
damage: 97
resi: 87
Silk:
Stamina: 103
intelect: 72
damage: 86
resi: 65
crit rating: 68
Jde o to ze jsem videl dost destro warlocku s Dreadweave(preferovani resilience a staminy) misto Silk(spell crit). Proc to? kvuli resilienci v pvp? Nebo kvuli maximalizaci staminy?
Spell crit je z tehle 3 veci kolem 3,5 %, to by za to stalo ne?
//BTW uz jsem nasetril tech 5000g(farmenim, transmutaci a udelani vetsiny q s warlockem
) a koupil ridding skill 300
uz je prede mnou "jenom" heroic Sethekk Halls...snad bude o vikendu grupa. Uz se tesim na rychlou vranu jak na vanoce.
takze usetrit ty prachy jde za 14 dnu, ale je to fakt neco. Nekdo s lepsim hernim skillem by to mel urcite rychleji, ale ja jsem rad i za tohle.
vyhoda byla druhe postavy na 70 lvl a udelani vetsiny q, kdyz je za jeden cca 10-12g, tak to jde rychle
.....navic kdyz pak ty same q pak udelate znovu s druhym charem...
PVP pasek boty wristy
soucet statu
Dreadweave:
Stamina: 121
intelect: 76
damage: 97
resi: 87
Silk:
Stamina: 103
intelect: 72
damage: 86
resi: 65
crit rating: 68
Jde o to ze jsem videl dost destro warlocku s Dreadweave(preferovani resilience a staminy) misto Silk(spell crit). Proc to? kvuli resilienci v pvp? Nebo kvuli maximalizaci staminy?
Spell crit je z tehle 3 veci kolem 3,5 %, to by za to stalo ne?
//BTW uz jsem nasetril tech 5000g(farmenim, transmutaci a udelani vetsiny q s warlockem
takze usetrit ty prachy jde za 14 dnu, ale je to fakt neco. Nekdo s lepsim hernim skillem by to mel urcite rychleji, ale ja jsem rad i za tohle.
vyhoda byla druhe postavy na 70 lvl a udelani vetsiny q, kdyz je za jeden cca 10-12g, tak to jde rychle
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Dreadweave je určitě odolnější. Má o 18 stam víc a jestli máš ještě Demonic Embrace a Fel stamina, tak je to teda nášup. Má víc resilience což je do areny jedině dobře. Škoda toho critu. 3,5% je fakt dost. Zachránit by si to mohl na PVP necku, když vezmeš ten s nižší stamkou a dáš do toho ten epic gem z PVP s 10 crit rating tak už máš 28 crit rating a pak dalších 10 do wristu. Tak dáš 38 crit rating. Ale sou to další honory. Btw. Vždyť to není v setu, tak proč to nezkombinovat a udělat něco mezi.
Dalšich 20 res dostaněš z Medaillon of The horde.
Je to sice 16k honoru, ale když je AV vikend, tak to daš za den
Jinak taky přemýšlím, že přejdu na destro na pvp na lvl 70. S aff mam sice mnohem větší výrdž, ale jde to "pomalu". Na lvl super, nemusim restit, proste du, ale do PVP hlavne do aren mi to prijde pomale, jeste tam nejsem, ale pripada mi to tak.
No a těch 5000g si počkam na dalši datač. zase to pude na polovinu a 5000g pujde za dva dny. Ale by me zajimalo, co si na me zase vymysli novyho za 500 000G
Dalšich 20 res dostaněš z Medaillon of The horde.
Je to sice 16k honoru, ale když je AV vikend, tak to daš za den
Jinak taky přemýšlím, že přejdu na destro na pvp na lvl 70. S aff mam sice mnohem větší výrdž, ale jde to "pomalu". Na lvl super, nemusim restit, proste du, ale do PVP hlavne do aren mi to prijde pomale, jeste tam nejsem, ale pripada mi to tak.
No a těch 5000g si počkam na dalši datač. zase to pude na polovinu a 5000g pujde za dva dny. Ale by me zajimalo, co si na me zase vymysli novyho za 500 000G
- Butch
- Středně pokročilý

