Novinky na PCT - Co se vám líbí a nelíbí?

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Wilik
Administrátor
Administrátor

Re: Novinky na PCT - Co se vám líbí a nelíbí?

Příspěvek od Wilik »

Taky jsem si toho vsiml - kdyz otevru stranku novinek (ted aktualne), tak je to hry+grafiky v pomeru 14:6 vuci ostatnim vecem a to je jeste z "ostatnich" 2 novinky o larabee, pak nejaka klavesnice atp. Prospe drivejsi pestros minimalni.
Ctibor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ctibor »

Tak abych taky nějak reagoval. Uznávám, že novinek o grafikách je nejvíce, ale sami musíte uznat, že především grafický sektor je ten, kde se stále něco děje, zuří největší boj, jak mezi firmami, tak mezi příznivci jednotlivých značek a k tomu všemu navíc nedávno vyšly nové generace. Ale je pravda a sám uznávám, že už těch grafik mám taky tak trochu po krk, i když se o nich zase pěkně píše. Naproti tomu v ostatních sektorech se toho zase tolik neděje a většina novinek mi nepřijde dost zajímavých, ale pokusím se to tedy střídat víc a vybrat to zajímavější. To vám aspoň za sebe slibuji. Snad se připojí i ostatní, kteří jsou poslední dobou nějak pasivní a mohli by se zapojit trochu víc, nebo ne trochu víc, ale aspoň nějak. Tím nemyslím Michala.
No, jak je vidět, jsem tu zbytečný, protože v současné době celé operaci schopně velí android, který byl stvořen k mytí záchodů...
TheRoot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheRoot »

Ctibor: OK, díky moc, snad se postupně zapojí. Je léto, já je chápu, mě se taky nechce pracovat :) Ale práce šlechtí xD
klemikaze
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klemikaze »

Zdárek lidi... Chtěl bych se vás zeptat co si myslíte o úrovni novinek v posledních několika týdnech? Děkuji, speciálně za KONSTRUKTIVNÍ kritiku.

Michal Kleman
A komu se to nelíbí, ať mi klobouk... :-P
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Čtěte vlastní web, abyste nepsali duplicitní novinky, a naučte se česky.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
TheRoot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheRoot »

A s nepohodlnou kritikou rychle pryč. Asi jsem chybu neudělal.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Nevím, o co vám jde, ale můžu vás ubezpečit, že redakce posty mazat nemůže, nemá na to práva ;-).
Burn in hell.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

kvantitativne hodnotim novinky dobre, co se tyce variability temat, to se zlepsilo o dost. kvalitativne jsou porad stejne.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
TheRoot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TheRoot »

ad Teuzz: Nevím kdo, ale někdo mi post během 5ti minut stihl smazat. Netvrdím, že to musela být redakce. Odeslal se určitě v pořádku. Pouze jsem vyjádřil nespokojenost jako bývalý čtenář, zejména se změnou cílovky webu, to se ale někomu asi nelíbilo. Končím s OT, tady nemá smysl jít proti davu a snažit se něco změnit. V případě, že by přesto redakci zajímal můj názor, může mě kontaktovat e-mailem nebo telefonicky. Díky a hodně štěstí s webem.

Pavel Šedek
pavel@sedek.cz
+420 777 565 535
Ctibor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ctibor »

klemikaze píše:Zdárek lidi... Chtěl bych se vás zeptat co si myslíte o úrovni novinek v posledních několika týdnech? Děkuji, speciálně za KONSTRUKTIVNÍ kritiku.

Michal Kleman
Všechny zdravím,
abych řekl pravdu, tak já musím hodnotit poměrně negativně. Ano vím, sám jsem novinkář a v posledních týdnech jsem opravdu málo aktivní, spíše neaktivní, ale to na věci nic nemění. Co se týče kvantity, stěžovat si jistě někdo nemůže, ale s kvalitou je to dle mého názoru nepoměrně horší. V tomto ohledu mám na mysli hlavně Michala Mitregu - nemám proti Tobě nic osobního a třeba se to tak může zdát pouze mě - nic zlého tím nemyslím. Podle mě by v novinkách mělo jít o trochu víc než jen o utřídění detailů do tří až čtyř řádků s jedním obrázkem (pamatuji si, jak mě Filip na začátku vrátil novinku na cca 8 řádků, kvůli její délce), avšak to není to jediné. Udeřilo mě do očí např. uveřejňování novinek o nové blu-ray vypalovačce či dvbt usb přijímači, které si jako ničím vyjímečné výrobky svou vlastní zprávičku nezaslouží, což dali najevo vědět i čtenáři a nejednalo se pouze o tyto dvě newsky, ale bylo jich mnohem více. Nakonec bych chtěl ještě vyzdvihnout zdroj novinek, u nějž mi upřímně připadalo -á, jakoby snad autor chtěl překládat do češtiny jeden celý web (nezlob se na mě, ale když za sebou vidím pět novinek se stejným zdrojem, tak mi to vážně nepřijde v pořádku). Je to možná jen můj postřeh jako novinkáře, ale myslím, že nejsem jediný, kdo si toho všiml.

