Sleeping Dogs
Moderátor: Baneshee
- Riku
- Začátečník

- Swat
- Mírně pokročilý

Re: Sleeping Dogs
Ten jsem nezkoušel, hraju hru, benchmark mě nedrásáRiku píše:Jaký máš výsledky v benchmarku?
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Riku
- Začátečník

Já jen nechápu kde berete těch stabilních 60fps s 560Ti, když lidem s gtx 570 to padá na 40fps s AA+AO na normal

PS5 Pro | LG OLED CX55
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Máme vyladěné stroje 
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Swat
- Mírně pokročilý

Jinak ty bitky jsou totálně návykový a když si člověk pamatuje ty komba, tak je to prostě skvělej pocit, když mu vyjde zamýšlená nakládačka. Nejvíc mě vaděj ty tlustoprdi, na ty se zaměřuju nejvíc. Nakonec ale stejně dostanou přes dršku všichni. A patch 1.5 krásně vychytal kameru. Je vidět, jak vývojáři přemejšlej. Např. za autem teď stačí nastavit požadovanou vejšku a kamera tam drží přičemž se natáčí za autem do zatáček. Opět kopanec do GTA, kde člověk furt musí kameru za autem štelovat, protože vejšku nedrží a za autem taky nejede. Vůbec se SD tváří mnohem solidnějšim dojmem, než GTA. Bavim se rozhodně víc s Wei Shenem, než s tim srbskym imigrantem.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- XOF
- Nováček

-
To Swat: Chlape díky moc, pomohlo 
- Swat
- Mírně pokročilý

Nemáš zač. Na kolik jsi nastavil framerate?XOF píše:To Swat: Chlape díky moc, pomohlo
- XOF
- Nováček

-
Na 60 a valí to luxusně
Samozdřejmě, že když zvednu AA na High už to dělá paseku, ale bez to jede krásně.
Mimochodem to samý mi dělalo u Mafie2, takže jsem dvojnásobně spokojen. Jěště jednou díky!
Mimochodem to samý mi dělalo u Mafie2, takže jsem dvojnásobně spokojen. Jěště jednou díky!
- marcelus
- Začátečník

-
Paul
"Máme vyladěné stroje"
osobne tiez neverim stabilnym 60 FPS na maximalnych nastaveniach s 560 Ti pocas celej hry. V noci mozno ano lebo tam nie su ani tiene v tej hre ale cez den silno pochybujem
Benchmark nema vypovednu hodnotu ziadnu lebo v nocnych hodinach kde nema ani hra problem udrzat sa na 60 FPS je jasne ze aj v bench. budes mat 60, denna scena je velmi jednoducha a v interieri v benchmarku na 100% nemas 60 FPS. To nema takmer nikto so single kartou. Mozno tak nove GTX 660_80.ale nechcem sa hadat. 
"Máme vyladěné stroje"
osobne tiez neverim stabilnym 60 FPS na maximalnych nastaveniach s 560 Ti pocas celej hry. V noci mozno ano lebo tam nie su ani tiene v tej hre ale cez den silno pochybujem
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
- Swat
- Mírně pokročilý

Max nastavení, ale FXAA na normal a ambient occlusion taky na normal. Ale jo, přiznávám, že jsou tam místa, kde to třeba na chvíli spadne na 50 no. To byla ta prvotní euforie, pak se člověk projede po městě, začne se měnit to počasí a nasvícení a občas to klesne.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já hrál bez frapsu a dropy jsem nepozoroval, ale dobře, schválně to testnu dneska ježdění ve dne po městě, jestli to udrží 60. Taky mám AA a SSAO na normal, zbytek max, 1920*1200.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Swat
- Mírně pokročilý

Já právě jedu s Frapsem furt. Jak říkám, první hodinu 60, pak člověk začne využívat celý město a jsou tam místa, kde to mírně klesne. Možná že Sandy do na 60ti udrží, těžko říct. Ale mám-li být objektivní tak přiznávám, že já 60 nemám po celou dobu hraní.
Jinak face level 8. Chodim po HK v obleku, pak mám ještě takovej "casual" oblek s tou úzkou kravatou, nebo na rozhalenku. Včera jsem utratil asi 250.000 HK$ za hadry. Každopádně jezdim v bílym Rolls Royce. Jo a taky jsem někde dostal stejnej vohoz jako měl pan Lee ve filmu Drak přichází (myslim, že je to ten film). Bílej vršek, černý kalhoty a trepky.... No masakr. A včera jsem vymlátil 6 kol ve všech čtyřech fight clubech po městě, všechno napoprvé. Potřebuju najít ještě 3 sochy pro kung-fu mastera, aby mě naučil Dim Mak - na to jsem zvědavej. Je to boží hra a přesně jak už tu padlo - vynikající náhrada za nedodělanou Mafii. Navíc se mi líbí, že ty mise jsou chytlavý a když se něco nepovede, tak jsou tam dobře rozmístěný checkpointy. V GTA, když člověk musí opakovat třeba 10 minut, to by jeden blil. Nicméně většinu misí dávám napoprvé, žádný debilní překvápka ve stylu GTA, stačí se soustředit na pravou myš při bitkách (counter attack) a ctrl při střelbě (kryt). Dlouho jsem se takhle nebavil.
Jinak face level 8. Chodim po HK v obleku, pak mám ještě takovej "casual" oblek s tou úzkou kravatou, nebo na rozhalenku. Včera jsem utratil asi 250.000 HK$ za hadry. Každopádně jezdim v bílym Rolls Royce. Jo a taky jsem někde dostal stejnej vohoz jako měl pan Lee ve filmu Drak přichází (myslim, že je to ten film). Bílej vršek, černý kalhoty a trepky.... No masakr. A včera jsem vymlátil 6 kol ve všech čtyřech fight clubech po městě, všechno napoprvé. Potřebuju najít ještě 3 sochy pro kung-fu mastera, aby mě naučil Dim Mak - na to jsem zvědavej. Je to boží hra a přesně jak už tu padlo - vynikající náhrada za nedodělanou Mafii. Navíc se mi líbí, že ty mise jsou chytlavý a když se něco nepovede, tak jsou tam dobře rozmístěný checkpointy. V GTA, když člověk musí opakovat třeba 10 minut, to by jeden blil. Nicméně většinu misí dávám napoprvé, žádný debilní překvápka ve stylu GTA, stačí se soustředit na pravou myš při bitkách (counter attack) a ctrl při střelbě (kryt). Dlouho jsem se takhle nebavil.
- marcelus
- Začátečník

-
u mna nocne hranie cistych 60 ale cez den mi to pod 60 klesa pravidelne. Fraps mi tiez bezi stale ale ide to vsimnut aj bez neho lebo v momente ako hra klesne pod 60 uz sa cuka...
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem 10 minut jezdil velocitou ve dne po měste a podle frapsu nejnižší fps 46, nejvyšší 64 a average 59.
- Swat
- Mírně pokročilý

Takže objektivně přiznejme, že se nám to na 60ti neudrží i přesto, že "máme vyladěné stroje"Paul píše:Tak jsem 10 minut jezdil velocitou ve dne po měste a podle frapsu nejnižší fps 46, nejvyšší 64 a average 59.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nj tak ale co jsem sledoval fraps, tak se to drtivou většinu času na 60 drželo...ale nemá cenu to dál řešit, prostě je to dobře odladěný a jsem spokojenej jak to jede 
- Riku
- Začátečník

Vám závidím, asi to na AMD grafkách jede hůř.
btw. dá se odemknout uplně všechno v tý hře? Všechny komba, triad bonusy atd?? Nebo to je třeba jako s perkama ve skyrimu kde prostě není možný nasbírat všechny perky v jedný hře?
btw. dá se odemknout uplně všechno v tý hře? Všechny komba, triad bonusy atd?? Nebo to je třeba jako s perkama ve skyrimu kde prostě není možný nasbírat všechny perky v jedný hře?
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Frostys
- Začátečník

-
Jo, můžeš mít všechno.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Swat
- Mírně pokročilý

Tak jsem to včera dojel. Po závěrečnejch titulcích jsem ještě jezdil městem a našel zbývající 3 svatyně, abych měl všech 50 a pak jsem ještě hacknul 4 kamery, který mám tím pádem taky všechny. Lockboxy všechny nemám a hledat je už asi nebudu, ale health shrines a kamery mě bavily.
Jinak ten konec je jeden z nejlepších, co jsem ve hrách viděl (můj názor). Jen jsem prostě jel a nemohl se od toho odlepit. Navíc se mi líbí, že se nekonala trapárna ve stylu pokus omyl, žádný úchylný překvápka jako v GTA, všechno napoprvé a maximálně jsem si to vychutnal. Vůbec za celou hru jsem musel něco opakovat možná tak 5x, hrálo se to bezvadně. Ovládání klávesnice myš mi přijde naprosto v pořádku, nechápu, jak může mít někdo na myši problém při bitkách. Prostě panák zčervená, tak pravá myš a už to jede. Nalezeno všech 12 soch pro kung-fu mastera, Dim Mak je krásný kombo. Taky se mi líbí, že ta hra to dávkuje tak, že je člověk schopnej si ty komba zapamatovat a několikrát si je zopakovat a osvojit, než přijde nějaký nový. Bez problémů si pamatuju všech 12, kombinace krátkejch a dlouhejch myší občas s efkem nebo mezerníkem mi přijde naprosto intuitivní.
Úžasná atmosféra, perfektní hudba, dabing, postavy. Wei Shen je řízek, jak má bejt. Je to vlastně double agent dalo by se říct. Jediný, co mi chybí, je trochu lepší jízdní model. Ale jinak jsem se dlouho takhle nebavil. Včera po dohrání jsem ještě hledal ty health shrines a kamery, tak jsem si to hodil na 3D brejle a ty projížďky městem jsou někdy dechberoucí. Engine mi přijde hodně dobrej. Opět to dokazuje, že i takhle rozsáhlá hra může skvěle vypadat a dobře se hejbat. No jsem zvědavej na odpověď GTA, ale tohle jsem si užil náramě.
Jinak ten konec je jeden z nejlepších, co jsem ve hrách viděl (můj názor). Jen jsem prostě jel a nemohl se od toho odlepit. Navíc se mi líbí, že se nekonala trapárna ve stylu pokus omyl, žádný úchylný překvápka jako v GTA, všechno napoprvé a maximálně jsem si to vychutnal. Vůbec za celou hru jsem musel něco opakovat možná tak 5x, hrálo se to bezvadně. Ovládání klávesnice myš mi přijde naprosto v pořádku, nechápu, jak může mít někdo na myši problém při bitkách. Prostě panák zčervená, tak pravá myš a už to jede. Nalezeno všech 12 soch pro kung-fu mastera, Dim Mak je krásný kombo. Taky se mi líbí, že ta hra to dávkuje tak, že je člověk schopnej si ty komba zapamatovat a několikrát si je zopakovat a osvojit, než přijde nějaký nový. Bez problémů si pamatuju všech 12, kombinace krátkejch a dlouhejch myší občas s efkem nebo mezerníkem mi přijde naprosto intuitivní.
Úžasná atmosféra, perfektní hudba, dabing, postavy. Wei Shen je řízek, jak má bejt. Je to vlastně double agent dalo by se říct. Jediný, co mi chybí, je trochu lepší jízdní model. Ale jinak jsem se dlouho takhle nebavil. Včera po dohrání jsem ještě hledal ty health shrines a kamery, tak jsem si to hodil na 3D brejle a ty projížďky městem jsou někdy dechberoucí. Engine mi přijde hodně dobrej. Opět to dokazuje, že i takhle rozsáhlá hra může skvěle vypadat a dobře se hejbat. No jsem zvědavej na odpověď GTA, ale tohle jsem si užil náramě.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Co na gtx570...na pretaktovany GTX670(vykon nad gtx680) sem rad za AVG 40fpsRiku píše:Já jen nechápu kde berete těch stabilních 60fps s 560Ti, když lidem s gtx 570 to padá na 40fps s AA+AO na normal![]()
Hra je opravdu mega narocna, ale taky grafika podle toho vypada.Takze si nestezuju.
BTW benchmark je v sekci benchmarky..Chci videt vasich 60fps
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=97&t=188407
Jinak hra beha vyrazne lip na AMD(game evolved program..)
Edit
Tak na pretaktovany GTX670 to bude se vsim na max nehratelny.Ve dne horko tezko udrzi 30fps..
http://www.abload.de/img/hkship_2012_09_12_19_2wkmu.png
Vy musite mit asi opravdu hodne vyladeny kompy, kdyz mate na gtx560 2x takovej vykon jako ma gtx680
Naposledy upravil(a) HEAD dne stř 12. zář 2012, 20:12, celkem upraveno 1 x.