LOTR: Battle for Middle Earth

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak jsem u toho vytuhl skoro celý velikonoce, v nedeli asi 8hodin v kuse :oops: Hraju už jen skirmish a potešilo a překvapilo me nekolik věcí.

Hraju prevazne za Gondor a kdyz jsem "přesedlal"na Rohan, tak jsem dostal nehorazne na prdel :oops: Obrana jejich hradu je nejaka chatrná, vubec nemaj katapulty a podobny srandy, a nez jsem stihl vytrenovat konáky, bylo po me :) No uvidíme priste...

Jinak zjevení Balroga rulezzz, sice me naštvalo ze jak se objeví "atomovka" Balrog, zabil mi skupinu velmi dobre vycvičenych lučištníko co se valeli na trave poblíž, ale to že to pozabíjelo i skupinu (dost velkou) skřetů me potešilo :-)
Jinak jestli uz jsem u toho nespal, tak se mi zdálo, ze Balrog jedinej je schopnej ubírat život armádám nemrtvých :-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

No já to hrál taky o velikonocích...ale jen asi dohromady 4 hodiny...jsem na uplným začátku...Je to hezká hra, ale štve mě dlouhý nahrávání všeho co se musí nahrávat...připadal jsem si jak za starejch časů u ZX Spectra... :( .
Ale jinak se musí nechat, že je to celkem hezky zpracovaný a docela se i dobře hraje...až na občasnej chaoz v bitkách...
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Roxyman píše: ...až na občasnej chaoz v bitkách...
A co je vojna? Chaos ....
Jinak jsem to taky hral nejake 4hodinky v pondeli, 5 hodin v nedeli .... ale uz jsem dohral kampan za dobro i zlo ... za dobro je lepsi
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Tak jsem zkusil hrát za "GOOD" :roll:. Docela dobrý. Hrdiny maji mnohem lepší. (ale ty malý chlupatý telata jsou příšerný). Dost mě překvapilo, když mi jednotka kopiníků (na 1 lvl bez upgradu!!!) isengardu rozdrtila 3 rohanský jízdy - plně upgradovaný!!!!! To mě dost nas****. Já je nikdy takhle silný neměl!

2 Sent: Když hraješ za isengard, tak ti jednotky vydrží. Mám pár regimentů na 9lvl apod. Ale za Mordor to fakt nemá smysl, jen posílat hordy orků.

Jj, Balrog je super! :)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2Luke: JJ, ty kopiníci jsou pro jízdu smrt, to je jasny, uplne ji rozcupujou a je celkem jedno na jaky je urovni :-)

Já si ted davam skirmis spolu s Rohanem, ale štve me za tak kazdou druhou hru si oni nepostaví obranný věže a pak samozrejme dostanou na prdel, to je shit.

Kdyz to prezijou, tak je to pak super, utočí uz celkem rozumne, posílaj Enty a pomahaj, ale musí prezit prvních patnact minut :)

Jinak jsem upgradoval na 2GB ram a konečne se tahle hra dá krásne hrat a pri savování to neswapuje jak šílený. :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

2 Sent: Když jsem hrál za Isengard, tak rohanská jízda si v mé armádě docela řádila. Jinak jsem na ně začal používat střeleckou jízdu a maj utrum :)

Skirmish jsem ještě nezkusil. Nejdřív dojedu kampan.
Jinak jsem upgradoval na 2GB ram a konečne se tahle hra dá krásne hrat a pri savování to neswapuje jak šílený. :roll:
btw. OT: Jsi psychopat. :lol:
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Sentenced píše: Balrog jedinej je schopnej ubírat život armádám nemrtvých :-)
No je tu ještě Saruman, který ohnivou koulí zabije jednu skupinu duchů to je dost good.

Musím souhlasit s Lukem hrál jsem dlouho za Mordor a zjistil jsem že proti lučištníkům se vůbec nechytají hlavně proti těm na koním, ale proti jízdě jedině troly :twisted:. Pomohlo by mu více hrdinů mají jich strašně málo a ještě slabích :evil:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2Sebo: Už nekdy na tebe použil PC Sarumana pri skirmish bitve ?? Já ho zatim vubec nevidel :sad:

Celkem me taky mrzí, ze zlý nepoužívaj ty "slony" - mozna, ze je používaj jen v určitých mapách, to musim jeste zjistit, na to jsem se tešil. ...

