Vyplatí se mi nová zvuková karta?

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyplatí se mi nová zvuková karta?

Příspěvek od Jindy »

No vidis, ja si myslel ze to muze mit specialni zesik na sluchatka. To muzes bejt rad a aspon to nemas zapojeny tak prasacky a mas to zadarmo ;)
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Spalovac_mrtvol »

Nemá to speciální zesilovač pravděpodobně. Zkoušel sem to připojit ještě dozadu a ono to je totiž udělané tak že to hraje nahlas všude kde nastavím výstup jako sluchátka. Problém je že to asi používá nějaké blbé soft zesílení, takže to na pozadí škvrčí, ale když nastavím tu dirku jako výstup reproduktoru tak to neškvrčí vůbec ( a navíc to dělá větší bassy). TO samé vepředu... hlavně sem jak blbec přepojoval ten drát od front panelu a omotával ho kolem toho kolečka, protože sem si myslel že to je rušení :)
Jindy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindy »

Hmm, to je blby. Skoda no, snaha byla, to zesileni asi kvalitnejsi rekl bych nebude a myslim, ze pokud sluchatkovej zesilovac neni vylozene hodne kvalitni, tak jelikoz je to aktivni prvek, tak to tam vzdycky nejakej bordel prida a ten bordel, co uz tam u tebe je, to logicky jeste zesili a vezme to s sebou jeste buhvi co, nevim jak se to tam uvnitr krmi.
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Projížděl sem fora superfora a tam hodně doporučujou tuhle, http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWAX:IT ta by nemusela být špatná ne?
Dvorix
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dvorix »

taky jsem ti ho stránku před doporučoval...
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Jo, to sem sice psal že jí nemají v cz, ale po tom co sem koukal že nic vhodného podobného u nás není co by nebylo moc drahé, tak to asi zkusím z toho zahraničí, psal sem tomu prodejci a říkal že mi to může poslat jako dárek, akorát je blbý že posílaj pouze jako priority mail což je dražší verze poštovnýho 20$, ale aspon to tu bude rychlejc
Každopádně bych do ní mohl připojit i ty reproduktory co mám ne? Když mají vlastní zesilovače a s integrovanou zvukovkou fungovali bez problémů
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Spalovac_mrtvol píše:Projížděl sem fora superfora a tam hodně doporučujou tuhle, http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... K:MEWAX:IT ta by nemusela být špatná ne?
Akurát dneska mi dorazil :)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak fot a povidej... nejlepe zmer ten cinch vystup.. :) Papirove to neni zadny zazrak, ale alespon je realne, ze ty cisla nelzou.. jestli bude za 2k tahle krabicka k pouziti..
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

No zrovnej to se svojí integrovanou zvukovkou nebo něčim těžce průměrnym co máš teď, jak znatelný zlepšení to bude
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

lepsi to bude z principu, ma to silnejsi vystup, v tom se ztrati dost veci...
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
ŠakaL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ŠakaL »

nema nekdo zkusenosti s Auzen Forte?
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
Spalovac_mrtvol
Začátečník
Začátečník

Sem na tu nuforce četl nějaké uživatelské dojmy a celkem se to míchá, jeden člověk tam třeba píše že když to připojil v práci ke svému pc tak to hrálo dost suše a nezáživně, ale doma na jeho profi sestavě to hrálo úplně jinak (použity stejné sluchátka i stejná nahrávka ve flac).

I když nechápu jak je možné aby použitá sestava udělala takový rozdíl, když to do té zvukovky vše leze přes USB (Nevím tedy jak to přesně funguje, ale systém nějak posílá té zvukovce signál a ta ho pak nějak složí dohromady a co je před ní je víceméně jedno, ne?)
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

muze, zalezi jak zpracovavas signal... tj. zalezi, jestli ma zvukovka v idealnim pripade asio, pokud ne, tak zalezi i na vykonu sestavy a podobne, takze se to zvukove lisit muze.

//Thellwin - promaz
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“