Myslím že to jde vypnout, a jinak věčnýdavid304 píše:Chlape máš to pěkný ale docela by mě to štvalo to blikání věční
Můj BMW
Moderátor: L4mka
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Můj BMW
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- LoCaL
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Viděli ste Knight ridera ?
udělej z toho forda a máš tuning na starý dobrý časy 
AMD Athlon 64 X2 5400+ Black Edition 2800MHz@3300MHz MicroStar K9AGM3-F AMD 690 A-Data Extreme Edition DDR II 2x2GB 800MHz + Patriot DDR II 2x2GB nVidia GigaByte 9500GT DDR III 512MB Benq FP91G+ SATA II Samsung 500GB & IDE Wester Digital 160GB CoolerMaster Centurion 5
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Knight Rider byl Pontiac Trans Am 
//Edit: Aha, nový seriál neznám. Vyrůstal jsem se starým KITTem a Davidem Hasselhoffem
//Edit: Aha, nový seriál neznám. Vyrůstal jsem se starým KITTem a Davidem Hasselhoffem
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Teď je to Mustang nebo Shelby Kobra, dokáže se transformovat. V těch nových dílech Night Rider 2008.
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
- martinnovak8
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Už by moch s tím konečně něco udělat!
- esfilip
- Začátečník

-
jjak vypnmout tak i přepnout na blikání nebo jen svícení ... ted sem udělla další 3 noví věci .. docela viditelný bud se mrkněte na mojí stránku a nebo máte smůlu 
- Hellraiser17
- Nováček

-
pokud můžu vyjádřit svůj názor, tak v prvé řadě se mi nelíbí ta přeplácanost, snažil bych se to situovat do určitého stylu (např. ne modrý a zelený světla ) pak ta čistota práce se mi nelíbí (je to takový jako horkou jehlou. Jinak tak před pěti léty bych z toho byl celkem odvázanej (čím více světel tím líp), ale dnes už bych spíš radši viděl jednoduché tvary a žádný přeplácaný kolotoč, ale pokud se to líbí tobě tak to je to hlavní každý má vlastní názor.
- esfilip
- Začátečník

-
Koukně te se na můj web http://bmw775lga.wbs.cz a můžete kouknout na fotky a videa jsou tam nový 
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
sorry, ale pokladat cokoli na hardware je hnus 
- N_o_c_l_a_f
- Začátečník

esfilip : neber to tak, ze kdyz to sundas, tak to bude pekny. 
- Little Z
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ja som vždy chcel mať z kompu kolotoč
a toto sa mi veľmi páči ...tiež niesom za kobinovanie farieb..keby to bolo celé zelené tak je to namakané 
len tak ďalej, inak dal by som tam tých blikatiek viac
:)
len tak ďalej, inak dal by som tam tých blikatiek viac
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jediné co se mi na tom líbí je kousek předního panelu jak je tam maska toho BMW, jinak vubec, tím blikáním (vím že se to dá vypnout) to uplně pomrvil.. Pokud bych to byl já, tak to ani neprezentuju 
- RiCK
- Začátečník

Čo asimartinnovak8 píše:Už by moch s tím konečně něco udělat!
Mimochodom tie autíčka v case a na GK sú veľmi "pekné". A ten spoyler
Takže, mám pre teba radu. Skús celú case prestriekať na bielo, a všetky LEDky a katody vymeniť za modré, alebo hociaké, len aby všetky boli jednej farby. Potom by sa na to aj dalo pozerať
GL
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- `x3on
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
omfg.. nevytahuj stare dredy