Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Peta
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Peta »

Orbithek píše:Mám dotaz : mám vyplé vsync...a stejně mi hra nejede více jak 60 fps...jde to někde nastavit? :oops: Jinak v rozlišení 1024x768 a high detail mi to jede cca 50 až ? Jinak pod 20 fps jsem se ještě nedostal... :)
Ty FPS bych moc nehrotil
přečti si tohle a najdi si tam tu svojí grfiku http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0LDc=

- i silnější grafiky se nepřehoupnou přes 60 - 70 Frame Per Second
Orbithek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orbithek »

Peta píše:
Orbithek píše:Mám dotaz : mám vyplé vsync...a stejně mi hra nejede více jak 60 fps...jde to někde nastavit? :oops: Jinak v rozlišení 1024x768 a high detail mi to jede cca 50 až ? Jinak pod 20 fps jsem se ještě nedostal... :)
Ty FPS bych moc nehrotil
přečti si tohle a najdi si tam tu svojí grfiku http://www2.hardocp.com/article.html?art=NjQ0LDc=

- i silnější grafiky se nepřehoupnou přes 60 - 70 Frame Per Second
nene...Doom 3 má myslím omezení na 60 FPS.....ne grafiky :roll: jak už napsal liquidfunk na straně 3, že jede mezi 55 - 75....tak se chci zeptat jak to omezení na těch 60 fps vypnout když ve hře vsync=off nepomáhá...vím určitě že by mi to jelo i přes 60 fps kdyby to šlo :) dík
Apple Macbook Pro M3 Max - 16,2" Liquid Retina XDR lesklý 3456 × 2234 px, 120 Hz, RAM 48GB, Apple M3 MAX 40jádrová GPU, SSD 1000GB ,REPRO/ KRK Rokit 7G4 Mouse/Logitech MX Anywhere 3S Graphite, Klávesnice/ Logitech MX Keys Mini Minimalist Wireless Illuminated Keyboard, MONITOR/ 27" Apple Studio Display
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

len dufam, ze hru tak rychlo nedohram aby to nebolo kratke ako Far Cry :-D
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

rozbaleni tech souboru je supr vec hra prestala sat a plynule se hejbe :)
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lipfeather »

Me se to hejbe i bez toho rozbaleni. :)
Ted si davam hodinovou prasetavku a na vecer si to zase zapnu! :twisted:

Sem ted u toho chlapka s otevrenym brichem co je prisatej na tom strope a povida mi "Help,Help" :) A pak ta vbehly ty dvouhlavy potvory :)
Tak tam ted sem :)

Ps. Uz z toho zacinam blaznit :)

:)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jiri Drak píše:
Infernal píše:a co? taha to lepsie Intel alebo Athlon, nVidia alebo ATI?
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/sh ... spx?i=2149
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2146
AMD RULEZZZZ. Dal to radsi nebudu flamovat 8) .
show must go on..
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

Lipfeather píše:Me se to hejbe i bez toho rozbaleni. :)
Ted si davam hodinovou prasetavku a na vecer si to zase zapnu! :twisted:

Sem ted u toho chlapka s otevrenym brichem co je prisatej na tom strope a povida mi "Help,Help" :) A pak ta vbehly ty dvouhlavy potvory :)
Tak tam ted sem :)

Ps. Uz z toho zacinam blaznit :)

:)
a na cem to hrajes kdyz ti to jede v poho, by mne zajimalo na jaky sestave uz to maka v pohodičce
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Roxyman
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roxyman »

No tak sem rozbalil všechny paky a rozbalil jsem je do adresáře BASE. Pak jsem paky vymazal...ale swapuje to pořád!
No tak to sem blázen...co sem udělal špatně? Nebo spíš co sem neudělal??
:?
CPU AMD PHENOM II X4 955 Black Edition ::: ASRock 970M PRO3 - AMD 970 ::: RAM HyperX Savage 16GB (2x8GB) DDR3 2400 CL11 ::: VGA XFX Radeon RX 560 4GB Core Edition True OC Single Fan ::: SSD OCZ Agility 3 Series 120GB ::: HDD Samsung SpinPoint F1, HD103UJ, SATA II, 32MB - 1TB ::: CASE: CHIEFTEC
Lucifer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lucifer »

Desne me sejri textury, misty jsou hrozne, je tohle normalni? :

Obrázek

- na masine viz podpis 800x600 high, ted jedu v 1024x768/med , rozdil vizualne mezi med a high je stejne 0,0nic... (je, ale fakt malinkatej)[/url]

Abit NF7-S, barton 2500+ @ 3200+ 11x200Mhz) 1,725V , 56°C full load, Asus V9950GE (FX5900XT) 450/890MHz, 5985b/3DM03 15300b/3DM01 1024MB RAM CL 2,5 (2x512MB dual channel), Fortron FSP300-60PN 300W, nejake disky, vypalmechna a dalsi nepodstatne blbiny.
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

hh

Příspěvek od mr_sheen »

ITs END!!!!doom pokoren!!!
posledni boss je super:)
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

Roxyman píše:No tak sem rozbalil všechny paky a rozbalil jsem je do adresáře BASE. Pak jsem paky vymazal...ale swapuje to pořád!
No tak to sem blázen...co sem udělal špatně? Nebo spíš co sem neudělal??
:?
nevim zkus to znova mne to taky nak neslo az pak na po3 se to povedlo v 1024 na high z 512 mb naprosto plynuly bez jakyhokoliv sani max na zacatku novyho levlu si to trosku zasaje a pak uz to jede uplne bez problemu
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tak na TOHLE se čekalo tolik let ??? Trochu jsem se toho bál a kdyz jsem to videl na vlastní oči, tak me to ujistilo..

