Call of Duty: Modern Warfare 2 SP

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 (CoD6)

Příspěvek od spajdr »

Porovnání Multiplayer nastavení u MW1 vs MW2

Call of Duty 4: Modern Warfare

Networking: Client/Server
Avg Ping: 25-40ms
Console Commands: Yes
Lean: Yes
Custom Maps: Yes
Number of Players: up to 64
Competitive Mods: Yes
Mod Tools: Yes
Ability to Record: Yes
Kick/Ban Hackers Immediately: Yes
Profiles Saved Online: No
Manually Select Server to Join: Yes
Control Bad Language: Yes
0 ping Advantage for Host: No
Lan Play: Yes
Free Demo: Yes
Price: $50

Call of Duty Modern Warfare 2

Networking: Peer 2 Peer (downgrade)
Avg Ping: 100ms+ (downgrade)
Console Commands: No (downgrade)
Lean: No (downgrade)
Custom Maps: No (downgrade)
Number of Players: up to 18 (downgrade)
Competitive Mods: No (downgrade)
Mod Tools: No (downgrade)
Ability to Record: No (downgrade)
Kick/Ban Hackers Immediately: No (downgrade)
Profiles Saved Online: Yes
Manually Select Server to Join: No (downgrade)
Control Bad Language: No (downgrade)
0 ping Advantage for Host: Yes (downgrade)
Lan Play: Yes
Free Demo: No (downgrade)
Price: $60 (downgrade)
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Tak se mi to podarilo rozchodit, byla to teda docela fuska, a za me musim rici, ze super, akorat se musim snazit, abych se uz dostal k hardcore, protoze tohle me neba, vysypat do nekoho pulku zasobniku, a co se SP tyce, tak spektakularni jako jednicka. A zadny lagy jsem nezaznamenal, akorat je otrava to cekani, kdyz odejde hostujici hrac. A dost mi vadi ta absence vyklaneni, kazdou chvili krisnu nozem do zdi nebo hodim flashbang.
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

U multiplayeru taky nepozoruju žádné lagy, běhá to normálně. A překvapivě to hraje dost lidí :-D, není problém najít hráče.
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Taky to někomu přijde spíš jako průměrnej datadisk k jedničce? Ta hra je uplně stejná (spíš horší bez vyklánění), i graficky to na dnešní dobu neni žádná sláva. Mluvim o SP, MP mě nezajímá.

No nic, zpátky k Borderlands...pravý hře roku 8-)
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Mirek Koci
Redaktor PCT
Redaktor PCT
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mirek Koci »

slaava píše:
bandita píše:Já bych ten multiplayer zase tak neřešil, ono se to nějak udělá a komunita na to přejde. Viz moje dlouhodobý známosti s klukama z Esuby, co jsem si potvrdil na Digitex minulý týden.
hmm divny... hlavne, pred 14ti dny na jejich strankach, at to bylo vedeni (pittbull) nebo hrac, padaly tvrzeni (z komentaru k trailerum a pod...), ze to je mrtva hra a podobne... takze jses si tak jisty tim prechodem komunity? tohle se taky tvrdilo mezi cod1 a cod1:uo, ze kdyz vyjde moh:pa, tak se prejde na nej, ale ten zmrsili (ostatne jako ted mw2) a nikam se nepreslo, ani na ten datac... takze asi tak :roll:
Jistý úplně ne, nejsem progamer, ale píšu co momentálně vím. Budu vás informovat.
alea iacta est
Sledujte PCTuning na Facebooku a Twitteru.
Obrázek Obrázek
kakao
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kakao »

kristova noho...jak to asi budou ti progejmři hrát...když nemůžou zapnout konzoli,ping 100 :roll:
Já jsem dřív hrával CoD2-CoD4 a kdybych měl hrát ještě tohle,tak mě klepne.
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

asi tak... nemoznost nahravani=konec... i kdyby to tam dodali v podobe patche, tak stejne, jako v pripade cod5, bude propadak... k tomu nemoznost vytvaret vlastni mody atd. docela se divim, ze to tak zmrsili. MP byl ten, kvuli cemu se ctyrka tolik prodavala.
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Nemyslim si, ze by zrovna progaming byl to, co vynese nejvic love.....
A jeste jedna vec, ktera mi vadila, nejde vybrat disk, na kterej provest instalaci.
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

sam_217 & NEZNALEC: No, speciálně u her z válek absenci realistického násilí a destrukce nechápu. Pokud vim, tak ani u ARMA, což je simulátor, neni pořádná destrukce ať už okolí nebo lidí. Přitom to nejdůležitější/nejhnusnější na válce je právě masakr lidí a destrukce prostředí. A ve hrách by to mělo být dohnané do ad-absurdum zobrazení, aby lidi viděli, co je to za svinstvo. V technologii není problém. Ve filmech a seriálech to jde, ve hrách to nějak v poslední době jít přestalo. Ale ono stačí se kouknout na Soldier Of Fortune (1 a 2) nebo na Red Faction a člověk vidí, že tyhle věci šly už před lety a to velmi dobře. Dneska se každý ohání nějakým Havok nebo PhysX, že jako bez toho nejde udělat ve hře ani papírek létající ve vzduchu, ale v tom to není. Když někdo chce, udělá bezvadnou destrukci prostředí i lidí bez jakéhokoliv speciálního enginu a i bez nějakých krvavých nároků na HW, viz. ten SoF a Red Faction (jenže dneska nenapadne nikoho nic lepšího, než narvat fyzikální engine na bedra utahané grafické karty, místo toho, aby pořádně někdo naprogramoval podporu pro zcela nevyužité multicore procesory, které má každý, to nepochopim). Ono to jde, ne že ne, ale ty studia jsou asi líná a dokud bude lidem stačit koridorová, na pohled hezká střílečka, kde ale nejde ani povalit plot, tak jim to bude sypat. A já si to klidně rád zahraju, přeci jen, mám rád příběhy i koukání na hezké scény, ale na druhou stranu musím na svoje kritiky k té reálnosti úplně zapomenout, to bych jinak nemohl hrát pomalu nic.