JJ mas pravdu, ty tri veci nejsou setovy, takze se to da kombinovat.
Mas uplne stejny pocity jako mam ja....mam kolem 700 spelldmg, kdyz jsem zkousel affi a hordaci jdou proste dolu moc pomalu. Je sice pekny ze za 30 sekund chcipnou, ale k cemu mi to je? V arene je potreba udelat co nejrychleji co nejvetsi paseku. Na affi potrebujes hodne velkou spell dmg, aby to stalo za to a tvoje dotky nebyly k smichu
. Je to tak no, nekoho kdo ma 12K hp, proste nerozhodi kdyz mu tika coruption kolem 350 a siphon life kolem 180 coz jsem zazil kdyz jsem s relativne nizkou spell dmg kolem 600 sel do affi. Treba na tohle je moonkin good, caster s 10k armoru chvili vydrzi a par slupek nanda 
dotky(corruption, unstalbe affi) musej tikat alespon za 500, aby to bylo znat...coz bys musel mit tak cca + 1200 shadow dmg. Nebo se pletu?
Nekdo mi tvrdil ze se da PVP i s destro buildem.
muj navrh je:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 2513031251
ale treba je to blbost no....
Podle me destro ano, ale ne u 2 vs 2
jakej na to mate nazor build vs arena?
Jeste jeden dotaz
Jak presne funguje Conflagrate?
Tusim ze kdyz jede Immolate, tak to vezme dmg conflagrate a pricte to k tomu co nestihlo dotikat z Immolate ne?
A nebo to jen zrusi Immolate, To by pak ale nemelo vyznam asi
Mas uplne stejny pocity jako mam ja....mam kolem 700 spelldmg, kdyz jsem zkousel affi a hordaci jdou proste dolu moc pomalu. Je sice pekny ze za 30 sekund chcipnou, ale k cemu mi to je? V arene je potreba udelat co nejrychleji co nejvetsi paseku. Na affi potrebujes hodne velkou spell dmg, aby to stalo za to a tvoje dotky nebyly k smichu
dotky(corruption, unstalbe affi) musej tikat alespon za 500, aby to bylo znat...coz bys musel mit tak cca + 1200 shadow dmg. Nebo se pletu?
Nekdo mi tvrdil ze se da PVP i s destro buildem.
muj navrh je:
ale treba je to blbost no....
Podle me destro ano, ale ne u 2 vs 2
jakej na to mate nazor build vs arena?
Jeste jeden dotaz
Jak presne funguje Conflagrate?
Tusim ze kdyz jede Immolate, tak to vezme dmg conflagrate a pricte to k tomu co nestihlo dotikat z Immolate ne?
A nebo to jen zrusi Immolate, To by pak ale nemelo vyznam asi
Naposledy upravil(a) Butch dne čtv 20. zář 2007, 22:01, celkem upraveno 1 x.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

jestli pudu z Aff pryč, tak pudu destro. Nějakyho felblba nepotřebuju
Ten build no nevim. Taky to nějak nemužu vymyslet.
Určitě bych teda využil Emberstorm. 10% fire dmg a to ještě když je většina destro kouzel fire mi přijde velká škoda nevyužít.
Ted ten destro strom no nevim. Když už, tak bych asi rašdi využil Fel stamina misto Demonic Aegis. I když je to spell dmg. Ale misto 100 by ti fel armor přidal jenom dalšich 30. Ale 3% HP taky neni zas tolik.
Improved Corruption. Vyplatí se tam dát 5 bodu, když nejsi aff? Budeš to použivat? A na PVE tě ten cast nezabije. Tim by si ušetřil 5 bodu a zbylo by ti i Emberstorm a Pyroclasm.
Ten pyroclasm se používá tak často, že se vyplatí spolehat na stun?
Co třeba takhle
Ten build no nevim. Taky to nějak nemužu vymyslet.
Určitě bych teda využil Emberstorm. 10% fire dmg a to ještě když je většina destro kouzel fire mi přijde velká škoda nevyužít.
Ted ten destro strom no nevim. Když už, tak bych asi rašdi využil Fel stamina misto Demonic Aegis. I když je to spell dmg. Ale misto 100 by ti fel armor přidal jenom dalšich 30. Ale 3% HP taky neni zas tolik.
Improved Corruption. Vyplatí se tam dát 5 bodu, když nejsi aff? Budeš to použivat? A na PVE tě ten cast nezabije. Tim by si ušetřil 5 bodu a zbylo by ti i Emberstorm a Pyroclasm.
Ten pyroclasm se používá tak často, že se vyplatí spolehat na stun?
Co třeba takhle
- Butch
- Středně pokročilý

a nebo takto:
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 2513531251
to uz jsem ale pak rovnou mohl hrat za maga
potrebuju najit proste kompromis stejne jako ty.
Aby to bylo pouzitelny jak na arenu, tak na instance.
Obavam se ale ze s destro buildem ani nestacim nic vykouzlit a budu v arene tuhej.
Zatimco s affi muzu alespon rozhodit 3 instantni dotky
Jo jinak info pro vsechny. Pokud jedete demo s felguardem a delate respec treba na afii a pak se zase rozhodnete vratit, nemusite znovu kupovat "knizky" Felguardovi. Asi vite, ale nekdo treba ne.
http://www.wow-europe.com/en/info/basic ... 2513531251
to uz jsem ale pak rovnou mohl hrat za maga
potrebuju najit proste kompromis stejne jako ty.
Aby to bylo pouzitelny jak na arenu, tak na instance.
Obavam se ale ze s destro buildem ani nestacim nic vykouzlit a budu v arene tuhej.
Jo jinak info pro vsechny. Pokud jedete demo s felguardem a delate respec treba na afii a pak se zase rozhodnete vratit, nemusite znovu kupovat "knizky" Felguardovi. Asi vite, ale nekdo treba ne.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

JJ. To bude problem, taky se bojim, ale lockove patri mezi castery s pomerne dost HP a kdyz se vypakujes se sucubou, tak když na tebe vleti rogue, tak ho zpacifikuje a pak uz to bude mit hodne tezky. Do 2vs2 bych bral succubu. udelas z toho 2vs1. A do 3vs3 taky ale do 5vs5 uz asi felhuntera proti casterum. Kdyz ho posles na healera tak ho nachvili vyradi z boje.Butch píše: Obavam se ale ze s destro buildem ani nestacim nic vykouzlit a budu v arene tuhej.
A btw. Ten Life tap tam to je jako co?
- Butch
- Středně pokročilý

jen takPzKpfw VI Tiger píše:Ten Life tap tam to je jako co?
- Rajče
- Mírně pokročilý

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník