Mass Effect

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

napsal jsem to trochu blbě, quick save trvá asi 2x dýl než standartní přes menu, navíc bych ocenil častější auto save, třeba po každý významnější události
Nordir
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nordir »

Gr8 Vivec píše:napsal jsem to trochu blbě, quick save trvá asi 2x dýl než standartní přes menu, navíc bych ocenil častější auto save, třeba po každý významnější události
me qiuck save trva asi sekundu, auto save? na co to je pro deti :-D
jinak je to dobra hra 7/10 ... takovej kotor 3. Bohuzel nic noveho jen kvalitne odvedena prace.
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Gr8 Vivec píše:napsal jsem to trochu blbě, quick save trvá asi 2x dýl než standartní přes menu, navíc bych ocenil častější auto save, třeba po každý významnější události
Tak to je nejspíš porucha na tvém příjimači, páč quicksave opravdu netrvá ani tu vteřinu...
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

když jsem dneska zapnul hru tak už quick save běhá ok, nevim kde byla chyba, nicméně ukládání mě dneska opravdu dostalo- mise jak zachraňujete tu dceru z vykopávek jak se k vám pak přidá:
auto save- pokec- jízda výtahem- video- pokec- bitva která mi dala hodně zabrat a udělal jsem jí asi na podesátý, frustraci z 10x zopakovaný sekvence ani nebudu popisovat
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

No mne sral ten souboj s tou benezia, bylo to celkem tuhy a jeste se porad divat na ty animace ... jeste ze to slo celkem odklikat a dalsi cast souboje byla taky shit, sem myslel ze to snad ani nejde udelat ale pak sem to jaksi dal. Zatim se mi to libi, takova akcni hra a rpg dohromady. Proste super.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak si kdyžtak snižte pro ten který souboj obtížnost..
show must go on..
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

shadow píše:Tak si kdyžtak snižte pro ten který souboj obtížnost..
to jde? já myslel že to jde zvolit jen na začátku hry
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Samozřejmě, že to jde. Je to přítomno v menu.. /gameplay/combat difficulty..
show must go on..
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

jj už jsem si to snížil, ty souboje jsou vůbec podivný, já s pistolí i brokovnicí musim našít do nepřátel 40 ran, ale mě zabije na ránu nějakej červenej paprsek, to nemám rád
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

cervenej paprsek je snajperka tou to boli. pockej az se na tebe rozbehne krogan a da te jednou ranou pesti :)

Prave jsem koupil Spectre vybaveni lvl 10 :) Neni nad pusku co se neprehriva a da se s ni strilet defacto porad :)
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tak já používám prakticky výlučně assault rifles krom Tali, která je vybavena pistolí. Jinak je třeba umně využívat i mass effecty, tj. hromadné biotické / tech síly. To hodně pomůže. Pak je to také o ideálním a vyváženém výběru party / zbraní / doplňků a vhodném character developmentu, tj. v těch vlastnostech hrdiny, kde to přináší skutečný efekt (v návaznosti třeba na používané zbraně). Vyplatí se také chodit k obchodníkům. Často mají velice zajímavé itemy, o řád vyšší, než které třeba vlastníte. Třeba mou současnou assault pušku Tsunami VII.... V pozdějších fázích hry se také v soubojích musí už taktizovat, což je jen dobře..
show must go on..
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

za jaký povolání hraješ? já jedu za vanguarda

a ještě jsem se chtěl zeptat, zatim se mi nepodařilo na žádný planetě otevřít žádnou spadlou družici, pořád mám nízkej eletricity level, vyplatí se tam pak vrátit na vyšim levelu? je v nich něco zajímavýho?
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Hraju za soldiera..

Jinak, zda se vyplatí či nevyplatí, se vracet, toť otázka, ale spíše bych řekl, že nevyplatí, pokud tedy neprozkoumáváš opravdu poctivě vše. V družicích se myslím nenachází nic extra, co by se nenacházelo jinde.. a za to opětovné ježdění Makem to podle mně nestojí. Vůbec to ježdění tím Makem na těch postranních misích mně nějak už omrzelo. Viděl bych tam rád alternativně možnost nějakých skokových přesunů, než nutnost třeba jezdit pět minut Makem přes horský terén.

Jinak já pro tyto účely mám ve skupině prakticky pořád Tali.
show must go on..
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

prvni hru jsem hral za Soldiera / Shocktrooper

druhou a ted treti hraju za toho sameho Vanguarda /Shock trooper

Assault rifle + brokovnice to jisti ikdyz soldier s timto kombem byla vetsi mlaticka, ikdyz na lvl50 s tou silenou lvl10 puskou uz je to stejny :)

Ono vybava ziskavana z kontejneru je nahodna, ale kazdopadne na extra mise na planetach je lepsi brat spis partu s electronics a decryption na nejvyssim levelu.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

jo ježdění makem jen tak po planetách mě taky moc nebere, ale když je mise kde se s nim jezdí a střílí tak je to super, teď jsem dělal misi na Ferosu a ta byla fakt skvělá, super souboje...
PetrB
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PetrB »

já to dohrál za infiltrátora a extra tuhý mě souboje nepřišly, i když sem taky párkrát zařval, hlavně na začátku (a úplně na konci :) ). Tali jsem sebou vůbec nebral a na konci mi ideální tým přišel Ashley + Liara,poněvadž technický schopnosti sem měl já sám. vzdálenější nepřátele sem odpravil sniperkou, ti co se dostali blíž, zpracovala Liara a dorazila Ashley útočnou puškou. hodně důležitý mi přišlo používat vhodnou munici, i když jsem si vystačil s trhavou a průraznou. brokovnici jsem vůbec nepoužíval ani u jedné postavy a granáty krom pár vyjímek akorát na Ferosu.
jinak hlavní dějová linka je skvělá, skvěle udělaný hrdinský závěr, jak z hollywoodského trháku :D , vedlejších úkolů jsem splnil většinu, i když to ke konci bylo vážně na jedno brdo, ale chtěl jsem si naplnit ukazatel ochránce na max :)
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Ma ta hra aji jinej konec? Ze by to dopadlo spatne? Sem to dnes dohral a tak by me to zajimalo, kdyz bych se choval spatne tak jestli bych se treba k serenovy nepridal nebo tak neco.
Gyx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Gyx »

Jsem v citadele a bojuju se Sarenem.Muj problem je ze mam vsechny zbrane prehraty a nemohu strilet.kdyz si v inventari zmenim zbrane je to furt to same.neni to nejaky bug?
.: MB :. ASUS M2N-SLI Deluxe .: CPU :. AMD Athlon X2 7750 BE @ 3GHz .: Chladič CPU :. CoolerMaster RR-DCH-S9U1 Hyper TX .: GK :. GigaByte GeForce 9600GT GV-NX96T512HP .: Paměti :. A-DATA 2x2GB DDR2 800MHz EE .: HDD :. Western Digital Caviar 640GB SATAII 16MB Cache,Hitachi T7K500 320GB SATAII 16MB Cache.: DVD-ROM :. LG DVD-RAM H20L .: Zdroj :. Levicom X-Alien 450W .: Case :. Coolermaster Centurion 5 Black .: Monitor :. Samsung 223BW
palda
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palda »

Icy_DeaD píše:
palda píše:no ja to neberu moc jako novinku :oops: tak to se vsem omlouvam :-D udelam tam cenzuru :-D
mas stesti ze uz si nepamatuju jak se ten typek cos ho zakryl tema hvezdickama jmenuje :)) zejtra mi ME prijde, tak sem malem vedel konec este pred samotnym zacatkem :))
.. jeste k tomu... ono je to stejne patrny uz od zacatku o co na konci pude, takovej klasickej scenar :-) .. kazdopadne PC verze je lepsi nez Xbox verze, i kdyz na PC verzi dochazi k docitani textur o dost casteji, az mi to vadilo, hlavne ty vytahy, kdyz si clovek treba splete vytah tak si pak muze dat cigaro.
Icy_DeaD
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Icy_DeaD »

palda píše:
Icy_DeaD píše: mas stesti ze uz si nepamatuju jak se ten typek cos ho zakryl tema hvezdickama jmenuje :)) zejtra mi ME prijde, tak sem malem vedel konec este pred samotnym zacatkem :))
.. jeste k tomu... ono je to stejne patrny uz od zacatku o co na konci pude, takovej klasickej scenar :-)
jj uz jsem to taky zjistil, dohral sem to vcera, a trochu me zamrzelo ze to bylo tak kratky, ale pomalu to vstrebavam a uz mam rozehrano znova, na tezsi obtiznost, jinak hral sem za vanguard - shock trooper, master marksman a master carnage...:D masakr...k tomu Tali jakozto bioticku, jeji lift nebo to co vsava do sebe vsechny objekty, takova ta cerna dira, masakralni kombinace :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“