Dark Souls - Prepare to Die on PC

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Dark Souls - Prepare to Die on PC

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Tam jsem taky chvilku farmil, ale určitě né způsobem aby mi padali dolů :)
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Da se tam nafarmit 50k dusi za 20minut.Jinak 60fps jak jsem zjistil snizuje dosah skoku proto mi neslo skakat.
tackleberry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tackleberry »

A kde jsi měl problém skákat? Já o tom vím, autor DSFixu to tehdá psal na blogu. Přesto jsem něměl se skákaním problém nikde, snad kromě Blightownu kde jsem skákal pro Iaito (katanu). Tam jsem při unlocked fps skočil až na několik pokusů.
Durante:
Jumping/rolling distance is slightly reduced at 60 FPS. Workaround: in case you need to do one of the 2 or 3 jumps in the game that need maximum distance, use the new toggle key to toggle a 30 FPS limit for the jump, then toggle back to 60 after it.
Zmiňoval tam různé problémy co mohou nastat s unlocked fps.
http://blog.metaclassofnil.com/?p=251

Jenom jednou jedinkrát se mi stalo, že jsem při sjíždění žebříku v Blightownu propadl skrz zem a umřel.

Jinak na tomhle místě co jsi postoval mě farmit nebavilo. Já radši zabíjel Darkwraithy, kromě jiného i kvůli Titanite slabům nebo ty mušle u Seatha (po tom co jsem ho zabil). Equipneš si Symbol of Avarice, Covetous Silver Serpent Ring + 10 humanity na sebe a farmíš dokuď tě to baví.
...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja jsem teprve v sen fortress.Tam jsem ale nasel perfektni misto na farmu large titanite shardu.Drop rate bude kolem 80%.
https://www.youtube.com/watch?v=JNZGJvI ... e=youtu.be
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Ked uz ste pri farmeni, ako pisal tackleberry, tak pri kazdom - Symbol of Avarice, Covetous Silver/Gold Serpent Ring + 10 humanity

Souls
1. Darkwraithy, hlavne kvoli titanite chunks a slabs.
2. Phalanx v Painted World, ale to je skor late game farming. Asi najrychlejsia lokalita na farmenie, hlavne v NG+. S pyromancy flame a firestorm/chaos storm to ide strasne rychlo, cca 10k za minutu

Humanity - Chasm of abyss. Dobre je, ze humanita sa da predat aj na souls pretoze limit 99 na sebe a 99 v inventary vies dat velmi rychlo

Large + Titanite shard + Green Titanite - pijavice/slimaky na spodku blighttownu. Dropuju bud 5 green shards(1 green = 5 titanite) alebo jeden large titanite. Toto je uplne sialeny farming spot, uz som mal postavy, na ktorych som vdaka tomu behal do prvej hodiny hrania s fire zweihander +5

Uz som to par mesiacov nehral a strasne ste ma navnadili. Hned si idem dat jeden playthrough :-D
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, , 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, RTX2080, DAN A4, Samsung 34' G8 SFF2 - Ryzen 5900X, MSI 3080Ti, NR200P, Philips 32M2N8900

/nex
tackleberry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jinak pokud se nepletu tak se Symbol of Avarice nestackuje s Covetous Gold Serpent Ring.

Jo na Phalanxy jsem úplně zapomněl. A humanity jsem farmil zrovna nedávno abych si doplnil stav po tom co jsem 2x za sebou umřel a přišel o ty co jsem měl na sobě když jsem se k DS vrátil po nějakém čase a chtěl pokračovat.

No a farmení dole v Blightownu upřímně nemám rád, všude dostaváš poison a ještě na sebe natáhneš půlku těch Mosquitů xD. Farmil jsem tam jen abych splnil to, že budu mít na max. vylepšenou Uchigatanu a Washing Pole všemi dostupnými upgrady.
...
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Avarice zvysuje drop rate itemov(+200 Item discovery) a aj souls(+20%), takze stackuje a nestackuje :) Na itemy je to to iste ako Gold ring, ale na souls je to bonus tak ci tak, teda stackuje sa so silver ringom.

