Kingdom Come: Deliverance
Moderátor: Baneshee
- madPav3L
- Mírně pokročilý
Re: Kingdom Come: Deliverance
Tak Epic cloud asi těžko, ale Epic client asi v pohodě.
CPU: Ryzen 7 9800X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 GPU: Palit RTX 4090 GameRock FAN: Noctua NH-D15S SSD: 1x Samsung 960 Pro M.2 512GB, 1x Samsung 960 Pro M.2 1TB, 1x Samsung PM981 M.2 2TB HDD: 3x Seagate Barracuda 7200 3TB Display: Dell AW3423DWF 3440x1440 165 Hz OLED PSU: Seasonic Prime SSR-750PD 750W Mouse: Logitech G602 Keyboard: Cherry MX-Board 6.0 UPS: CyberPower Professional Tower 1000VA/900W CASE: Fractal Design Meshify 2 XL Audio: Creative Sound Blaster Z + Logitech Z906
- TDIchip
- Začátečník
-
Stalo se mi to stejny. V KCD1 jsem mel hlavni pribeh hotovy, jsem sel dohrat zbytek a spatne se synchronizoval save z cloudou. Nacetlo se mi to nekde v pulce pribehu.
R7 7700 / RX 7900XT / 32GB / 1,5TB NVME / RM750X
- Delarge
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
V pohodě asi ne, už jsem na Epicu pár her odehrál a každá hra si savy řeší sama do svojí vlastní složky...při zapnutí Cloud Saves prostě Epic ty uložený savy vezme a nahraje je i do cloudu. Při jakýmkoliv konfliktu mezi cloudem a lokálem to pak řve a buď můžeš přepsat lokální do cloudu, nebo přepíšeš cloudem starší lokální. Nic jinýho to nedělá a mizení savů (z disku) bude spíš imho nějakej problém hry.
Intel Core i7 12700KF + Noctua NH-U12A CB -- Gigabyte Z690 GAMING X DDR4 -- Gainward Phantom RTX 4080 -- G.Skill Ripjaws V 2x16GB@3600CL14 -- WD Black SN850 NVMe 2TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Sennheiser HD 560S -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- WIN 11 Home 24H2
- Jey
- Středně pokročilý
-
Stalo se mi to samé na Steamu, Savy zmizely.. teď nevím jak jsem přesně vyřešil, ani v Cloudu už pak nebyly (snad se mi podařilo je nějak obnovit tam nebo na lokálním disku přes undelete program typu recuva). Doporučuju nastavit nějaký sync, rsync savů z hlavního adresáře hry někam na lokální disk, pravidelně, opakovaně, nebo zálohovat ručně.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- Sasakr
- Začátečník
Mně se tohle u Epicu stalo s Mafií 3. Zapnu hru a najednou vygumovaná. Pak jsem je našel uložené někde o složku vedle. Nakopíroval jsem je a byl jsem tam, kde jsem měl bejt. Proč - netuším.
- Jey
- Středně pokročilý
-
Stávalo se.. a i u jiných her.. kupodivu.. že hra nějak špatně přistoupila ke složce, která se jevila jako prázdná, zároveň se (žádné) savy promptně synchronizovaly do cloudu a bylo po nich.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- killerek
- Začátečník
-
Co sem za posledni roky videl na ruznych hernich forech, tak Steam i Epic jsou schopni podelat synchroizaci savu, kdy zmizej z lokalu. Nekdy jdou obnovit z cloudu a nekdy zmizej i z cloudu. Dalsi zabavny SW, ktery to muze podelat a pohadat se s jejich klienty je Onedrive. Ja mam udelany script a jednou za cas udelam kopii vsech savu na NASku, protoze uz se mi v davne minulosti stalo, ze s prechodem na nove PC si Steam usmyslel, ze to nove PC ma pravdu a smazal savy na cloudu, pricemz na starem PC byl bohuzel autostart Steamu se systemem, tak je nasledne smazal i na nem.
- BRUCEF
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě teda šíp nestřílí do jednoho místa ani náhodou. Mám level 7 v lukostřelbě a na střelnici mám co dělat, abych vyhrával střední soutěž. Lukostřelbu pro mistry jsem zatím nevyhrál. Když zapnu tečku v konzoli, za kterou děkuji, tak trefím daleko méně, než s ní. Jinak , když mířím, tak se Jindrovi klepe ruka, takže to musím vyrovnávat myší.stylar píše: ↑sob 4. led 2025, 22:55 Paradoxně jsem hrál hardcore mód, tak mi tečku zobrazovalo všude, což mě štvalo, ale jak jsem vytáhnul luk tak zmiznula, trochu divný, ale měl jsem pak nějaký mód na vylepšení grafiky a ten i tohle nastavoval přesně obráceně, tak jsem to nechal. Luk stejně střílí pořád na stejný místo, třeba v lukostřelecké soutěži stačilo najit pomyslný střed a natahovat luk stejně a střílelo mi to pořád do středu, samozřejmě v pohybu je to větší problém.
Zabíjet grázly s šípem jsem ještě nezkoušel. Přijde mi, že mám stále málo XP.