Cekal jsem prelomovou grafiku, ale TOHLE ?? To neni ani prumerny, lepsi grafika uz tu byla snad pred rokem. I UT2003 vypadá lip jak slavnej Doom III. TAk priserny textury, to jsem nevidel. To v ID nevideli jak vypadaj poradny textury na zdech ?? Tahle hra kdyby na sobe nemela nalepku Doom III od slavnych ID, tak po ní neštekne ani pes. :) Ta grafika je opravdu hrozna, jakz takz to zachranujou ty monstra a zombíci, ty vypadaj dobre, ale herni prostredí ?? děs běs.

Jeste ze to herne neni spatny, ale ze by to byl nejakej zazrak, to se taky rict nedá. Prinasi ta hra vubec neco novyho ??? Neco prelomovyho ?? Neco co tu jeste nebylo??

Vyhypovanej bastl.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

re stenced co noveho: nová verze tmy taková jakou ještě neznáte :-D

Tak sem to teť konečně taky hrál asi hoďku, a musím říct že zezačátku jsem byl pos.. strachy, ale nějak sem si na to zvykl... myslim že AvP za mariňáka bylo větší psycho.
Jinak ta grafika neni opravdu nijak převratná, ale neni špatná, nejvíc mi schází větší interaktivita s prostředím, nic nejde použít, otevřít, rozbít ...
Vždicky jsem se těšil vic na HL2 tak doufam že mne nesklame.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bokononista »

mam dojem, ze jim to chodilo strasne pomalu, tak snizovali kvalitu textur a dopadlo to takhle ... ale jinak se mi ot libi
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

bokononista píše:mam dojem, ze jim to chodilo strasne pomalu, tak snizovali kvalitu textur a dopadlo to takhle ... ale jinak se mi ot libi
To je tezky, kdyz tu hru odkladali a odkladali a šponovali lidi a šponovali, pred nejakym časem by to bylo jeste v pohode, ale dnes to vyložene bije do očí, ty textury jsou jak z her pred dvema lety :) Jeste ze to zachranujou ty monstra, ktery uz vypadaj a človek se spis kouka na ne, ale je to proste zklamání...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

vacatko píše: a na cem to hrajes kdyz ti to jede v poho, by mne zajimalo na jaky sestave uz to maka v pohodičce
Mam P4 Northwood 2,4 Ghz, Ausus Geforce Fx 5800 128 Mb, 768 DDR.
800x600, Vsechno krome antialasingu zapnuty
Lipfeather
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Sentenced píše:
bokononista píše:mam dojem, ze jim to chodilo strasne pomalu, tak snizovali kvalitu textur a dopadlo to takhle ... ale jinak se mi ot libi
To je tezky, kdyz tu hru odkladali a odkladali a šponovali lidi a šponovali, pred nejakym časem by to bylo jeste v pohode, ale dnes to vyložene bije do očí, ty textury jsou jak z her pred dvema lety :) Jeste ze to zachranujou ty monstra, ktery uz vypadaj a človek se spis kouka na ne, ale je to proste zklamání...
Jezis lidi !skouseli ste to uz hrat na uplne nejvissi detaily?? :stupid:
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Sentenced píše:
nesouhlasim..doom je uplna bomba..teda alespon pro me a doufam ze nejsem sam,dyt ta atmosfera je uzasna-udelat takovou atmosferu a bez muziky(id soft smekam),proste BOMBA!!nema chybu!! a bossove..to je je lahudka na dortu!!
Naposledy upravil(a) mr_sheen dne pon 5. lis 2012, 09:12, celkem upraveno 1 x.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Lipfeather píše:
Sentenced píše: To je tezky, kdyz tu hru odkladali a odkladali a šponovali lidi a šponovali, pred nejakym časem by to bylo jeste v pohode, ale dnes to vyložene bije do očí, ty textury jsou jak z her pred dvema lety :) Jeste ze to zachranujou ty monstra, ktery uz vypadaj a človek se spis kouka na ne, ale je to proste zklamání...
Jezis lidi !skouseli ste to uz hrat na uplne nejvissi detaily?? :stupid:
Ver tomu ze jo :wink: :lol: A rozhodne to nepomáhá.
Je to škaredý a škaredý :)

vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

ja s tim souhlasim je to nic moc vsechno se toci kolem zombiku ktera sou supr udelany zbytek normal ale ono tam stejne neni nic vydet pac je tam vsude tma :? tolik tmy snad ani neni mozny :D za mnou tma prede mnou tma vedle mne tma :) uz mi z toho jebe
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“