Ten blighttown je sice velmi otravny na farmenie, ale podla mna stoji za to. Uplne dole na seba nalakas len minimum komarov a poison sa sice tvari, ze ti ublizuje, ale uplne v pohode to prepijes estusom.
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, , 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, RTX2080, DAN A4, Samsung 34' G8 SFF2 - Ryzen 5900X, MSI 3080Ti, NR200P, Philips 32M2N8900

/nex
tackleberry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Já to myslel tak, že je kontraproduktnivní mít na sobě Covetous Gold Serpent Ring když už máš Symbol of Avarice a je lepší vzít Covetous Silver Serpent Ring. V druhém slotu na ring mám vždy Ring of Favor and Protection, takže mám vlastně dostupný a měnitelný pouze jeden slot ;)
...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

blighttown nesnasim.Je to hrozne neprehledny a da se tam lehce chcipnout i na vysokym lvl.Ja jsem ted myslim 69lvl s stejne se tam bojim jit :-D
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Tahle diskuze způsobila to že jsem to skoro po roce opět nainstaloval a pokusím se to konečně dohrát, jsem někde před Bed of Chaos :)
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Ja mam v planu dohrat jednicku a dvojku a pak rovnou i trojku.Trojka vychazi 12 dubna.

Btw staci level 70 na anor londo?
tackleberry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Stačí, on ten SL level hlavně ovlivňuje to pokud by jsi si chtěl přivolat pomoc jiného hráče. Rozsah SL, které by jsi si na SL 70 mohl přivolat je 53 - 87 a takových hráčů se tam bude pohybovat zvlástě v dnešní době méně. Běžněji tam hrači chodí kolem SL 50-60.
...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Hmm tak anor londo je extremne tezky.Proti katakombam ve kterych sem ani jednou nechcip, tak v anor londo chcipam porad.
Hlavne demoni co delaj el dmg u tech lucisniku jsou svine.
riXo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od riXo »

Dobre si vychutnaj Anor Londo, lebo je to jeden z najlepsich levelov. Potom, az na par vynimiek, ide level design dolu vodou. Nechcem ti moc spoilovat hru, ale URCITE nepreskoc painted world of ariamis a cele DLCcko. Predpokladam, ze to budes musiet pogooglit, ale stoji to za to. DLC ma najlepsich bossov a painted world je imho najlepsie urobeny level z celej hry.

Inac vidim, ze si chces prejst aj DS2, tak pozor aby si nebol sklamany, aspon mna to oproti 1ke vobec nebavilo

/nex
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Painted world je opravdu skvělej, ale vizuálně víc mě bavil Anor Londo, o to míň jeho lučištníci :)
tackleberry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Ono Anor Londo má inspiraci v reálně architektuře možná i to je důvod proč je tak povedené. Duomo di Milano v Itálii: 1, 2, 3, 4
Nebo interiér v Anor Londo podle Château de Chambord, Francie

Jinak Dragon Slayer Ornstein je odkaz na Leo Ornsteina (skladatel a klavírista) a když ho zabijete jako posledního tak dropne Leo ring.

Ve hře jsou i další místa inspirovaná skutečností. Třeba pro New Londo Ruins bylo inspirací Mont Saint-Michel ve Francii.
Nebo mě napadá ještě: Lost Izalith - Angkor Wat, Kambodža; Crystal Cave - Cave of the Crystals, Mexiko

Nejhezčí je ale Anor Londo.
...
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak uz jsem v new londo ruins a dalsi lokace, kterou nesnasim :( .Jinak level 80 a 4 kingove.Jsem zvedavej :roll:
Btw jak je to s invazema?Pokazdy me daj na 1-2rany.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Tak jsem dohral..Bed of chaos..Na to nemam nervy.Kdo vymyslel tohodle bose zaslouzi dostat pat kopancu do ksichtu.
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Vysla remastered verze
https://games.tiscali.cz/recenze/dark-s ... nze-313717

Nevim no..DSfix+nejlepsi texture mody a puvodni hra bude vypadat mozna lip.Kdyby to aspon bylo zadarmo pro lidi co uz maj dark souls na steamu jako to bylo u skyrimu... :roll:
ArgCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ArgCZ »

na konzolích nativní 4k 60fps, ale na poslední chvíli odpískaná podpora HDR takže kupovat nebudu
PS5 Pro, LG OLED65BX, Samsung HW-Q700A + SWA-9500S = 5.1.4 Dolby Atmos, DTS:X
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“