S tím souvisí druhá otázka. Jak legálně vydělávat peníze v KCD? Prosím jen o lehký spoiler. Prvně jsem sbíral bylinky a prodával. Jenže to je otrava. Navíc, když pak dostanu za 1ks bylinky 0.1 peněz. Takže jsem spoustu opravdových hodin trénoval v lukostřelbě. Základ vyhraju vždy. Střední se 13 šípy tak v 90 %. Nyní jsem v Sázavě, kde je mnoho pěkných věcí pro Jindru ( brnění, zbraně, ale nejsou peníze). Mám špatné brnění a nějaký panský meč s 43 atack. V lesích kolem Sázavy a ve Skalici jsou již mnohem lépe vybavení a zkušenejší lapkové, než v okolí Ratají. Mám nahráno 41.5h. A dle hry asi 6 %. Z toho spustu hodin na střelnici, na louce apod.
![Happy :D](./images/smilies/happy.gif)
Tímto stylem to budu hrát 300h
![Very Happy :-D](./images/smilies/biggrin.gif)
- Jey
- Středně pokročilý
-
Já nevím, ale jde to samo a za chvíli máš 30000-50000 a nevíš co s tím. Lapkové, byliny ( ty jsem ale ani nesbíral kromě na achievementy) a pak hodně lovit. Samozřejmě je potřeba naskillovat lukostřelbu, obchodování, výřečnost na max. Jde to fakt rychle. Záleží na co setris. Třeba koně můžeš mít jen jednoho, tak vystřídáš třeba 2-3 za hru a výzbroj dost podobně. Některé questy přidají opravdu hodně. A nebo DLC Obnova Přibyslavic.
- CyberDeath
- Začátečník
Steam to dělá stále.... Včera my spadl pc a po zapnutí semi nahrál 2h staré Savy (metro exodus ee)... A jako bonus u metro exodus nejdou vypnout cloud Savy jen u této hry, tak sem musel vypnout tuto funkcni globálne.killerek píše: ↑čtv 16. led 2025, 17:27 Co sem za posledni roky videl na ruznych hernich forech, tak Steam i Epic jsou schopni podelat synchroizaci savu, kdy zmizej z lokalu. Nekdy jdou obnovit z cloudu a nekdy zmizej i z cloudu. Dalsi zabavny SW, ktery to muze podelat a pohadat se s jejich klienty je Onedrive. Ja mam udelany script a jednou za cas udelam kopii vsech savu na NASku, protoze uz se mi v davne minulosti stalo, ze s prechodem na nove PC si Steam usmyslel, ze to nove PC ma pravdu a smazal savy na cloudu, pricemz na starem PC byl bohuzel autostart Steamu se systemem, tak je nasledne smazal i na nem.
Mít zálohované Savy v cloudu sice zní super. Ale když to nefunguje tak je to úplně k ničemu.... Podobný problém sem měl i s fallout 4 ten když padl tak steam nahrál staré Savy.
Intel 1280p ES 14c/20t 4.5Ghz, 12th MoDT mATX, 64GB DDR4 3200 CL22 Samsung, Asus A21, SST-ET700-MG, 2TB Faxiang S790
2TB Samsung PM9A1,Asus RTX 3070 Dual OC 8GB 350W mod + EKWB FullCover, All Water Cooled - GPU, CPU, 2x360 rad, ARCTIC P12 PWM
Building - 7945hx+48gb RAM+7800XT , ITX all on Air
2TB Samsung PM9A1,Asus RTX 3070 Dual OC 8GB 350W mod + EKWB FullCover, All Water Cooled - GPU, CPU, 2x360 rad, ARCTIC P12 PWM
- Alfajk
- Začátečník
-
tohle ale neni chyba, to je by design, savy nahrava do cloudu az po ukonceni herni relace a u tebe to nestihl, takze proste nahral posledni funkcni zalohu (a v tehlech pripadech se obvykle zepta, jestli ma pouzit local save, kterej je novejsi, nebo ten starsi z cloudu)... a pokud se nahodou nezepta - poustis hru z ikony, nebo ze steam library? Doporucuju ze steam library, tam se zepta vzdyCyberDeath píše: ↑sob 1. úno 2025, 10:26 Steam to dělá stále.... Včera my spadl pc a po zapnutí semi nahrál 2h staré Savy (metro exodus ee)... A jako bonus u metro exodus nejdou vypnout cloud Savy jen u této hry, tak sem musel vypnout tuto funkcni globálne.
Mít zálohované Savy v cloudu sice zní super. Ale když to nefunguje tak je to úplně k ničemu.... Podobný problém sem měl i s fallout 4 ten když padl tak steam nahrál staré Savy.
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- CyberDeath
- Začátečník
z ikonky. A samozrejme je to chyba steamu/epicu... jen naproste idi...a napadne že je dobrý nápad přepsat novjejší soubory staršímy ![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/smile.gif)
Intel 1280p ES 14c/20t 4.5Ghz, 12th MoDT mATX, 64GB DDR4 3200 CL22 Samsung, Asus A21, SST-ET700-MG, 2TB Faxiang S790
- Jey
- Středně pokročilý
-
Jenomže ono to není pro laika úplně srouzumitelné a prostě někam klikne a soubory se savy "čau". Jakmile tam neprobíhá nějaký lock souborů, tak je to nespolehlivé. Přistupovat k obsahu steam cloudu se nechá externě nebo pomocí 3rd party utilit jen těžko. A nastavit si nějaký sync, rsync složky se savy taky není úplně nejjednodušší, přestože tohle je třeba maximálně doporučit. Ale ne vždy jde o chybu uživatele, už jsem o savy přišel i bez nějakého dialogu.