-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

PzKpfw VI Tiger píše:Tam se da na lvl 58. Jde to mnohem rychlej a jeste sou tam oproti "normalnimu" svetu imba itemy. Ja tam pred chvili vbehl s lockem na lvl 58 8-)

Mr.Dirk: Za co hrajes?
Jenže ne s každou classou se krásně expí na 58 v outlandu.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:Mr.Dirk: Za co hrajes?
Night Elf Warrior - konečně 16lvl. :-D Ale bez DW to ide ku***vsky pomály. Skoro na každý q potřebuju pomoc, protože na mě vyběhnou 3 potvory a možu tak leda utéct. :(

//Zvažuju změnu třeba na paldina nebo mojého oblíbeného huntera, ale zas ze začátku mě to moc nebaví.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Mr. Dirk píše: Night Elf Warrior - konečně 16lvl
Night elf? No co to je :lol:
DW mas brzo, od lvl 20 nebo tak ne? Jinak mel si jet priesta, o ty je nouze. Nebo nejaky heal, ale warr je taky fajn.
Btw. ten warlockovsky trinket, jak vycaruje Voida je super. Uz sem ho pouzil asi milionkrat :lol:
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše: Night elf? No co to je :lol:
:?

PzKpfw VI Tiger píše:DW mas brzo, od lvl 20 nebo tak ne?

Jo, ale trvá to a mě to do 30lvl, kdy konečně začneš nacházet lepší věci, moc nebaví. :)

PzKpfw VI Tiger píše: Jinak mel si jet priesta, o ty je nouze.

Možná Shadow Priesta, ale za priesta mě to moc nejde... :oops:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

expit wara treba jako prvni chat je docela orisek. war je desive zavisly na gearu. takze vhodny alt.
priest je sice docela silnej ale zas to roste casem tim jak se dostava hloubeji do shadow tree.
na zacatku je super treba hunter. nebo lock. to co si muzu dovolit s lockem je silene... party 5lidi chodi na Q co si ja soluju. jeho problem je v tom ze ma hodne moc abilit a je potreba si dobre vybrat v talentech.
paladin je taky pohodovej.
a uplne nejhorsi je ze kazdemu sedi neco jineho takze kazdy ma na to jinej nazor. a dokud to poradne neskusis sam tak proste nevis :P
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

PzKpfw VI Tiger píše:gz. V outlandu to jde rychle.
Dikes :)

Hlavně se mi líbí přechod na věci z Outlandu - to je něco úplně jinýho :) Při přechodu z 57 na 58 jsem si vyměnil skoro celej equip a HP mi stouply asi o 2,5k :D ...a taky mám radost, že bude novej datadisk na začátku příštího roku, kde zase budou nový věci, takže až dojedu na 70-tej lvl, tak můžu bejt klidnej, že nebudu mít oproti jinejm vybavenejm 70-kám nevýhodu :) ...

Moje aktuální armory:

http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... e&n=Rajcze
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

VictimCZ píše: na zacatku je super treba hunter. nebo lock.
Za Huntera sem měl 59lvl na neofiku a znova se mě ho jít moc nechce. :) Warra 54lvl - ale protect - nuda :sleepy: , já mám radši arm/fury.

No a warlock.... Nevím moc mě to za něho nebavilo. :P
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

U huntera se musis tahat se zviratkem a navic je jich celkem dost. Je to jak roguny.
Warru taky ale neni malo.
Vzdycky co pamatuju, byl warlock vzacnosti, ja ho zacnu lvlit a najednou samej lock. Bud sem paranoidni a nebo na to, ze je to fakt prestrelena classa prisla vetsina. To co se s tim da dělat je fakt nehorazne. Na lvl 57 sem dal 60 elit celkem v pohodě. :twisted:
Priestove sou fajn, ja ho mel na free, ale pak sem si ho ja vul nedal. Tam je sice healing a dmg strom (dis/holy x shadow) ale pouzitelne je oboje jak v PVP tak v PVE, coz se o protec warrovi rict neda.
Btw. Magove sou taky fajn. :wink: U nas jich taky moc neni, asi sme divnej realm.
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

no ja mel doted maga, ale asi jsem na nej byl lama, navic v instancich me to celkem nebavilo, bylo to ciste DPS, ted jedu druida a to je solista slusnej, navic muzu tankovat nebo healovat dle potreby. Clovek si muze hold prehodit talenty a equip a muze delat zase uplne neco jineho, teda alespon do doby nez zacne raidovat, ale do toho mam dost casu, zatim jen 45, ale tesim se na datac, protoze se dostanu na uroven lidi co se ted snazej neco fialoveho nabrat :-)
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Dej si toho prista :) je to fakt sranda s tim shadow....jinak hlavne bych hral za hordu :wink: to je rekl bych zaklad kvalitni zabavy....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Horda byvala pred BC lepsi. Nemeli sme easy mod a bylo nas min. Ted s prichodem easy modu a BElfu nevim. Na novych realmech je pry obrovska prevaha hordy a hlaven belfu.
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Uf tak skoro 18lvl. Mě snad z toho warra je**e... Hlavně mě nepadajou dobré věci na equip a ani z q to není nijak slavné. :huh:
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