Jinak, co se týče her z 2. světové války, tak jich je mraky a příští CoD bude pravděpodobně opět odtamtud, co jsem četl, ale jen v jedné té hře (Wolfenstein 3D) jsem střílel proti Hitlerovi, jinak v těch ostatních jsem hrál vždycky za nějakého vojáka XY. A tak mi přijde, že to kvantum her z druhé světové vůbec nevyužilo potenciál té doby a těch ikon, co to nabízí, ať už k zastřelení nebo k vyprávění příběhů. No to jentak na okraj, to by bylo další téma pro kritizování, ale je to off-topic, tak bych to tu dál nerozebíral.
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Benchmarky CoD MW2 se všemi známými kartami
http://www.techspot.com/article/219-cod ... page4.html
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

Fenous píše:A jeste jedna vec, ktera mi vadila, nejde vybrat disk, na kterej provest instalaci.
Kam nainstaluješ STEAM tam se nainstaluje MW2. Já to taky prvně hodil do programu files a musel přeinstalovat na druhý disk kam dávám hry...
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Jaká je ta hra? Kolik nábojů je potřba na zabití? Půl zásbníku jako v jedniččce a ještě vstanou? Přece jen to má 11GB. :roll:
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Tú narážku na warez si pre budúcnosť odpusti.

Btw zatiaľ sú na MP zmiešané ohlasy, je tu niekto čo už má nejaké to hranie za sebou a môže sa podeliť so svojimi dojmami ? :-) Kvôli SP sa hra určite neoplatí kupovať, viď.:
@Guru3D forums píše:I just finished the game in Veteran - 4h 38 min.
.
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

no zapl jsem SP a jsem nadmiru spokojeny. proste jednicka s novym pribehem, to jsem chtel. nove zbrane, nova prostredi, parada :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Mne se to libi, jak SP tak MP, vetsina negativnich ohlasu je od lidi, co to jeste nehrali.
Dalsi vec me napadla, to ze me leze jak z chlupaty deky: nejde nastavit zvlast hlasitost zvuku, hudby atd. a ta hudba je dost hlasita, ja bych se bez ni vubec obesel, ale treba to jde nekde nastavit v configu.
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

to asi těžko...
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Tak SP je naprosto úžasný, líbí se mi o hodně víc než u MW1 :)
A ta mise na letišti, kde člověk masakruje civilisty jsem si neskutečně "užil" (nekamenujte mě, je to jen virtuálně, reálně na to nemám koule ani chu´t) :-D
Uvidíme co bude dál, zatím jsem začátek Act II 8)
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

to letiste neni opravdu naky moc velky das, nechapu ze kazdy tak sili ze je to nasilne :D je to porad stejna postavicka akorad nema zbran no, matka se na to divala aniz by hnula brvou a to nasili nesnasi. a ten zvuk je fakt na pytel, musiku bych taky poslal do kela. ale spis nez to me zklamalo ze je to porad uplne stejne nic nepridali, jen ubrali vykloneni, coz v nekterych misich docela chybi.
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
sam_217
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sam_217 »

Singl je hezky filmovej zase no..
Ale LANplay to tušim má, jinan na SP není konzole :X a plynulost, náročnost je velmi podobná CoD4.
PC1: AMD Ryzen 5800X3D@default Noctua NH-D15S // X570 AORUS MASTER (rev 1.0) // 64GB Patriot Viper Steel 3600MHz@CL18-22-22-42 // 9070XT Pulse // MSI Optix MAG274QRF-QD - 1mrtvý quantum dot pixel!!! // Samsung PM961 (1TB NVMe), Crucial M4 256GB, Micron enterprise SSD1920GB, Crucial MX500 2TB... // LianLi O11 XL // SSR-850FX

PC2: Lenovo Legion 5 17ACH6H - Ryzen 7 5800H / 16GB / RTX 3070 mobile 130W TDP
Stojda
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stojda »

Chci se optat kdyz hraju SP tak se mi pri obcas stane ze se to zacne hrozne moc sekat a mam tak 1 snimek za 3 vteriny. Nevite cim by to mohlo byt? Ovladače na GK? Hru mam samozrejme originalni.

Hra mi bezi uplne v pohode na plne detaili v pohode a najednou se to zacne takhle divne sekat a disk se muze zblaznit.

PC: AMD Atlon X2 2500 MHz, 320 GB disk, GK ATI HD4850 512MB, 4GB RAM DDR2-800, Vista HP 32b
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“