Novinka by prostě neměla být pouze opsáním holých faktů z jediného zdroje, ale i přidání vlastního názoru a alespoň minimální snaha o doplnění neznámých detailů. Věřím, že tato kritika je konstruktivní, jak Michal požadoval, a sám se budu snažit přispívat k jejímu napravení. HAWK, domluvil jsem.
No, jak je vidět, jsem tu zbytečný, protože v současné době celé operaci schopně velí android, který byl stvořen k mytí záchodů...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

co se týče Michala Mitregy, on hlavně EPRIM je jeho vlastní projekt - tím se myslím tahle "podivnost" vysvětluje.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Ctibor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ctibor »

zombux píše:co se týče Michala Mitregy, on hlavně EPRIM je jeho vlastní projekt - tím se myslím tahle "podivnost" vysvětluje.
Dobře, to jsem nevěděl, ale zbytek zůstává...
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

TheRoot píše:ad Teuzz: Nevím kdo, ale někdo mi post během 5ti minut stihl smazat. Netvrdím, že to musela být redakce. Odeslal se určitě v pořádku.
V teto sekci muzou mazat jen a pouze moderatori a administratori fora, kdokoli z redakce takovou pravomoc nema. Moderatori maji pokyn aby mazali jen a pouze v pripade spamovani - navic nejsou nijak na redakci navazani, takze je tezko podezirat z toho, ze by se jim to "nelibilo" a proto neco mazali. Navic cokoli zde resi pouze administratori.

Kazdopadne v teto sekci nebyl za poslednich 24 hodin smazan zadny prispevek. Takze se spis vas prispevek v poradku neodeslal...
klemikaze
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od klemikaze »

Ctibor píše:...
Absolutní souhlas. Kluci proč ste zdrhli? To všichni nemůžete? Já sám to nezvládám a Mitregovy trojřádkovky mi lezou krkem, zvlášť proto, že se cejtim bejt ošizenej i já sám, ne jen čtenář. Přece jenom je dost blbý aby dostal stejnej honorář za pár písmen, když já dostanu to samý za stránkovou "esej" kde se snažim objasnit něco aspoň trochu technickýho, ne nový USBčko co má ohromnou kapacitu... Navíc mam pocit, že jeho "pár písmenek" degraduje úroveň našeho zpravodajství... :-(:-/
A komu se to nelíbí, ať mi klobouk... :-P
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

teda novinky jsem nikdy nejak extra nezkoumal, ale jak se ted divam na ty Mitregovy novinky, tak to je vazne sila. takovou novinku by vam tu zpatlal kazdy druhy s trochou casu.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Maranov
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Maranov »

Je to fakt slabé... nic neříkající nebo staré.

Trochu se do toho zapojit a přidat informace, ne jen přeložit nadpis a popis z ENG serveru... :|
DESKTOP: C2D E8200 (pasivně); ATI HD 3870 (AC S1, 120 fan@5V); 4GB RAM; OCZ Vertex2 SSD 64GB; 320+320+250GB JBOD (odhlučněno); 2x FSC P19-2 (2056x1024)
MOBILE: Lenovo Thinkpad T420 4177 CTR, Crucial M4 SSD 128GB, 6GB RAM; FSC P19-2; Logitech G400
POCKET: Nokia Hulmia 800; Hitachi 500GB@Scythe Kamazo 2 (eSATA); Creative EP-630
AUDIO: Sennheiser HD 555 (foam mod), NuForce Icon µDAC, FLAC, ReplayGain, f2k

"A Man's mortality is a compass that points his way in life."
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Já bych uvítal zase týdenní shrnutí zajímavých recenzí z různých zahraničních serverů.. :)
Wannabe dickface... :]
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Podle mě v novinkách chybí info o chystaných produktech menších společností (jde mi teď hlavně o periferie) :D :D :-D :-D
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
liquidfunk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od liquidfunk »

klemikaze píše:Zdárek lidi... Chtěl bych se vás zeptat co si myslíte o úrovni novinek v posledních několika týdnech? Děkuji, speciálně za KONSTRUKTIVNÍ kritiku.

Michal Kleman
nauc se psat cesky a taky si to po sobe precti prosim Te...

"Z pěti nových procesorů nudou čtyři obsahovat dvě jádra, jedna novinka bude mít jádra čtyři. Tři z pěti procesorů mzapadnou do série" to je fakt hnus..
MaWa
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaWa »

http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=67
V nejlepších edicích dokonce nabízí několik funkcí, které jsou s vlastnoručně poskládanými systémy jen těžko realizovatelné.
fakt by me zajimalo co konkretne :roll:
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“