Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

dpi

Příspěvek od fiLL-kiLL »

jj, díkec, no ukazuje mi to průměrně 125 hz, tak nechápu proč při rychlem a prudkém trhnutí se zasákáva pohyb, to by asi neměla dělat mainstreamová myš za litr logitech mx400 :(
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

flanker píše:
axloth píše:No dik, tam jsem koukal, ale vykoukal jen reklamni blaboly o zbytecnostech. Vsehny maji stejny 3-fire, stejnejch 6 dpi, stejnej zazaracen x7 laser engine, drat stejnej, tlacitka asi taky stejny...

Nastesti to uz moc neni potreba, opravil jsem si svou GM-4200 :twisted:

liseji se povrchem. ta 750f je leskla, je na ni videt vice poceni,chamtance atd. Ta bf se lepe drzi-takovy polomatny povrch....
No a hlavně se liší ve velikosti, ta "BF" je větší než "F". 8-)
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

James S píše:
flanker píše:
liseji se povrchem. ta 750f je leskla, je na ni videt vice poceni,chamtance atd. Ta bf se lepe drzi-takovy polomatny povrch....
No a hlavně se liší ve velikosti, ta "BF" je větší než "F". 8-)
uff,to ani nevim...mne prijde velika akorat, ideal pro mensi-stredni ruku ta BFka
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

Od teď používám Logitech MX518 v nejnovější verzi (1800dpi a Vista ready). Razer už nikdy.
owoce
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od owoce »

oneill_sx1 píše:Od teď používám Logitech MX518 v nejnovější verzi (1800dpi a Vista ready). Razer už nikdy.
Nechápu jak můžeš doporučit Logitech G5 před razerem diamondback 3g.

Osobně jsem udělal tu píčovinu, že sem Copperheada vyměnil za G5 dark blue, šťastnej sem si to donesl domů a ouha, myš na 1000hz 2000dpi a neuvěřitelně pomaleji reagovala proti Copperheadovi.PO 2 hodinách jsem ji odpojil a vyměnil za Razer Diamondback 3G , copperheady nebyly skladem.
Zkoušel sem Razer Lachesis, ale to je úlet, druhej den šla zpět.

Problém G5 je právě nic moc senzor, 3G od Razeru je překonává řádově.
Optika u MX518 je něco jiného, je lepší, nedá se tak lehce utrhnout jako G5 a stíhá, narozdíl od G5.S mx518 sem byl pár tejdnů spokojenej, ale nakonec sem se smířils tím že mi do ruky nepadne.(kritizuju na G5 senzor, ne ergonomii, ta je sice pro mě nahovno fest, ale těm co sedne cool;))
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Já dávám přednost myším od Logitech hlavně z důvodu, že to jsou pořádné myši se skvělou ergonomíí a myši od RAZERu mi vůbec nesednou do ruky..jsou dělané pro trpaslíky, jinak si nemůžu pomoct :roll: :oops:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

kotas píše:Já dávám přednost myším od Logitech hlavně z důvodu, že to jsou pořádné myši se skvělou ergonomíí..
Takhle to rici nelze.. protoze z meho pohledu jsou to jedny z tech nejvetsich prisernosti, co se kdy na trhu objevily.. obzvlaste posledni kusy..
chaluha71
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

RAZOR Lechesis

Příspěvek od chaluha71 »

Tak po cca 1.ročním používání mojí myšky A4Tech X-750BF jsem se rozhodl pro výměnu za něco lepšího( mimochodem ta X-750BF je opravdu perfektní volba za ty peníze!!! ) a včera koupil RAZERa Lachesis(za nekřesťanské peníze :oops: ) + podložku eXmat Xspeed. A to jsem si dal!!!
Zde jsou moje poznatky:
+ perfektní senzor (výborná citlivost,přesnost)
ovládací software( možnosti nastavení)
na eXamatu lítá jako zběsilá :-D
+ luxusní vzhled vypadá holka fakt sqěle!!!

- ergonomie!!!! ( po hodině hraní CoD4 mě z ní bolí svaly na zápěstí ještě teď!!! ) Ona je jen (podle mne) jen pro malé ruce.Já mám střední ruce,žádné lopaty. Lechesis je hrozně nízká v oblasti dlaně. Když si opřu dlaň,tak malíček a částečně i prsteníček "courám" po podložce.To X750BF je krásně vysoká.Držíte ji jako míček,v celé dlani.
- boční tlačítka Jsou opravdu tuhá! Ty dvě na pravé straně nejsou použitelná a s těmi na levé straně(pro palec) mám problém v CoD4. Mám na nich namapováno skrčení se a sp.granáty. Ale díky své tuhosti se mi pořád stávalo,že jsem zmáčknul střelbu( tl.1. a 2. jsou dost citlivá ) a nebo mi myš uskočila do prava.
Jinak kolečko krásně krokuje a stisk je taky ok.

Moje shrnutí: Kdo má malé ruce tak mu bude vyhovovat.Ale já ji jdu teď vrátit a půjdu asi do Razer DeathAdder Nova Blue
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42495 Vypadá vysoká akorát mám trochu obavy z té optiky. Je tady majitel této myšky který ni dá dobrou radu? Zatím čus.
ManCZE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: RAZOR Lechesis

Příspěvek od ManCZE »

chaluha71 píše:...
No, o perfektnosti A4Tech bych pochyboval - taky jsem ji měl a to protože jsem reklamoval Diamondbacka (špatné tlačítko). Reklamace byla uznána a za vrácené prachy jsem bral Lachesis. A byla to dobrá volba!

A4Tech myši mají možná senzor s vcelku velkým DPI (ano, oproti Diamondbacku jsem poznal plynulejší pohyb), ale chybující - často se stane, že myš skočí někam úplně jinam. To u Diamondbacku nehrozilo. No a Lachesis je - co se senzoru týče - úplná špička, co jsem zatím měl v tlapách. Míří se mi daleko lépe a je to poznat i na skóre...

Co se týče tvaru Lachesis, tak je potřeba si zvyknout, jak tam ruku složit. Trvalo mi to den a teď už pohodička. Ruce mám střední, také žádné lopaty. Uznávám, že s velkými dlaněmi by mohl být problém.

Boční tlačítka - ty se vychodí. Ze začátku jdou opravdu ztuha, ale po chvilce používání začnou být trochu svižnější. Na palci bez problému (reload a melee), malíček nerozezná tlačítka od sebe a velice špatně se rozchází. Ale věřím, že časem se to také zlepší.

Co mi na Lachesis je, že kolečko není vyklonitelné doleva a doprava - byla by to další dvě tlačítka navíc a určitě bych je ocenil. Navíc by byly daleko lépe dostupné, než ty na malíku.

Nejen díky senzoru Lachesis dále měnit nebudu, ale nemůžu říct, že by nebylo co zlepšovat.
CPU: AMD Athlon 64 X2 (Windsor) 3800MHz+ @ 2000MHz | CPU cooler: box | RAM: 2048MB Geil DDR2 @ 800MHz (5-5-5-15) | MB: MSI K9T SLI-2F | GPU: Zotac 8800GT OC 512MB GDDR3 @ "def" | HDD: Seagate Barracuda 320GB 7200.10 | Mechaniky: Lite-on SHM-165P6S black | case: Thermaltake Matrix VX | zdroj: Fortron Blue Storm 500W
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S4ne »

chcem sa spytat aky je rozdiel napr: medzi diamondback3g a normalnym co sa senzoru tyka
cypyseck
Nováček
Nováček

mouse skatez

Příspěvek od cypyseck »

zdar potreboval bych koupit mouse skatez na razera pro click
mohl by mi nekdo poradit ktere se nejlepe hodi... protoze original tady asi nesezenu
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: RAZOR Lechesis

Příspěvek od flanker »

ManCZE píše:
chaluha71 píše:...
No, o perfektnosti A4Tech bych pochyboval - taky jsem ji měl a to protože jsem reklamoval Diamondbacka (špatné tlačítko). Reklamace byla uznána a za vrácené prachy jsem bral Lachesis. A byla to dobrá volba!

