NVIDIA GeForce 3D Vision - vše okolo
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: NVIDIA GeForce 3D Vision - vše okolo
az na to ze avatar demo nestiha ani na 295 gtx...
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- Trek
- Začátečník

Ale jo jede to, 30 fps na High nastavení. Je to dobrá řež.
Akorát to stereo maj udělaný nějak po svojem, tak jsem s tím musel chvíli laborovat, ale dojem je maximálně positivní.
Viz. http://www.youtube.com/watch?v=O_hGvlfAS5k
PS:
To demo exe je treba prejmenovat, protoze nejede sli, pak uz se da hrat i ultra high detaily (bez bloomu - neni prostorovej).
Akorát to stereo maj udělaný nějak po svojem, tak jsem s tím musel chvíli laborovat, ale dojem je maximálně positivní.
Viz. http://www.youtube.com/watch?v=O_hGvlfAS5k
PS:
To demo exe je treba prejmenovat, protoze nejede sli, pak uz se da hrat i ultra high detaily (bez bloomu - neni prostorovej).
- Peo
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, po novém roce plánuji koupit nový PC a přemýšlel jsem na 3D vision od Nvidie. Více než hry mne zajímají seriály a filmy. Jak je to s nimi? Dají se přehrát ve 3D nebo jsou s tím problémy? Zkombinovat 3D vision se softwarem z Acerovskeho 3D notase asi nejde co 
Athlon II X4 2,6@3,25Ghz + Zalman VF2000 LED, 4GB 800Mhz, Asus M4A785-M, ATI HD 3850 512MB, 320GB Seagate HDD, SoundBlaster X-fi Titanium, Artic Cooling Fusion 550R, Samsung blu-ray SH-B083L, Aerocool Racer/black, Samsung 2232BW, Logitech S220, Roccat Kave 5.1, Logitech RX1000, KME 2201
- WerK
- Začátečník

-
Filmy a serialy pro to musi byt specialne natocene (obraz pro leve a prave oko zvlast), potom neni problem na to koukat v 3d vision playeru. U normalnich serialu se 3d neda nijak "dodelat", informace o hloubce tam proste chybi.
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Přesně. Nejlépe to jde vidět http://psd.tutsplus.com/articles/news/c ... -tutorial/ Když máš tu červenou od modré daleko od sebe, je to blízko tobě, pokud je to blízko u sebe, je to v dálce. Nedokážu si představit jak ten program pozná co je v tom seriálu dále a co blíže. A když se natáčí film, tak to se natáčí 2 kamerami (myslím, někde jsem o tom četl)
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- raphael134
- Nováček

-
Zdravim,rozjel bych s tema brylema plynule treba call of duty 4,5,6 kdyz je moje sestava : intel core 2 duo E4500, 3 GB RAM,graficka karta Nvidia geforce 9600 GT 1 GB...diky za odpoved
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Záleží na tom, jakou technologii budeš používat. Pokud budeš chtít používat klasické 3D Vision v kombinaci se 120Hz monitorem a tzv. "shutter" brýlemi, plynule to rozhodně nepojede (karta musí renderovat dvojnásobný počet snímků). Ale pokud budeš používat 3D Vision Discovery - posunutí barev pro každé oko + anaglyfické ("červeno/modré") brýle, neměl by to být takový problém.
- Trek
- Začátečník

- Trek
- Začátečník

Zakoupil jsem si Avatara a je tam jedna šitózní situace jako v demu, sice že v DX10 neškáluje multi-gpu. Takže to hraju v DX9.
V DX10 mám průměr cca 22 fps a v DX9 32 fps, což je podstatný rozdíl, protože 22 na hratelnost nestačí.
(s GTX 295)
V DX10 mám průměr cca 22 fps a v DX9 32 fps, což je podstatný rozdíl, protože 22 na hratelnost nestačí.
(s GTX 295)
- Youki
- Začátečník

Mam GTX 295 e hra krasne slape s najvizsim nastavenim DX 10.Chybu budes mat v niecom inom a nie v hre.
CPU: Core i7-3930K @ 4400Mhz / 1.30V, MB: Gigabyte GA-X79-UD5, RAM: G.Skill RipjawsZ 4x2048MB DDR3 2133 9-11-10-28,VGA: 2 x Gigabyte 580 GTX SLI @ 855/1710/4200, HDD: Corsair SSD Force Series 240GB,2x WD Caviar Black 1TB SATA3,PSU: Enermax Revolution ERV950EWT,Audio: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Keyboard: Logitech G19,Mouse: G9x + Razer Destructor,LCD: 30"HP ZR30w,Case: CM HAF X,OS: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
- Trek
- Začátečník

Jake presne nastaveni, ja mam 4xAA a vse na nejvyssi detaily a 16xAF.
V DX9 to jede o 10 fps vic nez v DX10.
Kolik presne ti ukazuje fraps v nejaky konkretni lokaci?
V DX9 to jede o 10 fps vic nez v DX10.
Kolik presne ti ukazuje fraps v nejaky konkretni lokaci?
- Youki
- Začátečník

