GeForce GTX 2xx chlazení
Moderátor: morke
- Varimathras
- Začátečník

-
Re: GeForce GTX 2xx chlazení
Dost dobrý, škoda že tak nahoru nedostanu svou 260GTX
Ale ten chladič je dobrej mám ho taky a spokojenost + ofuk obvodů 80 mm větráčkem.
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:

Kvalita co? Recenze tohoto chladiče zítra .. PCT
- HrdinaJan
- Začátečník

-
Ktereho?
ASUS MAXIMUS IX HERO+7700K@4,8GHz 1.28V+NOCTUA NH-D15+GIGABYTE AORUS GTX 1080 Ti +Kingston 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 HyperX Predator Series+SSD INTEL 750 400GB+EIZO 3237
- pantony
- Nováček

-
takova recenze potesi ...
- Mareš
- Nováček

-
Nejdřív mě zde překvapí výsledky HR-03 a pak se tady objeví skvělý výkon Accelera. Tajně doufám, že se na webu později objeví/doplní recenze pro 55nm GTX260 a GTX285 a nezlobil bych se ani pro HD4870X2.
- flukes
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem investoval do Accelero Xtreme GTX280, pekny kousek, snad ty pasivy neopadaji. Teploty nizsi cca o 12°C.
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
myslite ze by sel accelero xtreme 280 na gtx 275? pripadne co by bylo za problem? 
- Reptile
- Začátečník

to bych taky rád věděl
)
ale něco o tom tady píšou:
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-PC ... l?ansid=59
a když vidim tu od galaxy (na netu jsem našel cenu kolem 450USD - což je asi jen dočasná cena, ale předpokladam že pod 7tis to nebude), tak bych řekl že ten chladič tam pude a že na nějakou kartu s referenčním PCB tam pude dodělat to accelero
ale něco o tom tady píšou:
http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-PC ... l?ansid=59
a když vidim tu od galaxy (na netu jsem našel cenu kolem 450USD - což je asi jen dočasná cena, ale předpokladam že pod 7tis to nebude), tak bych řekl že ten chladič tam pude a že na nějakou kartu s referenčním PCB tam pude dodělat to accelero
CPU:Intel Core i5 2500k @ 4,7GHz - 1,27V Cooler:Thermalright Silver Arrow MB:Asus P8P67 B3 RAM:4x4GB Kingston HyperX 1600Mhz GPU: MSI Radeon RX 5600 XT MECH OC 1820/1780 HDD:Samsung SSD 840 EVO 120GB, Samsung 1TB, Samsung 1,5TB, Seagate 2TB, Seagate 4TB Case:Thermaltake VH8000BWS Armor+ Mx PSU:Seasonic X-560 Gold Writer:Samsung SH-S223C Mouse:Razer Diamondback + Logitech MX 1100 Keyboard:Logitech Cordless Desktop Wave Pro
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
jako to jo, jde mi spis o chlazeni vrm
- Algernon
- Nováček

-
Chlazeni
Prosim o radu. Poridil jsem si novou zakladni desku (MSI KA780G) a novou grafickou kartu (Gainward 260 GTX "216") jenze jsem zjistil, ze vyrobci zakladni desky s takovou grafikou nepocitali.:
http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=VaStQrkxNg.JPG
http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=EdMMNqVSXa.JPG
(omlouvam se za kvalitu, je to focene mobilem:o))
Mel bych otazku. Kdyz do obou volnych PCI slotu zapojim nejake karty, bude se stihat chladit ta grafika..? Popr. existuje nejaka rozdvojka na SATA.?
)
Diky za pripadne odpovedi...
http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=VaStQrkxNg.JPG
http://imgupload.cz/muj.php?obrazek=EdMMNqVSXa.JPG
(omlouvam se za kvalitu, je to focene mobilem:o))
Mel bych otazku. Kdyz do obou volnych PCI slotu zapojim nejake karty, bude se stihat chladit ta grafika..? Popr. existuje nejaka rozdvojka na SATA.?
Diky za pripadne odpovedi...
- Varimathras
- Začátečník

-
Tak když nebude sedět velkej dodávanej pasiv, tak tam šoupni malý, jako na paměti a je to. Accelero má tři větráky, takže průvan to tam udělá.
- Algernon
- Nováček

-
Budou mit ty vetraky dostacujici misto..? Ta PCI karta, ktera tam ma byt neni tak velka (http://www.3t.hu/images/Pinnacle%20Dazz ... Editor.jpg), aby zabranila cele plose větráků... 
- barco
- Středně pokročilý

Miesta je tam naozaj málo, teploty budú určite vyššie. Vyskúšaj to zapojiť, prebehnúť nejaké testy a kontrolovať teploty, viac nieje čo poradiť.
.
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
čest vespolek
.hele pasoval by chladič z GTX 280 na GTX 275? a nebo jsou tam až moc velké změny?
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- Jakoli
- Nováček

-
Po výměně referenčního chladiče u GTX260 za Arctic Accelero Xtreme GTX280 mám problém s teplotou napěť.regulátorů(VRM).Díky tomuto chladiči jsem stáhnul teplotu jádra GPU z 84 na 58 stupňů
ale moje radost byla předčasná
při testu stability ve furmarku mi Everest ukázal teplotu VRM : 114 stupňů
!!!!! A to se mi zdá příliš.Nevíte někdo jak tento problém odstranit?
DÍKY ZA KAŽDOU RADU.
PS:Větrání skříně mám dobré.
DÍKY ZA KAŽDOU RADU.
PS:Větrání skříně mám dobré.
- Mirek E.
- Začátečník

-
Nalepil jsi na ně ty pasivky, co se určitě ke chladiči dodávají?
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
- Jakoli
- Nováček

-
Nalepil jsem tam ten plech co k tomu dali a zrovna se ho chystám vyhodit a nalepit tam několik menších pasivu.Tak uvidím jak to dopadne 
- Jakoli
- Nováček

-
Tak jsem tam nalepil ty pasivy a vysledek byl nula nula nic. Ve Furmarku mi po 3,5 min vyletěla teplota až do stropu.To jsem ještě neviděl a okamžitě jsem ho ukončil. Pak jsem zkusil ještě otočit větrák který mám na bočnici tak aby foukal do skříně a to pomohlo.Teploty se pohybovaly kolem 100 st. Nic moc ale furt lepší než drátem do oka,že?
Pokud příjdete někdo na něco lepšího tak dejte vědět,díky.
Mám ale ještě jeden dotaz: ten větrák co mám na té bočnici má být správně otočený aby foukal do skříně(tak jak jsem ho teď dal) ALE v této poloze je hlučný,naopak když ho otočím aby foukal ven tak není slyšet vůbec.Větrákem to není,vyzkoušel jsem tři a všechny se chovaly stejně.A bočnicí asi taky né protože to dělá ať ji mám sundanou nebo ne.Nevíte někdo co s tím?ono to dost řve a kvůli těm regulátorům to tak budu muset nechat.Díky.
Mám ale ještě jeden dotaz: ten větrák co mám na té bočnici má být správně otočený aby foukal do skříně(tak jak jsem ho teď dal) ALE v této poloze je hlučný,naopak když ho otočím aby foukal ven tak není slyšet vůbec.Větrákem to není,vyzkoušel jsem tři a všechny se chovaly stejně.A bočnicí asi taky né protože to dělá ať ji mám sundanou nebo ne.Nevíte někdo co s tím?ono to dost řve a kvůli těm regulátorům to tak budu muset nechat.Díky.
- Mirek E.
- Začátečník

-
Kup ty obyčejný Primecooler modrý pasivy, stejný dělá i Zalman a Xilence, všechny jsou totožný, jen Xilence dělá černou verzi.
K tý bočnici, asi to bude tím, že když větrák fouká dovnitř, tak vzduch tahá přes perforaci a ta vytváří ten hluk.
K tý bočnici, asi to bude tím, že když větrák fouká dovnitř, tak vzduch tahá přes perforaci a ta vytváří ten hluk.
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
- Jakoli
- Nováček

-
Dal jsem tam pasivy od Scythe ,myslím ,že ty jsou dobrý.Ale pomohl až to otočení větráku.Dá se s tou perforací něco udělat?Když ji vyřežu tak čím by to bylo dobré nahradit?Díky