No to slavny nebude. Questy pro warra jako class moc nejsou. Horda ma v barens za modry chest asi pro lvl 20 a pak jeste whirlwind. Ty tri modry zbrane, urceny pro lvl 40 ale jde to i kolem 37 nebo tak.
Pak mas v RZD dva modre jako drop, uz plate. A v SM se taky neco najde. Najdi si questy do dungu. Takovy ty dones hlavu posledniho bosse. Neco tam bude. :wink:
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

presne, zezacatku nic moc, ale pak se warr da vyborne obleknout do setu ze SM, kterej se od 40tky obnenuje plate, ono si clovek moc nevybere, me treba prijde ze jsou nic moc veci pro druida :-) jedine clothu bylo vzdy dost
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Wiruz píše:..... me treba prijde ze jsou nic moc veci pro druida :-) jedine clothu bylo vzdy dost
No na Druida je celkove malo veci treba pro spelldmg.

Hlavne treba v aukcich neni mozny sehnat zadny leather spell dmg armor...protoze proste nic nepada krome bossu a hlavne LW tribal veci kdyz uz spell dmg maji, tak jsou to jen fialove spicky a to na 375 skillu bind when picked up. Takze jedinej kdo to muze nosit je tribal LW
Zatimco clothaci to maji ulehcene treba netherweave setem, imbued netherweave setem, ktery neni jako zaklad vubec spatnej.

U cloth itemu je jich zase mraky, ale je to diky tomu ze cloth damage veci vyuziji 3 class, zatimco leather spelldmg pouze druid.

I ja mam na moonkinovi dost cloth veci a znam druida co si treba za 1700g, koupil v aukci clothovsky spellstrike pants :-D

Druid je vybornej. Staci zmenit strom a eqip a muze delat cokoliv na velmi solidni urovni. Ale to uz jsem psal par stran zpet.
U nas treba momentalne chybej tanci. Ale je to fakt maximalni nedostatek. Proste treba v jednu dobu hledaj tanka do grupy v LFG kanalu treba 5 skupin a dve hodiny nemuzou sehnat.

Ono se moc nikomu nechce tankovat. Zaprve je to asi nejvetsi zodpovednost spolu s healerem, zadruhe equip a durabilita klesa rychleji protoze do nej porad nekdo mlati - logicke. A hlavne malo Warrioru chce byt Protect.
Druidove taky tankuji, ale tech je taky docela u nas malo.

Ja jsem se rozhodl ze prejdu z balance zase do feralu. A to kvuli tomu, ze pvp vei pro leather nemaji spell crit. K cemu mi to je kdyz budu mit o neco vyssi celkovou damagi ale zadnej spell crit? Tedka nemam sice extra vybaveni(v moonkinovi 10k armoru, + 600 spell dmg, 22% crit) ale sundam protihrace pomerne rychle kdyz mi nejakej hunteruv zajebanej pet neprerusuje kouzla.
Kdyz to critne 3x za sebou starfire pres 3000, tak je to fajn.

Ono v arenach moc neni cas na SF, ale kdyz je, tak je to znat.
Treba hozeni do cyklonu a pak diky Nature enemy cast baru presne nacasovani uderu starfire kouzla presne v domu kdy se z cyklonu probudi :-D

Jsem si to prave pocital ze kdybych treba za pul roku mel cely arena set, tak mam sice o cca 100-150 spell dmg vice, ale spell crit se bude pohybovat nekde pod 15% v moonkinovi.

No nebudu to dal rozebirat, druidove jsou super a je dobre je u jejich pvp feral gearu je uz mysleno i na intelect a + healing.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

PzKpfw VI Tiger > no u nas na Aszune jsou zase porad alici v prevaze :( i kdyz je fakt, ze s prichodem belfu to roste...ale za jakou cenu ? Za cenu teplousu a krasnejch slecinek ktery s k horde vubec nehodej :(

Butch > co ti brani nosit s Druidem cloth ? nemusis mit vzdy jen leather. Jako caster bys nemel vubec prijit do kontaktu mobem/hracem i kdyz v pvp nevim...Znam treba docela dost druidu co maj Mooncloth tailoring a nosej cloth heal veci...U druida je dulezitej leather jen v pripade, ze jede feral a tam zase nejakej spell dmg vubec nepotrebujes....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

U balance druida do pvp je fakt dulezitej i armor...hlavne v arenach je to znat.
Na raidy je to asi jedno, ale u Aren je fakt dost rozhodujici jestli mas 2000 nebo 10000 armoru.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Na pvp asi ano....i kdyz si myslim, ze i s leather zbroji 10k armoru nedosahnes...
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

Skeeter píše:Na pvp asi ano....i kdyz si myslim, ze i s leather zbroji 10k armoru nedosahnes...
v "jelenomedvedosove" s +400% armoru z equipu to je dosazitelny
Obrázek
Obrázek
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

PzKpfw VI Tiger píše:Takovy ty dones hlavu posledniho bosse. Neco tam bude. :wink:
Mám v Redridge donést hlavu toho hlavního gnolla Luitheran Fangore či jak se menuje, ale to by se musel najít někdo ochotný mě jít pomoct. :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“