V kampani to bylo celkem často, tady uz moc ne :(

Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Ale občas jo. Zkus si dát proti sobě 3 hard a uvidíš i Sarumana a pokud hraje proti tobě mordor tak i Nazguly :-D.
No ale s těma slonama fakt nevím PC je proti mě použil jen jednou naštěstí :). Jak jsem hrál po netu tak jsem zjistil že Gandalf zabije tím světlem i good hrdiny což je "trochu" nesmysl. Ten Gandalf je trochu přehnanéj, Balroga na něho :twisted: .
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Je videt, ze uz to mas najetý :-) - to je dobre, můžu se ptát.

Zatim hraju převážne proti medium protivníkům - je tam velkej rozdíl proti hard?? Sice trochu blbá otázka, ale "testovat" ty bitvy, je celkem časove naročny, takze radeji se ptám :oops:

Jde mi o to, jestli pak PC akorat "necheatuje" a nema treba neomezeny prachy, jesli spíš trochu taktizuje a používa lepší jednotky.

Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Sentenced píše:Je videt, ze uz to mas najetý :-) - to je dobre, můžu se ptát.

Zatim hraju převážne proti medium protivníkům - je tam velkej rozdíl proti hard?? Sice trochu blbá otázka, ale "testovat" ty bitvy, je celkem časove naročny, takze radeji se ptám :oops:

Jde mi o to, jestli pak PC akorat "necheatuje" a nema treba neomezeny prachy, jesli spíš trochu taktizuje a používa lepší jednotky.
Na Hard ma myslim ze PC uroven 9 hned na zaciatku ... som mal spojenca na harde a boli dost drsni .... si myslim ze mali aj viac penazi ... ked som mal spojenca na medium tak ho znicili za 20min a musle som sa branit sam :sad:
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Dohrál jsem campaň za dobro a zlo jsem asi v polovine ale ta campan mne prestává bavit,docela vic mne bavil Rome:war, ale u battle for middle earth jsem jeste nehral skirmish tak mne to mozna zacne znova bavit
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Sentenced píše:Je videt, ze uz to mas najetý :-) - to je dobre, můžu se ptát.

No zase tak nabušený to nemám :oops: , ale jak budu mít čas tak na to mrknu, zkusím uložit replay a tam to snad uvidím všechno.
Slim
Nováček
Nováček

Hard

Příspěvek od Slim »

Pokud jsem to hral na HARD proti trem, tak to uz byl docela mazec. Kazdou chvili mi k hradbam pribehl Balrog a busil do hradeb. Hodne me otravovali Enti, hazeli kameny z velke dalky a vzdy nejdrive do katapultu na hradbach, byl to celkem mazec. Hral jsem to vsichni proti vsem a vesmes za Gondor.
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Tak jsem zjistil že Gandalf na desítce sejme všechny duchy tím slovem moci což je totální blbost :evil: :evil:
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Sebo píše:Tak jsem zjistil že Gandalf na desítce sejme všechny duchy tím slovem moci což je totální blbost :evil: :evil:
to je dobre ne? Ja vim zas to, ze slovo moci neznici ale zato dost ubere Barlogovi
Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

No podle mě to dobré není vždyť Gandalf je potom ten nejmocnější hrdina ve hře když zabije skoro všechny hrdiny tím světlem a duchy sejme slovem moci což je hodně nevyvážene to je aspoň můj nazor.

A kolik asi vezme Gandalf Balrogovi tím slovem moci? To jsem ještě neskoušel.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Já při skirmish bitve Gandalfa málokdy nadopuje na 9. level, to je stihnu do ty doby zmasakrovat na kopici :(

btw. me spíš vadí, ze ty velký mapy jsou delany pro campy a ne pro castly, branit ten camp me težce nebaví :(

Asi je načase přesedlat na mapy z internetu

Sebo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Sebo »

Sentenced píše: btw. me spíš vadí, ze ty velký mapy jsou delany pro campy a ne pro castly, branit ten camp me težce nebaví :(

Asi je načase přesedlat na mapy z internetu
Pokud se, ale nepletu je tam i mapa pro sedm nebo osum kde jsou Castly a z netu doporučuju Minas Tirith je to řežba začínáš se 100000 a jednotek můžeš mít až 3000 prostě šílené :twisted:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Sebo píše:doporučuju Minas Tirith je to řežba začínáš se 100000 a jednotek můžeš mít až 3000 prostě šílené :twisted:
Hod link :wink: At to všichni (hlavně já) nemusim hledat :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“