Intel Core 2 Duo Processor - Recenze, informace, články

Vše o procesorech Integrated Electronics.

Moderátoři: Eddward, Baneshee

Odpovědět
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

PdK píše:Nevíte náhodou, kdy by se daly očekávat low-end procesory od Intelu na Core architektuře? Přecijen já neletím za čísly, a na občasné kompilace programů, na tvorbu webu, programování, sledování videa a poslech hudby nepotřebuji masivní výkon C2D E4/6300 a výše (vše pod linuxem).
2Q 2007
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Re: C2D E6300- jádro Conroe ?

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

l0k2 píše:
kotas píše: ..vsechny E6300,E6400 atd. jsou zmetky Orig. "Conroe"
Pri vyrobe proste nefungovala cast cache,tak se uzamknula a nazvali to jadro Allendale....zadnej rozdil tam neni...
Si si tym taky isty, preco pri rovnakych frekvenciach je medzi E6400 a E6600 napriklad v superPI rozdiel az 2 sekundy. Nejak sa mi nexe verit ze na vine je absencia cache. Ak sa mylim, pardon.
Cache ovlivňuje výkon u tehle CPU minimalně. Myslim do 8%. V super pi ten rozdil podle me zpusobil rozdil taktu. :roll:
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: C2D E6300- jádro Conroe ?

Příspěvek od prf.KuBA »

On poukazoval na rozdíl při stejných frekvencích, čili tady to bude jenom tou cache, což by těm 8 % mohlo odpovídat.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

právě,že superPI je velice zavislé na velikosti cache.U jinych programu to tak patrny bejt nemusí....
stryco
Nováček
Nováček

Příspěvek od stryco »

zdravim!Moze mi niekto poradit ci sa mi bude dat pretaktovat core2duoE6400 na zakladnej doske ASUS P5VD2-MX s ramkou apacer 1Gb??????????
Procesor: core2duo E6400@2,13Ghz
Zakladna doska: ASUS P5VD2-MX
Grafika: GeForce 7600gs
Ramka: 1 Gb
Odpovědět

Zpět na „Procesory Intel“