A4Tech myši mají možná senzor s vcelku velkým DPI (ano, oproti Diamondbacku jsem poznal plynulejší pohyb), ale chybující - často se stane, že myš skočí někam úplně jinam. To u Diamondbacku nehrozilo. No a Lachesis je - co se senzoru týče - úplná špička, co jsem zatím měl v tlapách. Míří se mi daleko lépe a je to poznat i na skóre...

Co se týče tvaru Lachesis, tak je potřeba si zvyknout, jak tam ruku složit. Trvalo mi to den a teď už pohodička. Ruce mám střední, také žádné lopaty. Uznávám, že s velkými dlaněmi by mohl být problém.

Boční tlačítka - ty se vychodí. Ze začátku jdou opravdu ztuha, ale po chvilce používání začnou být trochu svižnější. Na palci bez problému (reload a melee), malíček nerozezná tlačítka od sebe a velice špatně se rozchází. Ale věřím, že časem se to také zlepší.

Co mi na Lachesis je, že kolečko není vyklonitelné doleva a doprava - byla by to další dvě tlačítka navíc a určitě bych je ocenil. Navíc by byly daleko lépe dostupné, než ty na malíku.

Nejen díky senzoru Lachesis dále měnit nebudu, ale nemůžu říct, že by nebylo co zlepšovat.
ja tu a4 tech mam,jako profi hrac a nemuzu si na ni stezovat, v kombinaci s qck latkovou podlozkou...Otoceni o 360 cca na 10cm.
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S4ne »

na prvej strane mi dost chyba mys MS IE 3.0 :?
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S4ne »

no tak mi dosla everglide titan a mam ju s MS wmo 1.1 a je to super! klze jak ... takze som si kusok zmensil senzitivitu
Gord
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gord »

Zdravím... chci si koupit herní myš, ale do 500,- Kč.

Předběžně mám vybranou A4tech X-750BF a X-718BF... ta první je laser a druhá optika... kterou mám spíš vzít?
A co je obecně spíš lepší laser nebo optika?

Díky
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S4ne »

MS IE 1.1 prip WMO 1.1 :wink:
aneon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od aneon »

Jj,zlata IE 3.0,mel jsem mx518 nebyla spatna nerikam,ale furt to nebylo ono.A jak dali zase na trh IE tak jsem si rekl ze si ji koupim,prodal jsem MX a obednal ie,prisla me,rozdelam obal,kolecko rachtalo,tlacitka meli vuli snad 1mm.Pripojil jsem,naistaloval pretaktoval,jak MX na 500hz.A zapl Cod2 a skousel jsem,hraju na hodne malou sensitivitu tak tech 400dpi nepoznam,ale jak je ten senzor presnej jsem byl z toho na vetvy.Kam jsem chtel tam jsem se podival.Luxusni reflexshoty ta mys si to proste dava a ten tvar podle me je lepsi jak MX.Jedine za co bych ji mozna vymenil je deathaddera,ma hodne podobnou ergonomii jak IE to by me vyhovovalo a ten senzor co tam je je taky prej hodne dobrej.Ale urcite bych ji nikdy nevyhodil IE vzdycky bude No1.Kdo neskusi neuveri.
asus k50ab
Sicco2
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sicco2 »

to Gord: celkem slušná laserová myš je Genius Ergo 525,za tu cenu skvělá myš :)
LuiS_SK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LuiS_SK »

Zdar potreboval by som helf-nuť s výberom potkana. Predbežne som vybral tieto:

A4-TECH X750BF cena 600,- SKK
GENIUS Navigator 535 cena 750,- SKK

Prípadne by som kúpil od ruky Razer DeathAdder za cenu okolo 1000,- (lucky buy)

Čo by ste poradili ktoru s tých dvoch, resp. nejaká ponuka na DeathAddera po PM :)

Prípadne inú.

Diky moc za rady
S4ne
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S4ne »

razer
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“