coze?Youki píše:Prosim vas,najde sa neaky podrobny navod ako to spojazdnit?Hlavne tu IP adresu vobec nechapem.Dik za pomoc

Moderátor: Don
coze?Youki píše:Prosim vas,najde sa neaky podrobny navod ako to spojazdnit?Hlavne tu IP adresu vobec nechapem.Dik za pomoc
Já to vyřešil instalací Evga Precision, kdy je vše prakticky úplně stejné a stable verze je z 9/2011 a jede vše perfektně (a líbí se mi víc i skiny, i když to nemá vliv na funkci)CyberDeath píše:Da se nejak obejit casove omezeni Beta verzi ? ... Nedavno mi zaclo naskakovat ze ma 2.2.0 Beta 8 27 konci a beta 9 nebo fine porad v nedohlednu. A 2.1.0 je uz proste moc stara.
tak tak, jsou to chuje nebo coBaneshee píše:Kolik tech beta verzi jeste proboha bude? Posledni stabilni 2.1.0 bude uz pomalu rok stara
Paráda, na to čekám od koupě HD 6950- Added PowerTune adjustment slider for AMD HD 6xxx and 7xxx series graphics cards
Přesně proto každýmu ta beta vadí. Soft je to perfektní, používám ho cca rok a ještě jsem se s nestabilitou u beta verzí nesetkal. Nevím co jim brání jednou za čas vydat plnou verzi. Nový grafiky budou vycházet neustále, takže jestli je to kvůli tomu, tak tu těch beta verzí bude asi ještě tisíc.Krteq píše:To že u beta verzí SW vyprší platnost je taky standardní proces
Supa, dělají mi čím dál tím větší radost- Added workaround for bug in AMD drivers causing unofficial overclocking to be reset to defaults after adjusting PowerPlay settings.