Tak som skusal teraz asi tak 20 minutiek od zaciatku hry,videjka som odklikaval a v DX10,4xAA bol priemer 45FPS a minimum 34.
CPU: Core i7-3930K @ 4400Mhz / 1.30V, MB: Gigabyte GA-X79-UD5, RAM: G.Skill RipjawsZ 4x2048MB DDR3 2133 9-11-10-28,VGA: 2 x Gigabyte 580 GTX SLI @ 855/1710/4200, HDD: Corsair SSD Force Series 240GB,2x WD Caviar Black 1TB SATA3,PSU: Enermax Revolution ERV950EWT,Audio: Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series,Keyboard: Logitech G19,Mouse: G9x + Razer Destructor,LCD: 30"HP ZR30w,Case: CM HAF X,OS: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit
- Trek
- Začátečník

To v DX10 určitě nemám takhle rychlý, je možný, že nestíhá procák.
S 2xAA mi to jede asi takhle (dx9):

S 2xAA mi to jede asi takhle (dx9):

- Trek
- Začátečník

Bolt trailer http://www.megaupload.com/?d=FQAE5B2J
Je to naprosta bomba, uz se tesim na full stereo filmecky.
Je to naprosta bomba, uz se tesim na full stereo filmecky.
- Youki
- Začátečník

Co mas za zostavu?
- Trek
- Začátečník

Mam E8500 na 3.8, asi to nestaci, jinak mam taky GTX295.
- dzefo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ani mne to nestiha neviem preco ide to tak 20 fps
Intel core i9 14900K Corsair iCUE H150i RGB ELITE Pamet:Kingston FURY 64 GB KIT DDR5 6 400 MHz CL32 Renegade MB:ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO VGA:ASUS TUF Gaming RTX 4090 OC Edition Hdd:Samsung 990 Pro + 2x Seagate SSHD 4TB 8GB SSD Zdroj CORSAIR RM1000 Monitor:Dell Alienware AW3821DW+Htc Vive Keyboard+mouse:Corsair K100 + iCUE NEXUS Logitech G502 Hero:Logitech G29 Driving Force Win 11 x64 Pro
- Trek
- Začátečník

Hele mozna to je winama, hraju to ted na 64-bitech, mam i 32-bit tak bych to mohl zkusit, co mate za OS.
Jinak me to sice nejede superrychle, ale hrat se to da plynule jakz takz. Neseka se to nebo tak.
Jinak me to sice nejede superrychle, ale hrat se to da plynule jakz takz. Neseka se to nebo tak.
- Robin_CG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
3D Vision Surround aneb vtípek z kanceláří marketingového oddělení Nvidie.
http://www.czechgamer.com/hardware/77/N ... -vtip.html
Drastické hardwarové nároky (pozor, poslední 4 sloupce jsou vypočítané teoreticky a nezohledňují případné další omezení výkonu procesorem):

http://www.czechgamer.com/hardware/77/N ... -vtip.html
Drastické hardwarové nároky (pozor, poslední 4 sloupce jsou vypočítané teoreticky a nezohledňují případné další omezení výkonu procesorem):

- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Zajimaly by mne dve veci:
Tou prvni je zdroj tohoto benchmarku, rad bych videl cely clanek. Neni spise realita takova, ze jsi si onen graf vycucal z prstu? Ja mam takovy pocit, ze ano. Nedostal tu za to nahodou bandita cervenou, ktera by Robinovi k jeho povaze tak slusela?
Ono v tom grafu totiz nesedi vubec nic at uz jde o GK (ty jsou treba dva a jeste Fermi) nebo fps (naprosto nesmyslne).
V pripade, ze by tento pochybny clanek existoval (coz neexistuje), zajimala by mne tva drzost davat na graf svuj vodoznak. Pozoruji to jiz delsi dobu, krades grafy, fotky a screeny vsem prednim webum (jmenovite PCGamesHardware s DirectX 11 srovnavacimi screeny z Call of Pripyat, Guru3D s 3D Vision, dalsi web s fotkami Fermi a snad nemusim pokracovat) . S takovou drzosti jsem se v CR jeste nesetkal ani u fanda webu s mizivou ctennosti, jako vedes ty. Neco jako autorska prava ti absolutne nic nerikaji, ze? Aby take rikala, ono je totiz na warforu in krast uplne vse, tak proc to nedelat i s internetovymi clanky.
Tou prvni je zdroj tohoto benchmarku, rad bych videl cely clanek. Neni spise realita takova, ze jsi si onen graf vycucal z prstu? Ja mam takovy pocit, ze ano. Nedostal tu za to nahodou bandita cervenou, ktera by Robinovi k jeho povaze tak slusela?
Ono v tom grafu totiz nesedi vubec nic at uz jde o GK (ty jsou treba dva a jeste Fermi) nebo fps (naprosto nesmyslne).
V pripade, ze by tento pochybny clanek existoval (coz neexistuje), zajimala by mne tva drzost davat na graf svuj vodoznak. Pozoruji to jiz delsi dobu, krades grafy, fotky a screeny vsem prednim webum (jmenovite PCGamesHardware s DirectX 11 srovnavacimi screeny z Call of Pripyat, Guru3D s 3D Vision, dalsi web s fotkami Fermi a snad nemusim pokracovat) . S takovou drzosti jsem se v CR jeste nesetkal ani u fanda webu s mizivou ctennosti, jako vedes ty. Neco jako autorska prava ti absolutne nic nerikaji, ze? Aby take rikala, ono je totiz na warforu in krast uplne vse, tak proc to nedelat i s internetovymi clanky.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji